Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל לקחת ליסינג דרך מקום עבודה כדי להעביר את הקורולה להורים במקום הפוקוס הישנה שלהם, ואת הרכב ליסינג לקחת במקום קורולה, כדי שיהיה לי רכב לנסיעות ארוכות, שלא אצטרך לדאוג לאחזקה וביטוח שלו (יש גם את עניין ההשתתפות בדלק, אבל צריך לברר מה המכסה של זה).

יש לי כמה דרישות. אני אדם גדול מימדים (1.86, 130 ק"ג), לכן חשובים לי נוחות ומרווח פנים. הרכב גם מיועד לנסיעה בין חדרה לכפר סבא על כביש 6 (כ100 ק"מ ביום, 5-6 פעמים בשבוע).

אני רווק ללא ילדים.

אז כמה רכבים שפחות או יותר בתקציב שלי, השאלה מה עדיף.

א) קורולה סאן. כאן הכל ברור לי. זה יהיה משהו דומה למה שאני נוסע בו עכשיו, רק עם פנסים בעיצוב קצת שונה, וכמה פיצ'רים שלא היו קודם.

ב) פלואנס פריבילדג' דיזל אוט'. עולה כמו קורולה. האם יש סיבה מיוחדת להעדיף אותו? חוץ מזה שהוא חסכוני. האם הגיר שלו סובל פקקים? כי בקורולה אין בעיה עם זה.

עוד שלושה רכבים, שיותר זולים בכמה מאות שקלים, אז אולי יש טעם להעדיף אותם?

ג) ראפיד 1.2 dsg7. כמובן שלא הייתי קונה את זה בתור רכב פרטי, אבל השאלה עד כמה הגיר הזה נורא, אם במקרה של תקלה פשוט זורקים את המפתחות לקצין רכב, ומקבלים רכב חלופי. בנוסף, איך המרווח פנים ונוחות שלו לעומת קורולה/פלואנס?

ד) יאריס 1.3CVT. אני מבין שזה כמו קורולה, אבל קטן יותר. השאלה עד כמה דרמטית הירידה באיכות וביצועים?

ה) ג'אז 1.4CVT. אותה שאלה כמו על יאריס.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לך תעשה נסיעות מבחן על הפלואנס ועל הסקודה.

לא מבין אנשים שחושבים על אמינות בליסינג, הייתי לוקח שילוב של DSG7 עם AL4 אם היה דבר כזה. לא מעניין - לא אמינות ולא סחירות. קח רכב שתהנה ממנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לא מבין אנשים שחושבים על אמינות בליסינג

כי אני לא רוצה להיתקע בכביש 6 ליד קלקיליה/טול כרם.

חוץ מזה אני גם לוקח בחשבון את ההחזר החודשי ושווי הטבה. בגלל זה אני לא שוקל אוקטביה/אוריס/פוקוס.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בין יאריס לגאז' חדשות יכול להגיד לך שהג'אז יותר נוחה ומרווחת , היאריס לא הייתה לי נוחה בכלל אחרי נסיעה של שעה.

מבחינת נוחות טרם ניסיתי את הקורולה , כשעברתי מi30 דור קודם לפלואנס הרגשתי את השיפור בנוחות (הi30 הקודמת הייתה חתיכת קרש בהשוואה שלי)

גיר רובוטי זה גיר רובוטי , הגיר של רנו עבר עידון מאז ולפחות במגאן 2015 יותר חלק.ממה שהיה לי ב2013.

הראפיד יחסית נוקשה מבחינת שיכוך.

פורסם

אז הראפיד יורדת אם ככה (בין היתר כי ההבדל במחיר בינה לבין קורולה/פלואנס יחסית זניחים).

פורסם
כי אני לא רוצה להיתקע בכביש 6 ליד קלקיליה/טול כרם.

חוץ מזה אני גם לוקח בחשבון את ההחזר החודשי ושווי הטבה. בגלל זה אני לא שוקל אוקטביה/אוריס/פוקוס.

חלאס עם הסטיגמות ההזויות האלה, נתקעת עם סטיגמות בגלל צרפתיה מלפני 20 שנים וזה לא עוזב אותך.

אבא שלי נוסע 4 שנים במגאן III עם הגיר הזה ולא נתקע מעולם (טפו טפו טפו), אני נסעתי כל יום מחוץ לעיר עם קליאו III ידנית ולא נתקעתי או סבלתי מבעיות חשמל למיניהן. :-o

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדוק אפשרות ליונדאי איוניק, לטעמי היא עדיפה על הקורולה.

המחיר שלה אמנם גבוה יותר אבל אתה מקבל הטבה בשווי השימוש בגלל שהיא היברידית.

פורסם

וואו איזה קטלוג של דיכאון,

צריך להעריך את הקטלוג של החברה שאני עובד בה יותר.

- הפלואנס גדולה מידיי לנהג יחיד למרות שהיא נוחה מאוד - אם אין לך בעיה של חניה היא אופציה מעניינת(אבל כן הגיר שלה כמו כל גיר רובוטי מתחמם וסובל בפקקים - גם באיביזה שהייתה לי בליסינג עם הDSG זחילה ארוכה בפקק גרמה לו להתחיל לשלב הילוכים במכות פתאום).

- הקורולה אני לא סובל אבל אתה אוהב - אולי שווה להמשיך אם מה שאתה גם ככה אוהב

- היאריס הייתה עם סביבת נהג זעירה(אוהב לנהוג עם מושב משוך אחורה - באיביזה כשנהגתי לא היה מקום לנוסע מאחורי אבל היה לי מקום - ביאריס טויוטה יצרו פטנט המאה! לא נותנים לנהג למשוך את המושב אחורה ואז יש מלא מקום לנוסע מאחורה! אבל צפוף בטירוף לנהוג) וממש לא נוחה בשבילי (אבל מצד שני גם הקורולה הרגישה לי עם אותו פטנט בסביבת נהג שלה ובקפריסין עשיתי על אחת כמו שלך רק עם גיר ידני 1,800 קילומטר- אז..)

- ראפיד היא האופציה שהייתי בוחר המנוע-גיר שלה הכי טובים מרווחת בסביבת נהג המושבים שלה לדעתי לא הכי נוחים אבל זה צריך לנסות.

- גאז' מרווחת יותר מהיאריס אבל לא מלהיבה בביצועים..מצד שני גם קורולה לא - רק נסיעת מבחן תגיד אם יש הבדל גדול לא בטוח בכלל שתרגיש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...