Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה..

נסעתי להביא חבר מתחנת רכבת כלשהי, שאין בה חניה אלא רק תחנת אוטובוס מחוץ לרכבת וזהו, אין עוד מקומות עצירה. כולם תמיד עוצרים שם באופן קבוע.

אני רציתי להכנס לתחנה אבל לא לחסום אוטובוסים שבאים, אבל היו שם המון רכבים ככה יצא שעמדתי במקום.

בזמן הזה הגיע אוטובוס מהנתיב השמאלי שרצה להגיע לתחנה אבל כולם חסמו אותו אז הוא עצר על הנתיב קרוב אליי.

ברגע שהוא התחיל לנסוע הוא ניסה להגיע לנתיב השמאלי שוב אבל כל התחת שלו נזרק על הרכב שלי (שעמד במקום כל הזמן הזה).

כתוצאה מכך, כל דלת הנהג שלי מלאה בשפשופים בצבע של האוטובוס, וינקר בצד שמאל שבור, הכנף נכנסה טיפה פנימה, וקצת שריטות שהגיעו לטמבון בצד השמאלי שלו.

הוא סירב לתת לי רישיון נהיגה שלו אלא הביא לי רק ביטוח, טסט, ומספר אישי שלו, ואמר לי שכדי להגיע אליו אני צריך לפנות לביטוח והם כבר ידעו מה לעשות. אני מצד שני הבאתי לו ביטוח טסט רישיון ומן הסתם הוא צילם את האוטו שלי עומד בצד של התחנה.

רציתי לדעת מי אשם? כי כדי להמנע מכל המקרה לא הייתי צריך להתקרב לתחנה מראש אבל נכנסתי כבר ואז לא יכולתי לצאת כי הוא בדיוק הגיח, חיכיתי שיסיים עם הנוסעים ויסע אבל שוב, הוא שפשף לי את כל הצד.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם

לדעתי האשמה העיקרית ברובה שלו. אתה עמדת במקום [גם אם אסור] והוא עמד במקום. ואז הוא החל נסיעה ופגע בך.

פנה עם מקרה האירוע לחברת הביטוח שלך ותן להם לנהל את הסיפור.

בגדול אתה הולך למוסך, מתקן את הרכב, מגיש את כל הקבלות לחברה והם מגישים תביעה לאגד.

אם אגד ישלמו יופי. אם לא, תיאלצו לתבוע [אתה או חברת הביטוח שלך].

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הוא סירב לתת לי רישיון נהיגה שלו אלא הביא לי רק ביטוח, טסט, ומספר אישי שלו, ואמר לי שכדי להגיע אליו אני צריך לפנות לביטוח

האם זה חוקי? נהגי אוטובוס פטורים מהצגת רשיון נהיגה במקרה של תאונה?

פורסם

^^^ לא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...