Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי דניאל ואני בן 20, מגיל 16 אני נוסע על אופנועים והגיע הזמן שאני אעבור לרכב, למען האמת אין לי שום מושג במכוניות. רציתי להתייעץ אתכם בנוגע למכונית ראשונה, מכונית בסכום של 30~35 .

חשבתי על סיאט איביזה 1.6 , אהבתי את איך שהיא נראית מבפנים ומבחוץ, אשמח לדעת כל דבר על האוטו מבחינת חווית נסיעה ,צריכת דלק, רואה הרבה מוסך או לא, עלות החזקה , וכל דבר הקשור לאוטו .

אפשרי לתחזק אוטו כזה בעבודה רגילה? תיפולים בזמן וכ'ו.

הבנתי שלאיביזה יש כל מיני דגמים 1.4 , 1.6 ,1.8 ,2. לפי דעתי הכי מתאים לי 105כס , לא עגלה וגם לא יותר מידי. אשמח לדעת איזה שנה אפשר להביא אוטו כזה ובערך כמה קמ', ידנית.

תודה רבה!

פורסם

ידנית היא סבבה לגמרי.

לא יודע מה אהבת ברכב הזה אבל אם בבדיקה ייצא תקין אז תתחדש.

הסאנרוף לא נפתח עד הסוף,רק מתרומם קצת,תברר גם עלויות ביטוח לנהג בן 20.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
ידנית היא סבבה לגמרי.

לא יודע מה אהבת ברכב הזה אבל אם בבדיקה ייצא תקין אז תתחדש.

הסאנרוף לא נפתח עד הסוף,רק מתרומם קצת,תברר גם עלויות ביטוח לנהג בן 20.

לפי מה שהבנתי אחלה אוטו לצעירים מנוגע ווגי ,גיר סבבה אוכלת 1:8 \ 1:12 ,יש לו אחלה יופי.

אם יש לך להמליץ לי על עוד מכוניות מיני אני אשמח אבל עד מה שראיתי עכשיו היא נראית לי אחלה.

השאלה שלי האם היא עונה לי על כל הדרישות ,אמינות, רואה הרבה מוסך, בעייתי לתחזק אותה עם עבודה של שכר מינומום? אשמח להסבר.

והסאן רוף בכלל לא מעניין אותי תאמת, וכן אתה צודק אני אבדוק עלויות ביטוח אבל אני בטוח שזה יעלה בסביבות ה4~5 נהג חדש בלי עבר בתאונות.

עריכה אחרונה על ידי Jays
פורסם

אשמח ליעוץ חברה, אני מצטער שהשאלות כאלה מפגרות אבל אני לא מבין כמעט כלום במכוניות אני אחרי כמה שנים של נסיעה על אופנועים.

פורסם
לפי מה שהבנתי אחלה אוטו לצעירים מנוגע ווגי ,גיר סבבה אוכלת 1:8 \ 1:12 ,יש לו אחלה יופי.

1.4 ידנית אחלה מנוע, מנסיון. מה שכן חובה לבדוק היסטוריית טיפולים ולטפל רק בחלקים מקוריים/איכותיים.

לוודע מתי עשו טיימינג ואם לא- לעשות.

לוודא שנצמדו להוראות יצרן, רכב שאומרים לך שהוא טופל אצל הדוד/שכן ואין שום תיעוד - תוותר עליו.

צריכת דלק של 1:8?! מי אמר לך את זה? אולי אם אתה שוחט את הרכב. אצלי 1:11 בעיר, 1:20 מחוץ לעיר בנסיעה רגועה.

פורסם
1.4 ידנית אחלה מנוע, מנסיון. מה שכן חובה לבדוק היסטוריית טיפולים ולטפל רק בחלקים מקוריים/איכותיים.

לוודע מתי עשו טיימינג ואם לא- לעשות.

לוודא שנצמדו להוראות יצרן, רכב שאומרים לך שהוא טופל אצל הדוד/שכן ואין שום תיעוד - תוותר עליו.

צריכת דלק של 1:8?! מי אמר לך את זה? אולי אם אתה שוחט את הרכב. אצלי 1:11 בעיר, 1:20 מחוץ לעיר בנסיעה רגועה.

תודה תודה רבה אני ממשיך לקראו כאן מדריכים בנעוץ עזר לי אמון ,השאלה שלי אם אפשר הסבר מה זה טיימינג? ומה זאת אומרת הוראות יצרן את כל זה אני רואה על המסמכים?

וחשבתי מנוע 1.6 ,כי ה1.4 מתקשה קצת בעליות.

פורסם

לא מתקשה בכלל. אחלה מנוע ה 1.4 וגם ה 1.6 אחלה מנוע.

להסבר בנוגע לרצועת תזמון:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%AA_%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F

צריך לבדוק שיש קבלות על הטיפולים או תיעוד במחשב המעיד על טיפולים. לא להאמין למה שהמוכר אומר אלא לבדוק בעצמך.

רצועת טיימינג מחליפים בערך פעם ב 3 שנים או 90 אלף ק"מ, הקודם מבניהם (ז"א שגם אם לא עברו 90000 ק"מ אבל עברו 3 שנים, כניראה שצריך להחליף את הרצועה וזה לא מעט כסף אז צריך לקחת בחשבון ושוב, לא להאמין לבן אדם שהוא החליף אלא לבדוק שיש תיעוד כי אם רצועת טיימינג ניקרעת - יהיה לך נזק בלתי הפיך).

אם אתה קונה רכב שטופל במוסכי היבואן/מוסך מסודר כמו מוסך רון - תוכל לבדוק מולם מתי החליפו לאחרונה וכמובן לגשת עם הבעלים ביחד למוסך.

ממליץ לך לקרוא את המדריך הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

פורסם

אני חושב שרק המגזימים מחליפים אחרי 3 שנים טיימינג. לרוב אפילו בהוראות היצרן כתוב כל 5~6 שנים או 90 אלף קילומטר(לפחות לפתוח לבדוק).

עלות ביטוח חובה+מקיף תהיה באזור ה7~8 אני מאמין.

פורסם (נערך)
לא מתקשה בכלל. אחלה מנוע ה 1.4 וגם ה 1.6 אחלה מנוע.

להסבר בנוגע לרצועת תזמון:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%AA_%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F

צריך לבדוק שיש קבלות על הטיפולים או תיעוד במחשב המעיד על טיפולים. לא להאמין למה שהמוכר אומר אלא לבדוק בעצמך.

רצועת טיימינג מחליפים בערך פעם ב 3 שנים או 90 אלף ק"מ, הקודם מבניהם (ז"א שגם אם לא עברו 90000 ק"מ אבל עברו 3 שנים, כניראה שצריך להחליף את הרצועה וזה לא מעט כסף אז צריך לקחת בחשבון ושוב, לא להאמין לבן אדם שהוא החליף אלא לבדוק שיש תיעוד כי אם רצועת טיימינג ניקרעת - יהיה לך נזק בלתי הפיך).

אם אתה קונה רכב שטופל במוסכי היבואן/מוסך מסודר כמו מוסך רון - תוכל לבדוק מולם מתי החליפו לאחרונה וכמובן לגשת עם הבעלים ביחד למוסך.

ממליץ לך לקרוא את המדריך הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

פתחת לי חשיבה שונה לחלוטין אני מודה לך מאוד ,ליפני הקנייה אני אפתח כאן אשכול בפורום.

יש לך אולי דעה אישית בנוגע לאיביזה 1.4 ,1.6 - 3דלתות זה נטו ליופי כמו שהבנתי אני צודק? ואילו בלאים טבעים יש באוטו ושכדאי לבדוק בעט הקניה.

עריכה אחרונה על ידי Jays
  • תוכן חדש...