Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק רובוטי עד 3K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמים אחרי מספר שבועות עם ilife A6:

בשורה תחתונה: אחלה חוץ מהקיר הוירטואלי.

הוא מנקה אצלי דירת 4 חדרים, אבל כשכל חדרי השינה סגורים, כך שהשטח לא גדול, ומבחינת כיסוי האיזורים אין לי תלונות.

גם אם קורה שאיזו נקודה לא זכתה הפעם להתייחסות. יש לי חתולים וחשוב לי שהפרורים מארגז החול והפרווה ישאבו ברמה שיהיה נעים ללכת בלי נעליים.

מיכל האבק קטן מזה של הרומבה שהיה לי, אז צריך לנקות לעיתים קצת יותר תכופות, ולהעזר לעיתים באצבע כדי לעזור לגוש הפרווה המאובק ליפול לתוך הפח, אבל זה מבחינתי בקטנה.

הוא שקט למדי ואפילו לא מפריע לי בשנ״צ של סופ״ש. שקט יותר מהרומבה ללא ספק.

האכזבה היחידה היא הקיר הוירטואלי, שבגללו הזמנתי ספציפית את הדגם הזה, לפעמים הוא פשוט לא עובד והושואב מצליח לצאת למרפסת ונתקע שם כי המסילות קשות לו לטיפוס. לא ברור מדוע זה עובד לפעמים, אנסה לחקור בדוד גוגל אם הבעיה מוכרת.

השלט הוא לדעתי פיצ׳ר מיותר לגמרי, ממילא הוא מתוכנת, וגם אם רוצים הפעלה ידנית, להתכופף כדי ללחוץ על כפתור נראה לי הרבה יותר טבעי מלהתחיל לחפש איפה הנחתי את השלט.

פורסם (נערך)

אכן נגמר להם מהמלאי.. אתה יכול לנסות להתקשר לשאול מתי יתחדש ואם זה תואם להגעה שלך לשם.

be roo - אם אני לא טועה אין לו מערכת מיפוי נכון? יש לי בבית של ההורים את הILIFE A7 נראה לי (הורוד עם ה"שטיפה"), הוא משומש בממד שזה החדר של אחי הקטן וזכור לי שהוא שאב בצורה מושלמת את השיערות של הכלבה שלנו אבל אין לו מערכת מיפוי חכמה והוא סתם מטייל רנדומלית בבית..

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם
כתבתי לפני כמה עמודים, רומבה 880 :arrow:

לגבי KSP, ראיתי באתר שיש להם רק את הדור הראשון (Xiaomi Mi Robot).

יש במלאי- 1417 אחרי הקופון של המייל.

https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=49202&txt_search=roborock&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

איזה קטע, בטח להיט מכירות באילת כי הבוקר בדקתי ורק בלגונה היה חסר חח.

אולי בעולם הקולנוע יהיה מלאי?

http://www.cwc.co.il/product/%E2%80%8F%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99-s50-robot-vacuum

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הלכתי בידיוק לאסוף,

בעקרון הם ניראים זהים אחד לאחד רק שבחליפי חסרים ההדפסות וכיתובי קוד, החיסרון עיקרי שמצאתי הוא שהפילטר החליפי לא אטום מסביב לפילטר במיסגרת והוא פשוט יושב שם, למרות שאין מרווח משמעותי מסביב עדיין הוא לא אוטם 100% כמו המקורי.

בנוסך לחליפי יש רשת עדינה שמכסה את החלק הפנימי, כאילו שתימנה מחלקיקים גדולים להיכנס לפילטר.

גם בחליפי יש מגנט בישביל יכולת הזיהוי של השואב בעת התקנה.

מה דעתכם? להישתמש או לא?

filters.jpg

פורסם

קודם כל תודה על הפידבק !!!!!

אני אנסה בקרוב להזמין אחד מקורי ...וכן העלות שלו גבוהה יותר

לדעתי שווה לנסות להשתמש בחלופי

מה כבר יכול לקרות?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
כתבתי לפני כמה עמודים, רומבה 880 :arrow:

לגבי KSP, ראיתי באתר שיש להם רק את הדור הראשון (Xiaomi Mi Robot).

הבנתי שבאופיס דיפו הוא נמכר ב1450 עם שנתיים אחריות. נסה לבדוק..

פורסם
החיסרון עיקרי שמצאתי הוא שהפילטר החליפי לא אטום מסביב לפילטר במיסגרת והוא פשוט יושב שם, למרות שאין מרווח משמעותי מסביב עדיין הוא לא אוטם 100% כמו המקורי.

מה דעתכם? להישתמש או לא?

לא הייתי שש להשתמש בפילטר חליפי. לא בטוח שישנה שם אטימה מלאה, לכלוך יכול להיכנס למנוע השאיבה ולקצר את חייו. עד כמה שזכור לי מחיר של פילטר מקורי לא יקר.

פורסם

בשיאומי הכוונה לדגם הזה?

https://xiaomi-mi.com/appliances/xiaomi-mijia-roborock-robot-vacuum-cleaner-2-white/

האם הוא טוב יותר מה-Roomba 681 באותו המחיר? מה לגבי Roomba 866 ב-30% יותר?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...