Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mm_yeah: היום סוף סוף הסתיים לו בהצלחה (בזכותו של הגאון עמית - KOMPY)

"פרוייקט חיפוש ג'אנט והגדלת מידת הצמיגים ב205 שלי".

כאמור הבטחתי תמונות של הרכב שלי (פייג' אני קורא לה...כן כן אני יודע שזה פתטי.)

אגב אני מרגיש הבדל עצום באחיזה בפניות! האוטו כבר לא כ"כ גבינה שוויצרית.

מבחינת היופי זה לא יאמן כמה שזה מוסיף ליופי כמו כן הבלימה השתפרה במהירויות גבוהות מ120 ל0 לצורך העיניין לפני זה הרכב היה משמיע רעשים של "עוד שנייה נשרפים הבלמים!".

אז הנה לפנייכם\ן התוצאה. :beerchug:

אגב שוב תודה מיוחדת לעמית שהוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שפגשתי.

תודה רבה רבה!!

כמו כן לליביו שעזר לי מאוד והפנה אותי לעמית(KOMPY) תודה! ועוד כמה חבר'ה מPSI.

אגב עמית מסעדת קומפיוטסט היא מקום לא רע! היום המוכרת סיפרה לי שהם הכניסו שווארמה

אכלתי והיא ממש ממש לא רעה יש לה טעם בייתי כזה...העמבה קצת ביאסה אבל היה טעים וזה היה רק ב15 ש"ח ממליץ לנסות.

פייג'.jpg

פייג'2.jpg

פורסם

:mm_yeah: כל הכבוד!

חישוק של 106XSI על 205 הוא משהו שכבר ראיתי בארץ אבל לא מספיק, השילוב ממש מוצלח לטעמי במיוחד על הפוראבר בזכות הפגוש הקדמי הנמוך.

חישוק כזה פשוט נותן ל-205 מראה אחר לגמרי. ישר כוח!

ד"א, על איזה מידה אתה? 185/60 כמו של ה-GTI?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היי קספר.

אכן כך.

הסיבה הפשוטה שהלכתי על החישוק של הXSI106 היא כמו שאמרת שלא רואים הרבה כאלה

אי לכך ובהתאם לצאת הלכתי על החישוק הנ"ל.

אכן המראה וגודל הצמיג שכעת גדל ל185/60/14 נותנים הרבה מאוד קרביות וספורטיביות לרכב.

תודה על המחמאות...

בברכה.

פורסם

תתחדש! הג'אנטים "יושבים" על הרכב מעולה, הרבה יותר מהג'אנטים המקוריים...

אהבתי שצילמת את הלפני והאחרי באותה נקודה, וכמעט מאותה זווית..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הג'אנטים+הצמיגים עלו 700ש"ח...הבחור גם תרם לי טלסקופיים לתא מטען..יצא גבר.

הוא בדיוק גם רצה לתת את הג'אנטים הללו למישהו בחינם אבל אז הוא ראה הודעה שלי.

אגב יש ליכלוך שחור כזה מאוד מאוד עיקש חלקו אף נהיה בגוון ירוק איך מורידים את זה??

רק עם ניקוי חול או שגם תרסיסים וחומרי ניקוי למיניהם יכולים לעזור?(יש ליכלוכים שהפכו ל"חלק" מהג'אנט!).

תודה ובברכה.

פורסם

יש חומר ניקוי מעולה של "טרטל ווקס" יעודי במיוחד לגאנטים [מגנזיום].חפש אותו על המדפים באחת הרשתות רכב המובחרות..מחירו כ40 שח משהו כזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
700 שח?????????? איך מצאת מחיר כזה ועוד צמיגים.....

איפה פרסמת?

אולי יש לך עוד?

אם מחפשים ומחפשים ושוב מחפשים מוצאים אגב הצמיגים במצב מדהים! אני בשוק מעצמי שנפלתי על המציאה הזאת כל פעם שאני מסתכל על זה..ואני מסתכל על זה מלא!..:lol:

נ.ב.

הייתי היום באום (בכוונה) סנטר.

אין להם כלום! יש להם מלא דברים שהם טוענים שזה לניקוי ג'אנטים, אפילו היה שפריצר עם תמונה של מיכאל שומאכר זה שווה משהו???...חיפשתי שם את הטרטל ווקס לא מצאתי אבל יכול להיות שפיספסתי כי לא ראיתי את הבקבוק הנ"ל מעולם.

תודה ובברכה.

• תוכן חדש...