Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לעשות סקר בנוגע לכיצד אתם עוזרים להגברות שלכם לקרר את עצמן.

והיכן הן ממוקמות ברכביכם ..

הסקר בנוי ממספר שאלות, אם תוכלו לענות בפורמט המבוקש זה יהיה מצויין, תודה מראש!

1. כיצד אתם עוזרים להגברה לקרר את עצמה ?

2. האם ההגברה שלכם ניכנסה למצב הגנה-התחממות יתר ?

3. האם ההגברה נפגמה ? (צורך בתיקון מעבדה ?)

4. על איזו הגברה מדובר ?

אני יענה כדי שהפורמט יהיה יותר פשוט ונוח ..

1. בקרוב על ידי FANS בגב המגברים, אין לי אלטרנטיבה אחרת כרגע ואינני יודע כמה זה ישפיע אם בכלל.

2. עדיין לא נתקלתי במצב הגנה, גם לא בימי הקיץ החמים וגם לא אחרי עבודה מאומצת ממושכת.

3. אף פעם לא נפגמה.

4. alpine v12 mrvf504, magnat traxx600, magnat phantom monoblock.

כמו כל הסקרים, אם אפשר להשאיר את התרד הזה כפורמט של סקר בלבד, אודה לכם מאוד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

1.אני לא מישתמש בשום מקרר חצוני

2.לפני חצי שנה נישרף לי פיוז וזו כול הפעילות שהייתה

3.חס וחלילה טפו טפו טפו

4.ROCKFORD 501X

פורסם

1. אין קירור יעודי למגברים , בעתיד הלא רחוק ע"י מאווררים יעודיים של סטינגר :) (מחכים בבית להתקנה).

2. עדיין לא נתקלתי במצב הגנה, גם לא בימי הקיץ החמים וגם לא אחרי עבודה מאומצת ממושכת.

3. אף פעם לא נפגמה.

4. 501BD , 500A2 של רוקפורד

פורסם

1. בקרוב שני מאווררי 120מ"מ שיופעלו רק כאשר המגברים יזדקקו להם.

2. עדיין לא, אבל עוד לא הגענו לקיץ בשביל להגיע לטמפרטורות גבוהות.

3. לא.

4. DLS A4, DLS A5.

איציק.

פורסם

1. לא קיים משהו חיצוני שעוזר לקרר, אך למגבר שלי (הקיקר) קיים מאוורר Built-in.

3. אף פעם לא נפגמה.

4. Alpine MRV-T420, Kicker KX600.1 Monoblock.

שבת שלום לכולם.

פורסם

1. אני לא עוזר להגברה שלי להתקרר, יש מספיק מקום בתא המטען, שתתקרר בעצמה, העזרה היחידה שההגברה שלי מקבלת זה מהפורט של הסאב, שמעיף עליה משבי רוח מדי בום.

2. לעולם לא!, אני משתמש כל משך חיי בהגברה "איכותית" בלבד...

3. לעולם לא, המגברים שיש/היו ברשותי הורכבו בארצות ייחודיות שחברת מהמעלה הראשונה כמו רוקפורד מרכיבות שם את המוצרים שלהם.

4. כרגע: Logic PLX44, DHD NTX2004

בעבר הלא רחוק: Audio Gods 9000, Red Sound 540W, Concord, Pioneer, Yellow Point

ניתן לומר שהשתמשתי בהרבה חברות טובות בחיי...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

1. לא עוזר להגברה להתקרר חוץ מעצמה (כאילו בלי מאוורים וחרטות כאלה)

2. נכנסה פעם אחת למצב פרוטקשיין כי השתחרר לי קבל מינוס בגלל אח שלי שזרק על המגבר משהו.

3. לא נפגמה ולא הייתה צריכה שום טיפול.

4. LANZAR 241, ROCKFORD 400.4

לירן

פורסם

1 . לא עוזר לקרר בכלל ( מגברים סגורים חנוקים בתיבה )

2 . לא ניכנסה מעולם למצב הגנה

3 . לא תיקון ולא בטיח

4 . magnet the rock 800 + pioneer 780W

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני לא מבין,הרי החברות שתיכננו ובנו את המגברים האלו לא סתם בנו אותם בשביל שאנחנו האנשים הקטנים נחשוב איך לקרר אותם.

הרי בוודאי שהם לקחו בחשבון שהמגבר יושב בתא המטען בחום מסויים ובעומס מירבי והוא לא מתחמם כנראה שהוא עובד כראוי,ההוכחה לכך היא שכל מי שהגיב פה רשם שהוא לא מקרר את המגבר ושהוא לא התחמם לעולם.

פורסם

מדובר בסקר, לא בתרד דיון ... אם אפשר לנהוג לפי הכללים של סקר ולהשאירו בהתאם, אודה לכם מאוד.

(מופנה אליך APEXI).

אני אנצל את ההזדמנות הזאתי לומר לכולכם שאני ממש מופתע, לפי מה שכולכם מספרים.. לאף אחד לא היה מגבר שמתחמם, לאף אחד לא היה מגבר שהתקלקל, וכו ...

אז לכל אלה שרואים בזה סוג של בושה, אני מבקש מכם לחשוב בצורה בוגרת, ולא בצורה חסרת היגיון כפי שחשבתם עד כה.

אין בזה שום בושה אם המגבר שלכם התקלקל, ואין בזה שום בושה אם המגבר ניכנס למצב הגנה עקב עומס.

אם בכל זאת בא לכם להגיב ולתת חוות דעת עבור הסקר, אודה לכם מראש.

ואני חוזר על דבריי - אתם לא מהנדסי אלקטרוניקה ולא נעליים, אם המגבר שלכם התחמם זאת כמובן לא אשמתכם אז אין סיבה לראות בזה בושה כל שהי, בסך הכל סקר.

ושוב, תודה לכולם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

1) הקירור היחידי שיש למגבר שלי זה המאוורר באמצע .

2) ההגברה לא נכנסה אף פעם למצב של ממש ממש חמה .

3) לא נפגם שום דבר (טפו טפו טפו....:-) )

4) המגבר הוא Boss 1000w max עושה תעבודה יפה מאוד עד עכשיו וכידוע לכם זה הדגם עם המאוורר באמצע .

פורסם

1 לא אין שום איוורור למגברים וכניראה גם לא יהיה

2 המגבר של לאנזאר ניכנס לי לפרוטקשיין יותר פעמים ממה שיכולתי ליספור

3 במיקרה שלי הלאנזאר בהחלט דורש תיקון

4 Lanzar Vibe 430 + Magnat Phantom Monoblock

פורסם

שי... למדווקא לא באשמתינו... לפעמים אנשים מעמיסים על המגבר יותר ממה שהוא מסוגל לספק. הורדה ל 1 אוהם וכו'. אז מצב שכזה כן יתכן בגלל גורם אנושי מכוון.

יתכן כי הוא יחזיק את זה למשך זמן מסויים ואז יכנס למצב הגנה, ויתכן והוא ישר יכנס למצב הגנה... תלוי במגבר.

• תוכן חדש...