Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי להעליב מראש !!!

סגרתי את הכתבה המפגרת הזו בגלל נושא אחד,

וזה הניסיון של הרבה חברים שיש להם רכב צמוד, השברולט קרוז אמינה?!!!!!!, נו באמת, בולשיט, וסליחה אם העלבתי,

פשוט לכל החברים שיש להם את הרכב הזה יש אינסוף תקלות במיוחד בתיבת ההילוכים.

מוטורי, סגרת את הכתבה בלי לדעת שזאת קרוז חדשה לגמרי.

פורסם

Hold your horses!

vw gti הוצאה מהרשימה, והעולם שותק?!

מדהים מה שמאבק אחד מתוקשר מל

חברת "פולקסווגן" גרמניה שממוקמת בוולפסבורג ו/או חברת "צ'מפיון מוטורס" ישראל שממוקמת בבני ברק יכול לעשות למותג, אה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אכן. הכתבה מהללת את קרוז 2016,גיר פלנטרי 6 הילוכים. זהו דגם מוגדש 1.4 ועולה כ 100K . עמוס בכל המולטימדיה שתרצה ואם היתה משווקת הגרסה הבכירה אז ,היינו מקבלים מנגנוני בטיחות אקטיבית. חבר קנה בהמלצתי ומאד מרוצה וזה אחרי שגיסי נוסע על קרוז 2009 ימח שמה.

כאמור קצת מוקדם לשמוח אבל האמריקאיים אוהבים להמליך מלכים.

לגבי הדיזל ורכבי vw :אני מאמין שהרבה מדינות מערביות היו מעדיפות להפטר מרכבי הדיזל אבל לא יודעות איך. בארה"ב מצאו פתרון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם הייתי יכול הייתי מתחתן עם טויוטה ולקסוס.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

רוץ לחניה, יש מצב שבמקום טויוטה תמצא פתק "אתה חמוד וזה אבל אני לא פנויה רגשית לקשר רציני כמו שאתה רוצה, אני עוברת לקנדה, ביי".

זה כמובן נאמר בהומור, אבל אם להיות יותר רציני- אתה חייב להתחיל לקיים יחסי מין, אולי זה יכניס אותך לפרופורציות המתאימות, שלא תגיע למצב שמרוב אהבה לטויוטה ואכזבה מנשים פתאום תמצא את עצמך משדרג את הטויוטה לאגזוז זרימה חופשית.

באמצעות הזין......

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רוץ לחניה, יש מצב שבמקום טויוטה תמצא פתק "אתה חמוד וזה אבל אני לא פנויה רגשית לקשר רציני כמו שאתה רוצה, אני עוברת לקנדה, ביי".

זה כמובן נאמר בהומור, אבל אם להיות יותר רציני- אתה חייב להתחיל לקיים יחסי מין, אולי זה יכניס אותך לפרופורציות המתאימות, שלא תגיע למצב שמרוב אהבה לטויוטה ואכזבה מנשים פתאום תמצא את עצמך משדרג את הטויוטה לאגזוז זרימה חופשית.

באמצעות הזין......

;)

רק שלא יחפש את האגזוז..:-P

• תוכן חדש...