Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית כן, אבל אם נניח קל אוטו משלמים לביטוח שלך רק 80% מהתביעה, מה האינטרס שלהם לרדוף/לתבוע את קל אוטו כדי לקבל את שאר ה- 20% ואז להחזיר לך את ההשתתפות העצמית? יוצא להם אותו דבר בפחות מאמץ.

פורסם

תאכלס

אבל נראה לי שבמצב כזה אם אני אתמודד איתם לבד זה יעלה לי יותר מההשתתפות העצמית של ה950 ש"ח כדי להוציא להם עד השקל האחרון

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
תאכלס

אבל נראה לי שבמצב כזה אם אני אתמודד איתם לבד זה יעלה לי יותר מההשתתפות העצמית של ה950 ש"ח כדי להוציא להם עד השקל האחרון

פלוס עליית פרמיה

פורסם

נכון אבל אני אופטימי שהחברת ביטוח כן תשיג את רובה הסכום. במוסך אמרו לי שחוץ לזה שלוקח המון זמן הם משלמים בלי בעיות... וזה לא שהרכב טוטאל לוס, כולא 3-3.5K ש"ח

תביעות קטנות אתה סוגר עניין ב3 חודשים.

את מי אני אמור לתבוע? הנהג או בעל הרכב ("קל אוטו")?

פורסם

תביעה קטנה נגד בעל הרכב (התביעה היא על עלות התיקון + ירידת ערך + הוצאות נלוות כמו אובדן ימי עבודה + הוצאות משפט).

לא נראה לי שזה באמת יגיע למשפט, זה בעיקר אמצעי לחץ. אם כן יגיע למשפט חברת הביטוח תצטרף למשפט.

פורסם

אני ממש לא רוצה להגיע למשפט... אני מקווה שהכול יסתדר, ואם לא אז עוד חצי שנה +- אני אחשוב על זה שוב.

תודה בכל מקרה חבר'ה

פורסם

מבחינתך עדיף לגמרי לספוג זמנית את ה-3500 ש"ח עד שהנהג הפוגע ובעל הרכב יחזירו לך את הסכום. יודע מה - קרוב לודאי שאפילו אם לא יחזירו לך את הכסף.

אם תסכם את ההשתתפות העצמית שלך ותוסיף את מחיר אבדן ה.ה.ת. ל-3 שנים (שמסתכם ב-75% מפרמיה שנתית אחת) תגיע לסכון קרוב מאד ל-3500 ש"ח. הוסף לכך את העובדה שבמקרה שאתה תובע את הפוליסה שלך הרי שתביעה נוספת בתוך 3 שנים עלולה לגרום לך קושי גדול לבטח את רכבך בהמשך עדיף לך לספוג את הנזק.

כאן נכנס לתמונה שוקה: היו לי מספר ארוועי פגיעה מאחור, והשוקה שלי דאג לקבל את הכסף מהפוגעים או מהביטוח שלהם. נכון שלקח קצת זמן, אבל עדיף לספוג נזק כספי קטן (ומבחינתך מדובר בקו התחתון בלא יותר מכמה מאות ש"ח) או איזה צ'ק שייגבה כעבור 90 יום והסכום יוחזר קצת אחר כך, מאשר לקלקל את העבר הביטוחי שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...