Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שהשביתו לנו את הפאביה החדשה לפני מס' חודשים עדיין לא החלטנו מה ואיך לרכוש

ההתלבטות הייתה רכב יד שנייה איביזה 2016, רנו קליאו שנת 2015Collection , פיזו 208 אקטיב

חלופה נוספת הייתה לרכוש רכב חדש בליסינג תפעולי פרטי גולף או איביזה או דומה

א. חוות דעת על הרכבים שציינתי , במיוחד על הרנו קליאו שאינו שם נרדף לאמינות (מתלבט בין 2 שראינו ורוצים להחליט)

ב. חלופות לרכישת רכב חדש בשיטת הליסינג התפעולי או רגיל (גמר תקופה להחזיר ללא התחייבות)

ג. נתקלתי היום במבצע מוטו דיל , לא ברור מה כתוב ביד 00 (יש מבצע על ה208 אקטיב)

תודה

פורסם

הקליאו זריזה מושבים נוחים אם כי לטעמי פחות תומכים מאשר באיביזה.

בעיר הרכב נוקשה אך בכביש מפותל יושב טוב על הכביש.

הגיר מעט איטי ולא מהיר כמו ה dsg אך בסדר סך הכול.

האיביזה גם זריזה מאוד,לטעמי נוחה מהקליאו ועם מעולה מבחינת אופי פעולה,אך עושה רושם שפחות אמין במתיחת פנים האחרונה לקראת סוף 2015 הדשבורד קיבל חומרים איכותיים יותר ואיבזור לא רע אם מדובר כל הסטייל.

הפיגו עם מושבים מעולים אך קצת חסרי תמיכה לדעתי,גם זריזה ועם גיר פלנטרי יפני כך שאמור להיות אמין.

לחלק מהנהגים ההגה מסתיר את לוח השעונים.

מאחור מרווחת יותר מאשר הקליאו ואיביזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו לא נוחה ברמה מטרידה. איביזה היא מכונית מצוינת, אלא שה 208 עדיפה.

הנה מבחן שבוצע לאחרונה שהשווה את ה 208 למתחרות הבולטות.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-34258-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2-%D7%A1%D7%95.aspx

פורסם

חולק על זה שמעליי , המושב בקליאו יותר נוח מזה שבאיביזה , ולפחות לפני המתיחת פנים האחרונה השיכוך שלהן דיי דומה (על הצד הקשיח יותר אבל עדיין לא קרש.

פורסם

לדעתי המושב באיביזה קשיח יותר מזה שבקליאו, אבל נוח יותר לאורך זמן. מתלי הקליאו נוקשים מאוד ומבחינתי פסלו את המכונית לא משנה כמה היא יפה ומאוזרת. פיג'ו לעומת זאת מציעה גם מושב טוב יותר מהשניים, וגם מתלים טובים משמעותית עם נוחות נסיעה מהטובות שבקבוצה.

פורסם

אני דווקא חושב שבאיביזה אחרי מתיחת פנים נוחה יותר בעיר ועם גיר מהיר יותר.

ובמחיר של 83 אפשר לקנות חדשה.

לא מזמן היא נמכרה בימי מכירות ב 80 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ישבתי באיביזה המתוחת פנים - אותו מושב של הקודמת(אולי טיפה רחב יותר - לא באופן מאוד מורגש) - הקודמת? בשנה של 20 אלף קילומטר ניסיתי 8 תנוחות נהיגה שונות כל אחת גמרה לי את הגב יותר מהשניה(הייתי מתחיל את היום עם 3 שעות של כאבי גב תחתון\עורף) ובסוף שיפר קלות את המצב מושב אורטופדי..אני לא מסוגל לשבת באיביזה ובגלל זה מבחינתי היא לא אופציה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נוחות זה עניין אישי,לי היה ממש נוח.

וגם לאבא שלי שנוהג בקליאו.

פורסם

1. ה208 היא בהחלט חלופה , מחפש כרגע כיד שנייה . אני אבדוק גם מול היבואן אם עדיין יש מבצעים פעילים

2. נושא נוחות הנסיעה, באיביזה נהגה אישתי ולא התלוננה , בקליאו לא נסענו , היסטורית הרכבים היא קיה ריאו 5 דלתות דגם חדש

ופאביה חדשה , האם ניתן להשוואה בנוגע לנוחות נסיעה?

3. הקליאו קוסמת אך נושא הנוחות שעלה פה באופן כל כך חזק מרתיעה מאוד , נושא האמינות של הקליאו ? למכור את הרכב זה בכלל

אתגר בלתי אפשרי

פורסם

הייתה לי קיה ריו 4 דלתות חדשה - המושב שלה היה לי נוח שנות אור יותר מהאיביזה, מבחינת מתלים האיביזה פחות מתרסקת על שיבושים אבל עדיין קשיחה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני דווקא לא אהבתי את הנסיעה בריו,המושב תומך אבל בעיר נוקשה מידי.

• ספונסר פורום
פורסם

מיכה שלום,

אתה מוזמן ליצור עימנו קשר בהודעה פרטית, ננסה למצוא לך מבצע או עסקה שתתאים לך, בין אם זו 208 חדשה מהחברה, או חדשה 0 ק"מ מחברת הליסינג שלנו, או לחילופין מהטרייד אין שלנו עם אחריות כמובן. כל האפשרויות פתוחות בשבילך.

צוות לובינסקי

פורסם
מיכה שלום,

אתה מוזמן ליצור עימנו קשר בהודעה פרטית, ננסה למצוא לך מבצע או עסקה שתתאים לך, בין אם זו 208 חדשה מהחברה, או חדשה 0 ק"מ מחברת הליסינג שלנו, או לחילופין מהטרייד אין שלנו עם אחריות כמובן. כל האפשרויות פתוחות בשבילך.

צוות לובינסקי

היי יצרו איתימקשר ואני ממתין להצעה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול החלטנו לגשת לסוכנות פיזו לנסות להוציא עסקה טובה על ה208 אקטיב ולסגור , חיפשנו בחור איתו עבדנו בעבר אך הוא לא היה.

2 הנציגים שהיו בסניף אומנם היו עם אנשים אך לא מיהרו להתייחס

החלטנו שנתקשר שוב ביום א' ונקבע עם הבחור שעבדנו איתו.

בדרכנו חזרה החלטנו לעצור בסיאט, לשניה ...

לבדוק אם יש מבצע כלשהו ותוך 15 דקות סגרנו עסקה איביזה עם חבילת cp

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...