Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע מה זה JPS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

JOHN PLAYER SPECIAL חברת טבק.

המהדרים היו מוסיפים גם מדבקה של ארבעה סוסים בגוונים משתנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חחחחחחחחח , כשאתם מזכירים לי את זה , היו לאבא שלי מדבקות של JPS ושל 4 סוסים בגוונים משתנים בערך לפני 14 שנים על הסובארו פשע שנת 79 שהייתה לנו .

ים long time no

פורסם
בשביל החוש הומר.

JPS הפסיקו להיות המפרסמים של לוטוס לפני שהמדבקות נכנסו לאופנה בארץ.

לא מדוייק.

תקופת הפריחה של המדבקות הייתה אי שם באיזור 85-86.

86 הייתה השנה האחרונה בה הייתה הלוטוס-רנו השחורה עם כיתוב זהב. לטעמי מכונית ה-F1 הכי יפה באותה שנה.

פורסם
שלא להתבלבל ב JSP - שזה משהו אחר
יכול ליהיות שזה היה jsp , הצורה של המדבקה הייתה שלושת האותיות אחת על גבי השניה כלומר כולן בגוש . מה זה אומר jsp או jps ? אהה בעצם אני רואה על הפורמולה השחורה בתמונה שזה בדיוק מה שהיה לאבא שלי על האוטו בימים ההם .

ים long time no

פורסם
יש לי את הכיתוב JPS על כל המכוניות.

ערס.

חח נו טוב, ערס אירופאי.

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תוכן חדש...