Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ניסיתי לקנות את המגבות המהוללות של הקוריאני, ובטעות קניתי מגבות באפינג.

קיבלתי אותן, ויש לציין שהאיכות מדהימה לדעתי, אבל אחרי שקראתי עליהן קצת הבנתי שזה לא בדיוק המטרה שלשמה אני צריך אותן [שוטף בשיטת 2 הדליים, צריך מגבות לנגב את הרכב אחרי המעבר עם הכפפה].

האם אני יכול לעבור איתן בתור "סיומת" אחרי שאני מייבש עם מגבת מיקרופייבר לייבוש? או שהייעוד שלהן זה רק להוריד ווקס וכו'?

זו המגבת.

פורסם

אתה צריך מגבת ייבוש לאחר שטיפה בעקרון, גם אם מדובר במים זורמים או שטיפה ללא הרבה מים כגון 2 הדליים, פחות לשיטת המטליות.

מגבות ייבוש כאלו זה UBER או WOOLLY של כימיקל (נוטה לוולי היא גדולה יותר אמנם יותר כבדה אבל לדעתי יותר איכותית, קצת יותר יקרה).

אבל מצד שני אתה גם יכול להשתמש באלו לשם הפיניש, לי לא היתה בעיה עם הגדולות יותר 1100GSM.

Opel Adam S 2017

פורסם

הירוקות הן הכי אהובות עלי, שוקל להזמין גם עוד סט שיהיה. משתמש בהן לפיניש עם קוויק דיטיילר ולשטיפה בשיטת מטליות בלבד, מצויינות.

לייבוש זה לא בדיוק - הן קטנות זה לשימוש לאחר הייבוש.

אם הצבע אצלך שמור במצב של פוליש או קרוב לפחות, אתה צריך מגבת שסה"כ תייבש ותספוג את המים מהפח פשוט להניח לטפוח אותה והיא תספוג שאלו המגבות הגדולות סגנון אובר והוולי.

הוואפל יכול להיות נחמדות אבל דקות מאוד וסופגות מים מהר, גם מהר מאוד מתמלאות ואחרי פאנל אחד אתה כבר לא ממש תוכל להשתמש לפאנל אחר.

מטליות שמשאירות סיבים זה בגלל שלא עשו להן כביסה (שמפו טכסטיל בלבד או שמפו לאריגים מיוחד ומיועד אחרת תהרסו את המגבות!)

Opel Adam S 2017

פורסם
הירוקות הן הכי אהובות עלי, שוקל להזמין גם עוד סט שיהיה. משתמש בהן לפיניש עם קוויק דיטיילר ולשטיפה בשיטת מטליות בלבד, מצויינות.

לייבוש זה לא בדיוק - הן קטנות זה לשימוש לאחר הייבוש.

אם הצבע אצלך שמור במצב של פוליש או קרוב לפחות, אתה צריך מגבת שסה"כ תייבש ותספוג את המים מהפח פשוט להניח לטפוח אותה והיא תספוג שאלו המגבות הגדולות סגנון אובר והוולי.

הוואפל יכול להיות נחמדות אבל דקות מאוד וסופגות מים מהר, גם מהר מאוד מתמלאות ואחרי פאנל אחד אתה כבר לא ממש תוכל להשתמש לפאנל אחר.

מטליות שמשאירות סיבים זה בגלל שלא עשו להן כביסה (שמפו טכסטיל בלבד או שמפו לאריגים מיוחד ומיועד אחרת תהרסו את המגבות!)

אני ממש נשרט פה עם מה לעשות. מכל כיווו אני קורא משהו אחר. אני משתמש בשיטת 2 ,הדליים אך שוקל לעבור למטליות, ובכל מקרה אני שוטף עם ONR ירוק.

הצבע במצב חדש , האוטו בן שבועיים. אני לא מתכוון לשפוך דליים על האוטו או צינור, לכן המטליות יכולות להספיק לייבוש לא? (מעבר עם כפפה).

פורסם

השקעה במגבת יבוש היא חד פעמית לתווך ארוך, עדיף לך להשקיע פעם אחת על מגבת סופר איכותית כמו הuber

ולהנות ממנה לאורך זמן ובעיקר להשתמש במוצר פרימיום שיתן לך גם תוצאות

שלחתי לך הודעה פרטית

פורסם

מצטרף להמלצות על ה woolly, רק קח בחשבון שהמגבת גדולה וכבדה בזמן תהליך ייבוש הרכב (החסרון היחיד)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...