Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה על מדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברים שלי שהינם תיירים קיבלו דו"ח של 500 ש"ח על חנייה על מדרכה. הרכב שכור של אלדן והשאלה היא האם הם צריכים לשלם את הדו"ח או שאלדן תחייב אותם? החשש הוא שאחרי תשלום הדו"ח גם אלדן יחייבו אותם + חיוב על טיפול בדו"ח. מה דעתכם?

תודה

פורסם (נערך)
שלום,

חברים שלי שהינם תיירים קיבלו דו"ח של 500 ש"ח על חנייה על מדרכה. הרכב שכור של אלדן והשאלה היא האם הם צריכים לשלם את הדו"ח או שאלדן תחייב אותם? החשש הוא שאחרי תשלום הדו"ח גם אלדן יחייבו אותם + חיוב על טיפול בדו"ח. מה דעתכם?

תודה

שישלמו את הדו"ח וישמרו אותו (צילום בנייד ושליחה למייל כשרואים בברור את חותמת התשלום).

במידה ולא , בעתיד כשהדוח יגיע יחייבו אותם בדמי טיפול ויסבו את הדוח על שמם.

ציטוט :

השוכר אחראי לכל דוחות חניה / דוחות תנועה וגרירה בתקופת ההשכרה.

אם השוכר אינו משלם את הדוחות ודוחות אלה מועברים לאלדן, אלדן תסב את הדוחות לשוכר בהתאם לפרטי השוכר המצויים ברשותה ותגבה מהשוכר דמי טיפול בגין כל דוח כאמור בהתאם לקבוע על גבי ההסכם הסטנדרטי.

כך גם לגבי נסיעה בכבישי אגרה :

המחירים אינם כוללים תשלום בגין שימוש בכביש אגרה/נתיבים מהירים. נסיעה בכבישי אגרה/נתיבים מהירים תחויב בתשלום בעבור הנסיעה בפועל על פי מחירון בעל הזיכיון הרלבנטי לפי תעריף "לקוח מזדמן" ובתוספת דמי טיפול לפי המחירון המוצג בסניפי ההשכרה.

למיטב ידיעת אלדן, לשוכרים אפשרות להתקשר ישירות עם מפעילת כביש האגרה/נתיב מהיר בכפוף לכללי מפעילת כביש האגרה/נתיב מהיר ולתנאי ההתקשרות הנוהגים אצלה. אין באמור כדי להוות המלצה להתקשרות ישירה. ככל שהשוכר יפר את התחייבויותיו כלפי מפעילת כביש האגרה/נתיב מהיר, יישא השוכר בכל החיובים, הקנסות והוצאות המשפט שתידרש אלדן לשלם למפעילת כביש האגרה, בתוספת דמי טיפול הקבועים על גבי ההסכם הסטנדרטי.

^^ כדי למנוע חיובים אלו , כששכרתי רכב פשוט התקשרתי ועשיתי לרכב מנוי ווידאו ,

יש לזכור לבטל את המנוי מיד עם החזרת הרכב.

עד שאלדן תדע על הדוח יקח לפחות חודש, הם יכולים להחזיר תרכב בכיף.

כנראה שלא שכרת רכב בארץ.

בכל מקרה הם יאלצו לשלם על הדו"ח השאלה היא אם זה יהיה עם תוספת דמי טיפול ואחר כך אולי גם ריבית.

או לשלם עכשיו ולשכוח מזה (כמובן לשמור את השובר למידה ויהיה צורך עתידי.).

באופן אישי אני הייתי משלם, ושומר כפי שציינתי.

עריכה אחרונה על ידי dvoron

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כאשר משולם דו"ח בזמן , לא מופק דו"ח במחשב שנשלח בדואר רשום לבעל הרכב, לכן אין מה ליידע את אלדן, כי היא לא תקבל דבר.

שלם ושמור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בכללי, בארץ אי אפשר להסב את הדו"ח על שם של תייר, לא דו"ח מצלמה ולא דו"ח של עירייה, ככה ביטלו לי דוח חנייה בנמל תל אביב מול המלונות שבן דוד שלי התייר קיבל :lol:.

אפשר לבטל דוחות שתייר עשה, חוץ מדוחות שהם כבר על שם התייר כמובן.

אני במקום פות"ש לא הייתי משלם, מקסימום יגיע הדו"ח בתוספת "דמי טיפול".

Detailer.gif
  • תוכן חדש...