Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר מזדה 3 2006 1600. יצא קומפרסיה טובה וזהה בכולם .

בבדיקת לחץ הפוך מסרו לו שיש בעיה בראש מונע.

האם מצב כזה אפשרי? נסענו ברכב - נוסע מצוין בלי בעיות!

פורסם

מה ראו בבדיקת לחץ? בעיה באטם? בעיה בשסתומים? בריחת לחץ לכיוון מערכת הקירור? האם קיים איבוד נוזל קירור? האם יש עירבוב שמן מנוע עם נוזל קירור? האם ראה את הבדיקה בעיניים?

פורסם

סיפר על כמה בועות מעטות שעלו בזרם איטי מאוד רק כשהמנוע היה חם לפני כן לא. פעם ב יש לו איבוד מים קטן מהמיכל עיבוי.

אין לו ערבוב. לדבריו 160 ראה בכולם בקומפרסיה

תודה מאור

פורסם

שווה לו לעשות ראש מנוע עכשיו???

האוטו שלו ממש טוב ולא עושה בעיות

מעט איבוד מים פעם ב....

תודה אורן

פורסם

קנה את הרכב לפני 3 שנים ומידי פעם מעט איבוד

שווה לעשות או שמתישהו זה משתנה ונהיה בעייתי יותר?

פורסם

צילינדרים אטומים גם שהמנוע חם וגם שהוא קר וככל הניראה ישנה פריצה ממש מזערית שפשוט מיתרחבת שהמנוע חם (התרחבות המתכות) אז התיקון הוא לשיקולו הכלכלי ואם החליט לא לתקן שיהיה עם אצבע על הדופק כל הזמן.

פורסם

יש לי בקבוק חדש של חומר כזה שהבאתי מארה״ב אם תחליט ללכת על הפתרון הנ״ל. יש לציין שאין לי ניסיון איתו וקניתי אותו למקרה חירום שלא הגיע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אפשר פירוט על החומר

יש לחבר שלי בעיה דומה מאוד בהונדה סיוויק

רק בכבישים מהירים אחרי הרבה זמן

כל הבדיקות יוצאות תקינות

• תוכן חדש...