Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

התחדשתי בסיוויק האצבק 2016 עם מערכת אנדרואיד של החברה שהיא מערכת נעולה ואי אפשר להתקין עליה waze

יש למישהו פיתרון ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

במערכת אין וויז ..אמרו לי גם בחברה שצריך מירור לינק , אבל לצערי המכשיר שלי לא תומך , יש לי נקסוס 6p

והם נעלו את המערכת אנדרואיד ככה שאי אפשר להתקין וויז , העיקר יש לי אופצייה לחבר לאינטרנט :(...נו באמת שנת 2016 ואין תוכנת ניווט מובנת ,

בבקשה עזרה חברים

פורסם

אז זהו עשיתי את זה הורדתי לדיסק און קי ...חיברתי וניסיתי להתקין אך יש שגיאה , לדעתי המערכת נעולה

פורסם
אז זהו עשיתי את זה הורדתי לדיסק און קי ...חיברתי וניסיתי להתקין אך יש שגיאה , לדעתי המערכת נעולה

http://www.apkmirror.com/apk/waze/waze-waze/waze-waze-4-18-0-1-release/waze-gps-maps-traffic-4-18-0-1-android-apk-download/

תנסה להוריד את זה

אפילו אתה לא צריך דיסק און קי

פשוט להוריד ישירות מהמסך

פורסם
תן נתונים על המערכת. דגם . גרסת אנדרואיד וכו.

Sent from my LG-H960

בוקר טוב

צילמתי את נתוני המערכת f8bede941e4b0313c0622cbdf718d36d.jpg

פורסם

טוב אז ככה יותר מאוחר במשך היום אני אשלח לך אלפון להודעה פרטים דבר איתו הוא עשה לי וייז במערכת בג'אז אצל ההורים שלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם
טוב אז ככה יותר מאוחר במשך היום אני אשלח לך אלפון להודעה פרטים דבר איתו הוא עשה לי וייז במערכת בג'אז אצל ההורים שלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

יש לך שיטה אחי ?

• תוכן חדש...