Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Automatic1 עזרתך מתבקשת :-)

חזרתי בדיוק מהשטיפת רכב, בדקתי מתחת לכיסא נהג שהכל בסדר, ואני רואה מן פלסטיק גדול יחסית שדומה לסופית שואב אבק של המכונים.

ניסיתי להזיז אותו ונראה שהוא צמוד . לא זכור לי שאי פעם ראיתי אותו שמה, אבל גם אף פעם לא שמתי לב .

אם למישהו יש את הרכב, אשמח אם תוכלי לבדוק לי האם הדבר קיים מתחת לכיסא נהג,

לפני שאני מושך אותו בכוח ואולי עושה נזק. תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לרגליים של הנוסעים מאחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא לגעת :evil::evil::evil:

אכן, כפי שאמרו היות ואכלתי ואז קפה... במערכת בקרת האקלים, ניתן לבחור מיזוג או אוורור לרגליי הנוסעים מאחור בו זמנית עם שאר הקירורים לכל חלקיי הרכב, זה היופי.

שימושי מאוד לאחר טיולים, ייבוש כזה או אחר ובכלל, נחמד מאוד.

מן הסתם שזה מוריד את העוצמה הכללית מקדימה אבל קור זה קור.

הרכב במקור מגיע עם אפשרות בחו"ל לקירור וחימום מושבים ולכן, הצנרת הזאת נמצאת שם כיוון שממנה גם, נלקח הקירור לטוסיק.

במידה ואתה מעוניין לבצע בדיקה למערכת האקלים ולבדוק את תקינותה, יש מצב בדיקה עצמי למערכת האקלים, הינה ההוראות + מצב בדיקה עצמי לרכב ברמה הכללית ללא סורקים, 2 סרטונים בנושא:

*** בתיאור סרטון של החלק הראשון, מוסבר מה כל תקלה אומרת וכיצד לנווט, יש להכנס לסרטון עצמו ולמידע עליו.

פורסם

ניתן לבצע שדרוג תוכנה גדול מאוד לצג הרכב, עם המון אפשרויות ותוספות מעניינות, אלו הם השדרוגים שניתנים לעשות:

This is the list of updates for middle version convers (2010)

here are the prices: (middle version Convers+)

the update with Park Assist price is 80EUR

it includes:

- park assist displaying

- PTC heater displaying

- marker and front light are separated

- FL dark colour theme instead theme 2

- Locked door alert messages (messages only, doors still are displays on the car image)

- Updated icons from FL Convers

also available

- digital speed with displaying controlled by menu (works with km/h) +20EUR

- digital engine temperature and voltage (on main interface and standby mode) +20EUR

- TPMS patch (for non-factory installed sensors without

replacement a BCMii module and without installation of the wheel antennas.

please read the TalkFord.com topic for details) +40EUR

• תוכן חדש...