Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

קיבלתי את הספורטאז החדשה ביום שלישי האחרון, אתמול בערב להפתעתי הבחנתי שהדלת שליד הנהג כאשר היא סגורה היא לא יושב 'אפס' עם הדלת שלידה. כאילו היא לא נסגרת טוב, ההבדל הוא לא בולט לעין ורק אם מסתכלים ומעבירים את היד רואים את זה.

השאלה שלי אם כדאי לקחת את זה למוסך המרכזי, או שעדיף להתעלם מזה. שוב ההבדל הוא לא משהו בולט לעין אבל כן מעצבן. ועוד שאלה האם מישהו נתקל בזה.

פורסם

לוקחים למוסך ומסדרים את זה בכמה דקות, אם להיות פרנואיד הייתי בודק אם הרכב לא ניזוק בדרך לארץ ולכן אולי הוחלפה לו דלת

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יכול היות שהחליפו דלת למרות שאני לא יופתע שהדלת מקורית,הבקרת איכות של קיה לא מדהימה ויצא לי אי התאמות בדגמי קיה גם בחלקי תא הנוסעים,בכל מקרה אפשר לכוון את הדלת.

פורסם

אם תשים לב גם הטומבון הקידמי באחד הצדדים בולט טיפה, והתברר שזה נורמלי - למרות שנשמע לא נורמלי בכלל, יש להם כמה פאקים בספורטאז, אני די מאוכזב מהרכב הזה ואיתו רק שלושה חודשים.

אצלי המדרגות צד לא הורכבו כמו שצריך.... מאכזב ומעצבן.

בכל מקרה, תתחדש.

פורסם
יכול היות שהחליפו דלת למרות שאני לא יופתע שהדלת מקורית,הבקרת איכות של קיה לא מדהימה ויצא לי אי התאמות בדגמי קיה גם בחלקי תא הנוסעים,בכל מקרה אפשר לכוון את הדלת.

איך אפשר לדעת אם באמת הדלת מקורית או שהוחלפה או האם הרכב ניזוק בהגעה לארץ או היה בתצוגה? יש דרך לדעת משהו כזה על הרכב?

פורסם
אם תשים לב גם הטומבון הקידמי באחד הצדדים בולט טיפה, והתברר שזה נורמלי - למרות שנשמע לא נורמלי בכלל, יש להם כמה פאקים בספורטאז, אני די מאוכזב מהרכב הזה ואיתו רק שלושה חודשים.

אצלי המדרגות צד לא הורכבו כמו שצריך.... מאכזב ומעצבן.

בכל מקרה, תתחדש.

אתה מתכוון לחיבור של הטמבון לחלק שבא אחריו ברכב? כי אם כן כן אני שם לב לזה כל המעטפת של הרכב כאילו אין שם בקרת איכות טובה שבאמת שמה את כל החלקים על המילימטר הנכון. יתכן דבר כזה?

פורסם

הייתי מהמר על נפלאות ההתקנות המקומיות

יכול להיות שקשור לחיישני רוורס או התקנה מקומת אחרת

אוטו חדשדש באחריות, גש למוסך לבדיקה

פורסם

המון אבזור מותקן כאן בארץ, לא מגיע כלל מהמפעל הרשמי.

מדרגות, מגני רוח, מערכות מולטידראקיה באדיבותם של גיל קאר ואבזור נוסף לא קטן, הכל מותקן בארץ, תהנו.

(לא תשובה לשאלה המקורית אלה לדיון הכללי שנוצר כאן).

פורסם

יש איזה פאק בטומבון הקידמי, נראה כאילו לא מותקן כמו שצריך, וראיתי במסירת הרכבים שזה קיים בכל הדגמים.

זה חיבור הטומבון עם הכנף הקידמית בפינה (שפיץ).

פורסם

ברור שיכול להיות.

אם יש חיישנים קדמיים שמותקנים בארץ מפרקים טמבון.

ולגבי הדלת מספיק שגומיה של הדלת או הגומיה של הסף ברכב לא יושבת במקום הדלת לא תסגר כמו שצריך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אין שום קשר בין התקנות מקומיות לבין טמבון ודלת שלא יושבים כמו שצריך.

טוב שאתה קובע נחרצות עובדות לא נכונות בכלל.

בחלק מההתקנות בהחלט יכולים להוריד את הטמבון כפי שאמרו, אם מדובר על חיישני רוורס כי הרי בישראל, רובם לא מקוריים לצערי ומותקנים כאן בארץ, הרבה חושבים שהם כן מקוריים.

כן יש מקרים שצריך להוריד את הדלת, כיסוי כזה או אחר, דש בורד ולחורר כמה דברים.

פורסם
איך אפשר לדעת אם באמת הדלת מקורית או שהוחלפה או האם הרכב ניזוק בהגעה לארץ או היה בתצוגה? יש דרך לדעת משהו כזה על הרכב?

תסתכל על הברגים של הציר, אם הם שחוקים או שיש קילופי צבע.

• תוכן חדש...