Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכשיר סלולר מומלץ לאזרח ותיק?

כאשר חובה שמענה וניתוק יהיו ע"י הפומית שנפתחת ונסגרת, צורת הפתיחה החלקה/צדפה/וכיו"ב לא חשובים.

בהחלט לא צריך טלפון חכם.

מקשים נוחים לתפעול, בעקרון יתופעל בעיקר ע"י חיוגים מקוצרים.

מסך ברור.

תפריטים בעברית.

מכשיר חדש לקנייה, לא מעוניין לחפש ביד 2.

פורסם (נערך)

ממבט זריז בZAP אני רואה שאין כ"כ הרבה אפשרויות.

שווה אולי לבדוק גם ב- GSMARENA

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellphone&db174230=174233,174232&orderby=price

הייתי שם עין על ה- LG

חשוב שתהיה מערכת הפעלה Android לשם שימוש באפליקציות, או שמדובר בטלפון להוצאת/הכנסת שיחות ו- SMS בלבד?

עריכה: נסה למלא את הפרמטרים שחשובים לך:

http://www.gsmarena.com/search.php3

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

תלוי באזרח הותיק.

אני מכיר הרבה מאד "אזרחים ותיקים" המשתמשים בסמארטפונים סטנדרטיים.

לפי התאור שלך מדובר באדם שמתקשה לתפעל את המכשיר - הייתי משקיע במכשיר של doro, יצרן שוודי המתמחה בקהל יעד זה. טלפונים בסיסיים סטנדרטיים, עם כמה תכונות ייחודיות, כמו גודל המקשים והמסך, צליל חזק, איות המספר המחוייג, מקשים ייעודיים וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה וותק יש לו?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תבדוק את זה:

http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27277

מי שמתקשה לתפעל סמארטפון, ובכללי לא מבין למה הוא צריך את כל הסיבוך הזה, לא צריך לדחוף לו סמארטפון יקר, משוכלל מסובך לתפעול, ועם חיי סוללה קצרים בכח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חפש את החברה Easy Phone. דגם NP-02 ללא פומית ודגם NP-03 עם פומית, מיועד בדיוק לזה.

מאחר וסבתא שלי דוברת רוסית, הזמנתי לה את זה:

http://www.ebay.com/itm/232190785349?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

המוכר צורב לי עליו רוסית ושם מקשים עם אותיות ברוסית. תנסה לשאול על עברית.

פורסם

תודה לעונים, כל מכשיר טוב אך כל עוד אין לו אפשרות לניתוק ע"י פומית לא שווה מבחינתי.

אני מתמקד רק בקנייה בארץ, ובקשות ממוכר בחו"ל שישים לי אותיות על המקלדת ו/או חריטה בארץ יקשו על העניין.

לגבי DORO, נראה נחמד למי שרוצה מכשיר חכם ולא פשוט, במקרה כזה ניתן לנסות את הסקין של BIG Launcher, הלקוח שלי לא הסתדר איתו, למרות שאני התלהבתי ממנו.

לכן הפתרון ש

benor נתן לי מצויין.

שוב תודה לעונים.

פורסם

אתה כנראה מתכוון ל-Doro 820, שהוא סמארטפון מותאם לקשישים.

יש לדורו עוד מספר דגמים, במבנה candybar ובמבנה צדפה, שלפי תאורו של פות"ש יתאימו יותר - אבל מדובר בכסילופונים.

סמארטפונים במבנה צדפה, או, אפילו, סליידר - קיימים, אבל נדירים. למשל המכשיר הזה שעולה כ-800 שח באיביי, אבל צריך לשים לב למגבלותיו - מסך קטן עם רזולוציה נמוכה, רק 1.5ג"ב RAM, העדר תמיכה ב-LTE 2600 ועוד כהנה וכהנה.

יש גם לאונצ'רים לאנדרואיד המיועדים להתאימם לקשישים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ערס - כסילופון=טלפון טיפש.

אני נתקל במבוגרים שמתקשים לתפעל סמארטפון, משתמשים במכשירי דורו ומרוצים מהם. נכון שמשלמים פרמיה - אבל הרושם שלי הוא שמדובר בהשקעה מוצדקת. החם שלי - שהוא האדם הטכנופובי ביותר שפגשתי מעולם - מסתדר עם נוקיה 105 (אחרי שמישהו מהמשפחה סידר לו את ספר הטלפונים), אבל למכשיר זה מקשים ומסך קטנים שלא מתאימים לכל אחד, והדורו פותר בעיה זו וכן את מבנה הצדפה המבוקש על ידי פות"ש, הצלצול שלו יותר חזק, נראה כי הבניה חזקה, יש לו מקש מצוקה ועוד כמה יתרונות לאנשים שעדיין חיים בימי טלפון החוגה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לצערי גם באתר הזה, שנהניתי ממנו משך מספר שנים, יש ירידה קשה בתפוקה. החידושים מגיעים בקצב של פחות מעשרה בשנה.

• תוכן חדש...