Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן במצוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
האסטרה סטיישן לא מגיעה עם מערכות הבטיחות האקטיביות שמוצעות ב5 דלתות המאובזרת.

איך הגעת למסקנה הזו? יש בסטיישן את כל המערכות שיש לאסטרה להציע כרגע. חבל שהבלימה האוטומטית רק עד 30 קמ"ש, אבל יותר טוב מכלום.

לפותח השירשור, לדעתי האישית רק רכבים ללא מובילאיי ועם מערכות בטיחות מקוריות באות בחשבון, לכן לצערי למרות החיבה ללדגם והעיצוב הפוקוס לא באה בחשבון, שתי האופציות הטובות לטעמי זה אסטרה והאוריס, כאשר במקרה של האוריס יש לוודא שהיא כבר מצוידת במערכות הבטיחות. הוחלט על זה רק לאחרונה. אם אתה רוצה כוח אז אופל, אם חסכון בדלק אז טויוטה. אגב לא יודע מה הנסועה השנתית שלך, אבל בהערכה גסה באוריס אתה יכול לחסוך בצריכת דלק לפחות לאיזה 6 סוללות, ואולי אף כפול מזה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

פותח השירשור , למה חייבים להחזיק רכב ל10 שנים ? חתונה קטולית?

בזמן הזה המון דברים יכולים להשתנות/לקרות , מדוע לא להחזיק את הרכב עד שתגיד מיציתי/בא לי חדש/מתחילות בעיות.

זה יכול לקרות אחרי 3 , 5 או 12 שנה ..

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו? יש בסטיישן את כל המערכות שיש לאסטרה להציע כרגע. חבל שהבלימה האוטומטית רק עד 30 קמ"ש, אבל יותר טוב מכלום.

לפותח השירשור, לדעתי האישית רק רכבים ללא מובילאיי ועם מערכות בטיחות מקוריות באות בחשבון, לכן לצערי למרות החיבה ללדגם והעיצוב הפוקוס לא באה בחשבון, שתי האופציות הטובות לטעמי זה אסטרה והאוריס, כאשר במקרה של האוריס יש לוודא שהיא כבר מצוידת במערכות הבטיחות. הוחלט על זה רק לאחרונה. אם אתה רוצה כוח אז אופל, אם חסכון בדלק אז טויוטה. אגב לא יודע מה הנסועה השנתית שלך, אבל בהערכה גסה באוריס אתה יכול לחסוך בצריכת דלק לפחות לאיזה 6 סוללות, ואולי אף כפול מזה.

המפרט באתר היבואן שאומר שהן נמצאות ברמת גימור אנג'וי פלוס ומעלה והסטיישן כרגע רק ברמת גימור אנג'וי, מבחן של אייקאר שמדגיש את החוסר מערכות בטיחות בדגם הסטיישן.

פורסם
אם אתם מחזיקים את הרכב 8-10 שנים כדאי לשקול ברצינות את הקיה סיד סטיישן עם מנוע טורבו דיזל. גם מנוע חזק, צריכת דלק חסכונית, אמינות ואחריות ל 7 שנים. ההוכחה הכי טובה לזה שהדגם מוצלח זה כמות המוניות...

על דגמי הדיזל גם לקוחות פרטיים מקבלים שלוש שנות אחריות בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
המפרט באתר היבואן שאומר שהן נמצאות ברמת גימור אנג'וי פלוס ומעלה והסטיישן כרגע רק ברמת גימור אנג'וי, מבחן של אייקאר שמדגיש את החוסר מערכות בטיחות בדגם הסטיישן.

צודק, אני הורדתי PDF מהאתר שלהם רק כשהדגם יצא, שם זה מופיע באבזור הכללי. חבל, אז אני מוריד את ההמלצה לבדוק את הרכב ויורד ממנו סופית בעצמי, אחרי שהאורך שלו הפחיד אותי, בלי הבטיחות לא שווה התייחסות.

פורסם
סיד חדשה טרם הוצגה בכללי.

הI30 החדשה אמורה להגיע בקרוב, גרסת הסטיישן שלה גם טרם נחשפה, כנ"ל גרסת הסטיישן של הסיוויק.

הסיד החדש לא הוצג אבל זה שקיים היום פשוט סטיישן מעולה. נסעתי עליו הרבה לא מזמן ורשמתי אותו כקניה בהחלפה הבאה שלי

פורסם

תודה לכולם

מחזיקים את הרכב בערך עשור כי אבא שלי בגיל 68 לא יחליף הרגלים כנראה

מבחינת נסועה שנתית בערך 30

בעיה חדשה היא שליטה במזגן עם מסך מגע דבר שאבא שלי לא יכול להשתמש בו בעקבות בעיה באצבעות

נעדכן בקרוב מה קנינו

• תוכן חדש...