Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 25K

oreln
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, חייל משוחרר מחפש רכב אחרי השחרור.

עדיפות גבוהה לרכב ידני וחסכוני, טווח מחירים של 20-25K חשבתי על רכבים כמו אלטו, פיגו 107 / 206+ 2012

מעדיף רכב בשנתון יחסית מתקדם לדוגמא המכוניות שמצאתי הם במחירים שאני מחפש פחות או יותר והם 2012 .. חשבתי גם על הגטס 2010 קצת ישנה יותר אבל נראת נחמדה מה אומרים ? מישהו מכיר את האוטו ויכול לתת עליה חוות דעת קטנה?

תודה

פורסם

הייתי מוסיף גם את הפנדה,בתקציב שלך אתה קרוב מאוד לדגם 2013 מהדור האחרון,הרכב נוח ושקט לעומת האלטו ו107 ובעל תא מטען גדול יותר.

כמו כן יש גם את הספארק שתהיה זריזה יותר ובטיחותית.

הגטס סוס עבודה,לא חיסכוני כמו המיני אבל גם זול לאחזקה,נסה לחפש ברמות גימור gli/glx/gls

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתי מוסיף גם את הפנדה,בתקציב שלך אתה קרוב מאוד לדגם 2013 מהדור האחרון,הרכב נוח ושקט לעומת האלטו ו107 ובעל תא מטען גדול יותר.

כמו כן יש גם את הספארק שתהיה זריזה יותר ובטיחותית.

הגטס סוס עבודה,לא חיסכוני כמו המיני אבל גם זול לאחזקה,נסה לחפש ברמות גימור gli/glx/gls

תודה אחי הפנדה מכני נראת טוב אבל הצורה שלה לא כל כך יפה האחורה בעיקר

כרגע מה שקורץ לי זה בעיקר האלטו , פיגו (206+, 12) והיונדאי

איך הפיגו? הרבה אומרים לא לא להתעסק בגלל האמינות ידוע לך אם ב206+ 12 עדיין יש תבעיות שבדרך כלל מוצאים בפגו?

ולגבי הגטס מאוד קורץ לי אבל אין דגמים יש רק כמה בודדות של 2008 שמצאתי ביד 2 וגם הם קרועות מהתחת ..

בגלל זה נשארתי לבינתיים עם אלטו וה206+

עריכה אחרונה על ידי oreln
פורסם

ה206+ זאת כבר סופר מיני,הרכב לא ממש הצליח פה כי בתכלס זאת אותה ה206 הוותיקה,לדעתי חפש רנו קליאו דור 3 ידנית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ה206+ זאת כבר סופר מיני,הרכב לא ממש הצליח פה כי בתכלס זאת אותה ה206 הוותיקה,לדעתי חפש רנו קליאו דור 3 ידנית.

אוקי מעבר לזה שהיא כמו ה206 יש עוד סיבות שהיא לא הצליחה? בעיות שעשתה ורמת אמינות?

לגבי הקליאו אותה שאלה היא אמינה? רנו ידועה בבעיות לא פוסקות (חשמל, גיר וכו') ע"פ מה שאני יודע לפחות..

שואל הרבה שאלות כי אני לא מבין גדול ואני חייל משוחרר לא רוצה רכב שיתקע במוסך כל שני וחמישי כי לא יהיה לי איך לטפל בו.. תודה

פורסם

ה-206+ לא כל כך הצליחה פה לדעתי בגלל שבתחילת דרכה היו לה בעיות מיזוג (מדחס שמתנתק תחת עומס), וגם כי באמת לא היו לה יתרונות מהותיים על הקליאו/פביה הידניות שנמכרו במחיר דומה. השילוב של רכב צרפתי עם שמועה על בעיות לא עשה טוב למכירות.

למיטב הבנתי הבעיה הזו טופלה, ובבסיס הרכב אמור להיות אמין (מנוע ותיק מאוד, גיר ידני ושום אבזור מיותר).

הקליאו תהיה קצת מודרנית יותר, ולפי סיכומים פה בפורום מראה אמינות יפה. היא תהיה כנראה קצת יותר מרווחת, קצת יותר בטוחה וקצת יותר מאובזרת (למשל, בקרת שיוט). מצד שני, היא לרוב נמכרת במחיר קצת יותר גבוה.

לגבי האמינות, הייתי מציע לדבר עם מוסך מתמחה (אני מכיר את גבע), אבל לדעתי תופתע לטובה אם תקנה רכב שמור ומטופל.

אני הייתי מחפש את הרכב הכי שמור שתמצא בתקציב מבין שתיהן.

אם צריכת דלק או מחסור בחניה לא מהווים פקטור ממש קריטי, האלטו לדעתי לא ממש ברת השוואה.

גם הגטס פחות מוצלחת בתקציב הזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אגן בהתחלה המזגן היה מתנתק בסלד של 3 אלף אם איני טועה אבל זה תוקן,מעבר לזה אנשים כניראה לא רצו לקנות רכב ב 2011 שהוא תכלס רכב משנת 1999 סוג של סוזוקי יורוסוויפט והסוויפט.

הקליאו לא ידועה בתור רכב בעייתי ואין משהו מיוחד,אני רכשתי כזאת לפני חודשים,מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614293-התחדשתי-בצרפתייה-רנו-קליאו-2012-ידנית

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ה-206+ לא כל כך הצליחה פה לדעתי בגלל שבתחילת דרכה היו לה בעיות מיזוג (מדחס שמתנתק תחת עומס), וגם כי באמת לא היו לה יתרונות מהותיים על הקליאו/פביה הידניות שנמכרו במחיר דומה. השילוב של רכב צרפתי עם שמועה על בעיות לא עשה טוב למכירות.

למיטב הבנתי הבעיה הזו טופלה, ובבסיס הרכב אמור להיות אמין (מנוע ותיק מאוד, גיר ידני ושום אבזור מיותר).

הקליאו תהיה קצת מודרנית יותר, ולפי סיכומים פה בפורום מראה אמינות יפה. היא תהיה כנראה קצת יותר מרווחת, קצת יותר בטוחה וקצת יותר מאובזרת (למשל, בקרת שיוט). מצד שני, היא לרוב נמכרת במחיר קצת יותר גבוה.

לגבי האמינות, הייתי מציע לדבר עם מוסך מתמחה (אני מכיר את גבע), אבל לדעתי תופתע לטובה אם תקנה רכב שמור ומטופל.

אני הייתי מחפש את הרכב הכי שמור שתמצא בתקציב מבין שתיהן.

אם צריכת דלק או מחסור בחניה לא מהווים פקטור ממש קריטי, האלטו לדעתי לא ממש ברת השוואה.

גם הגטס פחות מוצלחת בתקציב הזה.

אגן בהתחלה המזגן היה מתנתק בסלד של 3 אלף אם איני טועה אבל זה תוקן,מעבר לזה אנשים כניראה לא רצו לקנות רכב ב 2011 שהוא תכלס רכב משנת 1999 סוג של סוזוקי יורוסוויפט והסוויפט.

הקליאו לא ידועה בתור רכב בעייתי ואין משהו מיוחד,אני רכשתי כזאת לפני חודשים,מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614293-התחדשתי-בצרפתייה-רנו-קליאו-2012-ידנית

תודה רבה לשתיכם על התשובות המפרוטות , לגבי ההתרשמות שלך עכשיו אני אקרא .

כרגע העדיפות שלי זה הקליאו 3 וכאופציה 2 זה ה206 , האלטו לא פקטור מולם זה נכון דלק זאת לא חשיבות עליונה אני מאמין שאחת משתי המכוניות האלו מספיק חסכונית בשבילי אחרי הכל מנוע קטן וגיר ידני אין סיבה שישחט דלק, חניה זאת לא בעיה. :)

פורסם

אצלי הקליאו עושה בבין עירוני הררי כ 1/16 בשיוט אפשר להגיע ל1/18 ובין עירוני לא ההרי כ 1/17

פורסם
אצלי הקליאו עושה בבין עירוני הררי כ 1/16 בשיוט אפשר להגיע ל1/18 ובין עירוני לא ההרי כ 1/17

כן קראתי הכל וגם את התגובות חח אני מחפש מישהו שיש לו ת206+ 12 או שלפחות היה איתה תקופה זה הרכב שכרגע הכי מושך אותי בגלל הצורה שלו והזריזות שלו ..

התנסת / מכיר מישהו שהתנסה על האוטו הזה?

פורסם

לדוד שלי אישתי הייתה כזאת מודל 2012,החליף מסרק הגה,החליף מנוע עקב התחחמות ועוד משהו שהיה,לא היה מרוצה ממנה.

פורסם

ה206+ לא הייתה הכי אמינה (כמו שהוזכר מתחממת לפעמים), והיא ממש לא מאוד זריזה גיר קצר נותן תחושה של זריזות והמחיר הוא שיוט בין עירוני בסל"ד גבוה מאוד (באופן יחסי).

פורסם

בתחום הזה גם הקליאו בעלת גיר קצר.

• תוכן חדש...