Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הזמנתי את החלק הבא מאיביי

http://www.ebay.co.uk/itm/271949107045?euid=c51b6cfe3c204be9ba326a78816a2f6d&bu=44381493430&cp=1&sojTags=bu=bu

ולפני שהוא רוצה לשלוח לי את החלק הוא שלח לי הודעה

Thank you for your business, the item you ordered is for RHD (Right Hand Drive) Car, if you live in US is LHD (Left Hand Drive), and we don't have it in stock, please let us know what you have and we want to ship you the right part, please let us know if you have questions, thank you.

אני הבנתי אותו שזה קשור משהו לצד ימין או שמאל , הוא טוען אם אני גר בארצות הברית זה לא יתאים ?

בכל מקרה לא הבנתי אם הכוונה היא נהיגה בצד ימין או שמאל או צד הנהג המושב הוא בצד ימין או שמאל.

שורה תחתונה אשמח לדעת אם החלק אכן יתאים לרכב ישראלי שנהג יושב בצד שמאל.

תודה!

פורסם

לא יתאים. Right hand drive מתייחס למכוניות עם הגה ימני, כמו באנגליה, אוסטרליה וכו'.

בנוסף הוא אומר שאין להם במלאי חלק שיתאים למכונית עם הגה שמאלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...