Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פולו 14 TSI 1.2 ידנית

טיפול 30 נעשה באוגוסט ואני מתקרב לטיפול 45 והלכתי לבקש הצעות מחיר מכמה מוסכים,

-בצמפיון איפה שהרכב טופל לפני שקניתי אותו ביקשו 1673 ש"ח לטיפול עם חלקים מקוריים (קצת מצחיק שהוא אמר לי בטיפול 30 ששילמתי ביוקר על הטיפול ולמה לא באתי אליהם שילמתי באזור ה560 ש"ח במוסך אחר באותו המתחם עם חלקים מקוריים ושמן טוב)

-במוסך אחר איפה שטיפלתי שנים ברכבים הקודמים שהוא באותו האזור קיבלתי הצעה של 950 ש"ח

-ברון ביקשו 750 עם חלפים מקוריים ושמן איכותי. (כרגע ההעדפה שלי לאיפה לטפל ולא רק בגלל המחיר)

הרכב סיים את השנתיים הראשונות של האחריות יצרן וכרגע בשנה השלישית שזה אחריות "רצון הטוב" של צמפיון.

יש ברכב רצועת תזמון ולכן הריקול על השרשרת תזמון לא רלוונטי, אני לא מכיר עוד איזשהן בעיות סדרתיות עם הרכב ולכן לא צופה צורך בשרותי צמפיון, בהנחה ולא ייתגלו דברים נוספים.

מנסיון עבר עם צמפיון כשבאתי להתלונן על רעש לכמה שניות בהנעה קרה הם ישר האשימו את הטיפול במוסך אחר וביקשו להחליף פילטר שמן בגלל שהוא לא מקורי כי זה הגורם לבעיה - אתם יכולים לנחש שאחרי ההחלפה לפילטר המקורי הרעש נשאר אותו הדבר בדיוק והכיס שלי היה קל יותר ב200 ש"ח ונשארתי עם סיפורים שהרעש הזה תקין ושאין להם מושג מה זה.

הסיבה היחידה שאני שוקל לטפל בצמפיון זה בשביל מקרה עתידי שבו אצטרך את האחריות שלהם (ובמידה ורצונם יהיה טוב ויסכמיו לטפל) אני יודע שהאיכות עבודה לא יהיה ברמה הכי גבוהה ולא ברור לי למה המחיר ההזוי הזה על הטיפול, מרגיש כמו שוחד להמשך האחריות בלי צרות.

ועוד שאלה- לרכב שעובר הרבה קילומטרים בזמן קצר (15 אלף בפחות מחצי שנה) האם יש טעם בקיצור טווחי הטיפול ל10K? רוב הנסיעות הן בין עירוניות.

פורסם

הצעתי - אכן שווה ל"סבול" טיפול נוסף במוסכים מורשי צ'מפיון כדי לשמור את האופציה לניצול אחריות רצון טוב במידת הצורך.

אל תתגרה בחוקי מרפי, בפרט שמדובר ברכבי VW ומנוע TSI.

על מנת להוזיל עלויות במידת מה - קבל מספר הצעות מחיר ממוסכים מורשי יבואן ולך על מקום סביר במחיר, רצוי כזה שקיבל גם המלצות בפורום, או לפחות לא הוזכר באופן גורף כשלילי.

החל מהשנה הרביעית תוכל לעבור בשקט לטפל אצל רון.

לגבי קיצור מרווח טיפולים - אני גורס שכל המחמיר רק מרוויח.

אם נראה לך שהרכב עבד בתנאים "מחמירים" או טופל שלא במיטב החומרים מבחינת שמן ופילטר שמן - קצר מרווח טיפולים.

אם ננהג בתנאים "קלים" הרי ניתן בהחלט לא לקצר, כתלות בגישתך.

פורסם

אני יד שנייה ולא ידוע לי אם נעשה וויתור במהלך הקנייה, ראיתי שבמחשב שלהם מעודכן שיש אחריות עד סוף 2017, לא ברור אם יש הבדל ברישום ל'רצון הטוב'.

הרכב לרוב נוסע נסיעות ארוכות (120 ק"מ ביום) ודי כיף להאיץ איתו אז אפשר להגיד שהוא עובד הרבה, הטווח זמן בין הטיפולים הוא קצר יחסית אך הקילומטרז והשעות נסיעה הן רבות יחסית, לכן לא יודע אם יש או אין צורך לקצר מרווח טיפול, כמובן שזה לא יזיק לעשות את זה, השאלה אם זה מועיל.

אפנה לקבל עוד הצעות מצמפיונים אחרים, יש המלצות על מוסך צמפיון טוב באזור המרכז - גגג?

פורסם (נערך)
שלום

ברשותי פולו 14 TSI 1.2 ידנית

יש ברכב רצועת תזמון ולכן הריקול על השרשרת תזמון לא רלוונטי,

תוכל להרחיב על זה יותר? מה דגם המנוע שלך?

בכל מקרה טיפול 45K אמור להיות טיפול קטן, שמן מנוע, פילטר שמן, מקסימום נוזל בלם או פילטר מזגן.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

הדגם מנוע הוא CJZ,

זה נאמר לי לאחר בדיקה במוסך של צמפיון כשניסינו להבין מה זה הרעש החזק בהנעה קרה (נשמע כמו מנוע דיזל ל2-3 שניות ואז נעלם)

פורסם
תוכל להרחיב על זה יותר? מה דגם המנוע שלך?

בסדרת TSI החדשה חזרו לרצועת תזמון.

בכללי מנוע עבר עידכון רציני מאוד, זה דור שני למנועים האלו.

פורסם

תודה, רק רציתי לוודא שאכן מדובר בדגם המנוע החדש.

כבר היו מקרים שצ'מפיון אמרו ללקוחות עם מנועי CGG שיש להם שרשרת ולא רצועה...

Stay Dirty

פורסם

כמו שאי אפשר להשוות מחירים בין חנות בפריפריה לחנות רשת בקניון במרכז הארץ, ככה גם ההבדל בין מוסכי יבואן למוסך פרטי. יבואן צריך לפרוס נקודות בכל הארץ כדי לתת שרות לכלל הלקוחות שלו ומוסך פרטי פותח מקום אחד איפה שנוח לו. העלויות הישירות והעקיפות מאוד מאוד שונות מבחינת מצבת כוח אדם, תנאים, גודל, מלאי חלפים וכו וכו. נושא האחריות הוא מהותי כי לפעמים בניסיון לחסוך 200 שקל צריכים בסוף להוציא אלפי שקלים כשאין אחריות בגלל טיפול שלא נעשה על פי תנאי האחריות או הוראות יצרן.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

סליחה על הבורות , אבל רצון טוב לא שייך רק לסיאט וסקודה ?

הייתי בטוח ש vag / audi מקבלים באופן גורף 3 שנים מלאות .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תעשה ניסוי אחר. תתקשר למורשים אחרים באיזור ותבקש הצעת מחיר, במורשה של קיה אותו טיפול(החלפת רפידות אחוריות) עלה במורשה ברחוב ליד 300 שקל פחות לאותן רפידות מקוריות.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

kissos אין לי בעייה לשלם את המחיר המלא (וההזוי), אני פשוט לא אוהב לשרוף סתם כסף כשאני יודע שאני יכול לקבל את אותו השרות ברמה גבוהה במקום אחר ולהיות בטוח שהרכב טופל כראוי.

אני מבין שלהרים מערך כזה נדרש עלויות גבוהות שמשתקפות במחירים לצרכן, אבל הם מגזימים בתמחור שלהם.

התקשרתי לגגג - רצו 1150 לאותו הטיפול שהצמפיון הראשון ביקש 1650 - ייתכן וחלק מההפרש הוא שב1650 מודבר גם על פילטר אוויר ומזגן שלא זכור לי שהוזכרו בהצעה של גגג (טלפוני) אבל לא נראה לי שהפילטרים האלה + עבודה אמורים לעלות 500 ש"ח.

לגבי האחריות שלוש שנים של צמפיון

יש שם מוטיב חוזר "

בתנאי האחריות המפורטת בחוברת האחריות" - אבדוק בדיוק מה רשום שם.

• תוכן חדש...