Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים ומטען USB לאנדרואיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש המלצה לכבלים+מטען לבית ולרכב סבירים באיכותם, ובמחיר זול. (אני צריך מטען מהיר של 2A לפחות)

מצאתי את המבחן הזה אבל הוא כבר לא ממש רלוונטי וחלק מהמוצרים כבר לא זמינים במלאי.

*עריכה, דווקא המוצרים בקישורים עובדים וכנראה אני אזמין על סמך ההמלצה בטבלה.

אני רק זקוק למטען איכותי בהספק של 2A ומעלה, לבית ולרכב.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

כדאי לך להזמין מטען שתומך ב quick charge 2 או qc3. אלו מטענים שיודעים לספק מתח גבוה יותר למכשירים שתומכים בזה. רוב המכשירים כיום עם מעבד סנאפדראגון תומכים בזה.

לי יש מטעם של tronsmart עם 2 יציאות וקניתי גם אחד לרכב והם באמת טוענים יותר מהר. בדקתי עם מד מתח וזרם והוא באמת מוציא הספק יותר הרבה יותר גבוה.

אני שוקל לקנות גם את זה ( הדור החדש יותר של המטען שיש לי):

http://m.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-USB-Rapid-Wall-Charger-Stand-up-Fast-Wall-Charger-with-1-8M-Micro-USB-Cable---EU-Plug-363294.html

צוור הבקבוק הוא באמת הכבל. שמתי לב לשינוי קיצוני בהספק בין כבלים שונים וגם ביחס לאורך של הכבל.

פורסם (נערך)
מחפש המלצה לכבלים+מטען לבית ולרכב סבירים באיכותם, ובמחיר זול. (אני צריך מטען מהיר של 2A לפחות)

מצאתי את המבחן הזה אבל הוא כבר לא ממש רלוונטי וחלק מהמוצרים כבר לא זמינים במלאי.

*עריכה, דווקא המוצרים בקישורים עובדים וכנראה אני אזמין על סמך ההמלצה בטבלה.

אני רק זקוק למטען איכותי בהספק של 2A ומעלה, לבית ולרכב.

ה""מבחן""הזה לא רציני ומסתיר את הaffiliate שלו מאחורי שירות קיצור כתובות.

אין מידע על דרך המדידה, אחריות וכו'. ככה נראית סקירה רצינית.

באג מוכרים כבל של ANKER במחיר מעולה, מישהו בפורום כתב על זה לא מזמן.

עריכה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25482

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם (נערך)

לא הפסדת. אחד הבנים שלי משתמש בגרסה קודמת (QC2) של אותו מטען, והוא מצויין. יש לי גם כמה מטענים מקבילים של Aukey - בני משפחתי ואני מרוצים מאוד.

לרכב אני ממליץ על מטענים רבי מציאות מאותה תוצרת . שוב, מניסיון אישי עם שני מטעני QC2 מאותו מקור

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באג מוכרים כבל של ANKER במחיר מעולה, מישהו בפורום כתב על זה לא מזמן.

עריכה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25482

^מה שהוא אמר.

אין שום סיבה לקנות בארץ כל כבל אחר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קנה את אחד הטרונסמארטים עם QC2.0 ועדיף QC3.0. אל תתקמצן על כמה דולרים. מצד שני - בדוק באתרים אחרים, כולל החנות ה"רשמית" שיש ליצרנים מסוג זה בדרך כלל בעליאקספרס.

בשתי מכוניות יש לי מהדגם עם 4 יציאות - שאחת מהן QC2.0 (מתאים לטלפון שלי עם SD808 ) והוא מצויין - מספק את הטלפון, מצלמת החלון (A118C) ובנסיעות משפחתיות עוד טלפון או שניים או טבלט - ולא מצייץ. כיום הייתי מזמין עם QC3.0, אני מניח שה-LG שלך יוחלף במשך חיי המטען.

לאור ניסיוני עם מטעני קיר של Aukey הייתי מכניס גם יצרן זה לרשימה, וכמובן בוחן גם את היצרנים המוכרים האחרים כגון Anker, אם כי לא התנסיתי בו באופן אישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...