Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שיכול להיות.

אם יש חיישנים קדמיים שמותקנים בארץ מפרקים טמבון.

ולגבי הדלת מספיק שגומיה של הדלת או הגומיה של הסף ברכב לא יושבת במקום הדלת לא תסגר כמו שצריך.

הבחור אמר שבכל הספורטאזים הטמבון לא יושב טוב,לא רק בשלו.

אם גומיה לא הייתה יושבת טוב היא היית בולטת החוצה או אפילו תלויה בחופשיות,זה כבר בולט לעין ורואים את זה בצורה ברורה,לא בזה מדובר.

פורסם

מדובר בטומבון קידמי, עד כמה שידוע לי לא מבצעים חיישני רוורס אחוריים לפני מסירת הרכב, ובטח שלא חיישני חניה קידמיים.

אני חושב שהדגם היחידי שיש לו חיישני חניה קידמיים הוא GT, ושם החיישנים מקוריים ולא התקנה מקומית.

לי ולדגמים אחרים שראיתי לא היו GT ולכן אין סיבה לפרק טומבון.

פורסם

מה זאת אומרת לא מבצעים חיישני רוורס אחוריים אם הרכב כאשר הוא מגיע לארץ, נשלח לסוכנויות התקנה שונות (גיל קאר בינהם) וכו'? מבצעים לך את זה לפניי מסירת הרכב ולא אחריי.

רכשת רכב חדש בשנים האחרונות? לדעתי אתה קצת מתבלבל.

מה שכן נכון זה שלרוב, לרוב... רכב שאמור להגיע עם חיישני חניה קדמיים ייתכן ורוב הסיכויים יגיע בחבילת אבזור או תוספת מקורית מהיצרן וזה יכול לכלול כבר אחוריים בנוסף, כי כך היצרן כבר התקין לו ברכב זה כן.

• תוכן חדש...