Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הנני מחפש צמיגים אוחזים לרכב פיאסטה 1.6 105.(195/50R15)[h=2]לפי שיטוטים באינטרנט מצאתי את הצמיגים האלו: Hankook k107 ו Flken ZE914.[/h]אשמח לדעת איך הצמיגים האל,והאם עד תקציב של 400שח לצמיג יש עוד המלצות.

תודה מראש לכל העוזרים!8)

פורסם

ה Flken 914 הם יותר צמיגים משפחתיים מאחשר אוחזים, יש להם טרייד של 400 שזה לא נחשב אפילו ספורטיבי.

את ההנקוק אני לאמכיר.

אם אתה רוצה צמיג אוחז אתה צריך מקסימום 300 TW ומטה.

קח בחשבון שמה שאוחז יותר מחזיק פחות זמן [מן הסתם]

כן אני ממליץ לך על s-drive אולי אפילו TOYO T1S [פחות אוהב אותו].

מה שכן יש לי צמיגים ממש אוחזים למכירה שזה ה R888R שזה כבר סמי סליקס מדהימים. אם תרצה עוד פרטים אני בפרטית

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אין לי ניסיון עליהם אז לא יכול לתת דעה, ממה שמספרים בעלי 208 הם מאוד מרוצים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

השאלה לאיזה סוג צמיגים אתה מכוון, ספורטיביים אוחזים או צמיג "משפחתי" טוב ואוחז?

רמות אחיזה גבוהות מאוד באות על חשבון דברים אחרים כמו תוחלת חיים של צמיג, אחיזה ברטוב, מחיר.

על הצד הספורטיבי יש לך:

טויו R888R שמוגדר כסמי.

טויו R1R (אחת התמורות היותר טובות לכסף לדעתי).

פדרל 595RSR

הנקוק RS3 (לא יודע אם יש מלאי בארץ)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מה נסגר אתכם? למה שבחור עם פיאסטה 1.6 יתקין על הרכב R888R או R1R? :shock:

פות"ש לשאלתך, שני הצמיגים שציינת בקטגוריות שונות.

מה זה "צמיג אוחז" להגדרתך?

פורסם

על הפיאסטה שלי כרגע מותקנים פיילוט ספורט 3, לפני זה היה הנקוק k107.

המישלין במעט שקטים יותר, מבחינת אחיזה הם כמעט זהים.

המישלין יקרים משמעותית,עכשיו נראה כמה זמן הם יחזיקו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה הגדרות כבר יש?

או שהצמיג מייצר מקדם חיכוך קצת יותר גבוה עם הכביש (ולא רק לפי חוקי דה-קולון), כמו R888; ו/או שהצמיג הוא בעל קשיחות פניה (cornering stiffness) גבוהה, כלומר שהצמיג יעיל ב"המרת" האחיזה להאצה צדית.

חשוב לזכור שעקומות הפעמון היפות של קשיחות פניה שרואים ברשת הם לצמיג מונע תחת כוח, כך שהגרר המושרה מנוטרל והווקטור של כוח הפניה מכוון למרכז הסיבוב.

איך שרובנו נוהגים, הצמיג בדרך כלל אינו תחת כוח לפחות בשינוי הכיוון לתוך הפניה ואז מקבלים גרר מושרה על חשבון חלק מכוח הפניה האפשרי.

ככל שהצמיג מפיק יותר כוח פניה (כמו R888 ) יהיה יותר גרר מושרה ואם אין לרכב המון כוח מנוע יהיה מאוד קשה לנצל את מעטפת ביצועי הרכב ביעילות.

בקיצור, אל תגממו (מלשון גומי, כן זו מלה! ) את הרכב למוות. זה Overkill.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מה נסגר אתכם? למה שבחור עם פיאסטה 1.6 יתקין על הרכב R888R או R1R? :shock:

למה? כי הוא שאל על צמיגים אוחזים ולא ציין לאיזו מטרה. לא קיבל המלצה חד משמעית על R888 אלא שאלת מיקוד לגבי הדרישה שלו מהצמיגים ורשימה של צמיגים ספורטיביים במידה. נראה לי לגיטימי בפורום שיפורים :shock:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה לכל מי שעזר:mm_yeah:

לפעמים בפניות האוטו נזרק קצת,ובמהירויות גבוהות הייתי שמח שהצמיגים יחזיקו יותר את הרכב יותר.

לבסוף נסגרתי על 2 דגמים

הראשון הנקוק

http://www.tireclub.co.il/catalog/195-50r15pr-82v-tl-3568.html

השני גודייר

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1091

לפי ביקורות בחול דגם זה של גודייר מומלץ יותר..

כמו כן היה לי פנצר לא מזמן,ובפנצריה לא החליפו לי את הבלון שבין הצמיג לגלג,אלא פשוט שמו מדבקה.

האם מומלץ להחליף את הבלון שבין הגלגל לצמיג,או שזה בסדר גמור לנסוע עם המדבקה?

תודה!:mm_yeah:

פורסם

אין לי מושג איך אתה נוהג. אבל לפי מה ש ARIKC כתב, אני אישית הייתי קונה את ההנקוק K107.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה לכל מי שעזר:mm_yeah:

לפעמים בפניות האוטו נזרק קצת,ובמהירויות גבוהות הייתי שמח שהצמיגים יחזיקו יותר את הרכב יותר.

לבסוף נסגרתי על 2 דגמים

הראשון הנקוק

http://www.tireclub.co.il/catalog/195-50r15pr-82v-tl-3568.html

השני גודייר

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1091

לפי ביקורות בחול דגם זה של גודייר מומלץ יותר..

כמו כן היה לי פנצר לא מזמן,ובפנצריה לא החליפו לי את הבלון שבין הצמיג לגלג,אלא פשוט שמו מדבקה.

האם מומלץ להחליף את הבלון שבין הגלגל לצמיג,או שזה בסדר גמור לנסוע עם המדבקה?

תודה!:mm_yeah:

איזה בלון? :roll:

אין לך פנימית בצמיג.

• תוכן חדש...