Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 135 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מעניין ברכב אמין ל7 שנים לפחות!

חשבתי על :

יונדאי אלנטרה שהיא בקצה התקציב

ספורטבק של מיציבושי

האם הרכבים אמינים, או יש יותר אמינים?

שואל משום שהיה לי יונדאי גטס בצעירותי החזיק 6 שנים לא ראה מוסך, כעת נולד לנו ילד שלישי חשבנו להשתדרג ועברנו לסיטראן C5 2011 מליסיג רק עבר 101 אלף קמ לצערי התברר כרכב הגרוע בחיי.

נקנה אגוסט שנה שעברה והרכב היה במוסך מורשה כשישה פעמים מאז כאשר כל פעם עבר תיקונים שונים בסכומים של אלפים כל פעם.

מציין שימי החופשה שלקחת לתיקונים עולה לי יותר מתיקונים אני עובד הי טק ואין לי זמן לבלות במוסכים.

פורסם

מיצובישי לנסר ספורטבק זה דגם ותיק שמשווק כאן מ2008 ועבר רענון או שניים, דיי אמין ומוכח, וגם נמכר יחסית בזול למשפחתית.

האלנטרה זה דגם חדש , אבל היחידת הינע היא ותיקה , ולא ה1.4 טורבו עם הגיר הרובוטי שאיתה היא נמכרת בחול.

כמו כן , עוד רכבים עם מכלולים פשוטים של גיר פלנטרי או רציף ומנוע אטמוספרי -טויוטה קורולה , מאזדה 3 , הונדה סיוויק (דגם דיי ותיק שעומד בפני החלפה בקרוב) , סובארו אימפרזה.

פורסם

החישוב שלי לתקציב נובע מ

50 אלף חיסכון + יכולת לקחת הלוואה של 1000 ל36 חודשים + טרייד אין של הרכב סיטרואן C5 =

50 + 1000*36 + 49 = 135

יתכן ואלי פחות לא בטוח מה הערך של הסיטרואן.

פורסם

אתה מאוד אופטימי לגבי הערך של הסיטרואן שלך, להערכתי בטרייד אין תקבל סביב 35 אלף שקלים ויתכן שאף פחות.

אם כבר משפחטומטית אז לדעתי היום הקורולה צריכה להיות הבחירה. היא מרווחת, נוחה ומאובזרת היטב.

פורסם

מאזדה 3 או טויוטה קורולה. נהנות מתדמית אמינות מצוינת, איכותיות למדי ונוחות. כבונוס - מציעות מערכות בטיחות מתקדמות שיהפכו בעתיד לסטנדרט וכיום חריגות יחסית לטובה.

אם אתם עם שלושה ילדים תשקלו גם ספורטאז' 1.6 - לא זריז או חסכוני במיוחד אבל מרווח, נוח ואיכותי ומציע גם הוא מערכות בטיחות מתקדמות.

פורסם

אני הייתי שוקל גם הקיה סיד סטיישן - אם תקנה אותה כפרטי תקבל גם 7 שנות אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הייתי שוקל גם הקיה סיד סטיישן - אם תקנה אותה כפרטי תקבל גם 7 שנות אחריות.

לא כל אחד מתחבר לרכבי סטיישן. אני באופן אישי היתי הולך על הרגילה ואם אפשר אז גם ידנית- היא חסכונית, נוחה ונותנת תמורה טובה למחיר שלה. גם היא לדעתי מגיעה עם 7 שנות אחריות, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה טועה -פורטה ידנית אינה משווקת בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

מבין ללבך בעניין שריפת הזמן, העצבים והכסף במוסכים.

אני מזמין אותך להיכנס אלינו עם הסיטרואן שלך, ולצאת עם רכב חדש. פשוט ככה.

בגלל שאתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים, עדיף לך לדעתי לקנות רכב בעסקת 0 ק"מ.

אני משער שההערכה שלך לגבי שווי הסיטרואן שלך הוא גבוה מאוד (מדי?) ובפועל גם במכירה בשוק החופשי וגם בטרייד אין יציעו לך תמורה נמוכה מההערכה שלך.

יחד עם זאת, בוא אלי ונמצא לך את הפתרון הכי טוב שיתאים לך. אפשר גם שהסיטרואן שלך תהיה מקדמה, אתה תשלם כל חודש בדיוק את הסכום שאתה רוצה, החסכון שלך יישאר ברשותך, ובסוף התקופה תצטרך לפרוע את היתרה, או להתקדם לעסקה הבאה.

בקיצור,

בוא אלינו (אנחנו יושבים בנתניה) ונמצא לך פתרון.

אמיר

פורסם

לדרישות הצנועות יתאים גם סוזוקי קרוסאובר שעולה רק 122000 שקל.

לא משנה על איזה רכב תחליט לבסוף, אל תקנה בלי לבצע בדיקת התאמה של המושב האחורי לשלושת הילדים (לא ציינת גילאים).

כל הדגמים שהוזכרו כאן צפופים בהרבה מהסיטרואן שלך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...