Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את האפליקציה הזאת:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hovans.autoguard&hl=en

מה יתרון של מצלמת דש יעודית, מול אפליקציה כזאת?

לכאורה, לא מוצא יתרון למצלמה יעודית,

אבל נראה שעדיין הרוב השולט בפורום הוא מצלמה יעודית ולא אפליקציה.

למה?

פורסם

כי לרוב זה אומר שאתה תצטרך לפנות בסביבות ה 30GB מהטלפון לטובת המצלמה ולא לכולם זה אפשרי.

דבר שני זה אומר שאתה תצטרך לכוון את הטלפון בצורה שהוא יצלם כמו שצריך במקום שהמסך יהיה מכוון אליך כדי שתוכל לראות מי מתקשר או לנווט.

פורסם

מצלמה ייעודית אפשר לסדר ככה שהיא תפעל לבד עם פתיחת סוויץ', ואפליקציה בטלפון צריך בכל פעם להפעיל, למקם את הטלפון ילדים אותו בטעינה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו כן במצלמות המקרה תאונה הקובץ נשמר אוטומטית,דבר נוסף למצלמה יש אופציה להקליט בלי סוף כלומר היא מוחקת קבצים ישנים כשנגמר המקום ומקליטה חדשים למעט הקובץ של תאונה.

בטלפון זה גם ככה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעבר לכל הנ"ל, זה אומר שאתה משבית את הטלפון לטובת הצילום. אם תרצה WAZE או כל פעולה אחרת הקשורה בטלפון (חיוג אמרנו?) - תצטרך להשבית את בצילום. זה גם מורכב יותר וגם בדיוק כשזה לא יהיה - תצטרך את זה.

מצלמה ייעודית נדלקת לבד, נכבית לבד, בחלקן - יודעת לשמור קבצים במקרה תאונה, לא אוכלת סטייקים.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

פשוט תנסה לצלם עם הטלפון וידאו 30 דקות רצוף ותראה איך זה עובד לך.

אצלי אחרי 5 דקות צילום וידאו הטלפון מתחמם כאילו הוא עומד להפוך לגלקסי נוט 7.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצלם עם הטלפון וידאו רגיל של הנסיעה זה לא מוצלח במיוחד.

אבל, כל הקטע באפליקציה הזאת שהיא מצלמת ברקע תוך כדי שאתה משתמש בטלפון לדברים אחרים (WAZE, שיחות) וגם מצלמת אוטומטית בתאונה ומוחקת קבצי ווידאו ישנים שצולמו כדי לשמור מקום בטלפון.

כך שאולי היא באמת עדיפה מקניית מצלמת דרך יקרה בכמה מאות שקלים.

רק צריך מחזיק איכותי לטלפון שלא ירעד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני שקניתי את המצלמה הנוכחית (a118c) הייתי משתמש באופציה הנ"ל, יש לי גלקסי 5 ואפליקציה עבדה ממש יפה

אבל....

בזמן ניווט בוויז או בזמן טעינה בשילוב של שמש קייצית המכשיר היה מתחמם בצורה קיצונית כך שהייתי מפחד שיתפוצץ לי ברכב

מקום לא היווה בעיה וגם הגדרתי את האפליקציה שתפעל בזמן נסיעה

מה שכן זה לא ככ נוח כל ההתעסקות הזאת רק בשביל לחסוך כמה שקלים על מצלמה טובה שפשוט תעבוד ללא התערבות מצידי

ותעשה את העבודה מתי שצריך

פורסם

יש כל כך הרבה יתרונות למצלמה על אפליקציה:

1) נוחות. לא צריך לסובב את הטלפון 90 מעלות בכל פעם ולהפעיל אפליקציה. תחשוב שגם אם לא מפריע לך, אשתך והילדים (אם הם נוהגים) בחיים לא יפעילו. ז"א שההגנה פה חלקית בלבד. מצלמה יעודית מצלמת בכל פעם שאתה מניע את הרכב

2) מצב חניה. יש אפשרות לצלם גם בחניה. אין חיה כזאת הטלפון

3) התחממות המכשיר ופגיעה בו - החום הנוראי פוגע במכשיר ובסוללה

4) שחיקה של הזכרון - במיוחד במכשירים שאין להם אפשרות הכנסת כרטיס זכרון. לזכרון פלאש אורך חיים מוגבל של כמות קריאות וכתיבות. כאשר אתה מקליט כל הזמן ומוחק סרטים אתה מקצר את חיי המכשיר

5) זוית צילום מאוד צרה יחסית למצלמות יעודיות

6) צילום לילה ממש גרוע לעומת מצלמה יעודית

7) סרטים רועדים הרבה יותר מאשר מצלמות יעודיות

8 ) צריך לפנות זכרון בטלפון כדי לאפשר צילום סרטונים.

9) ב - IOS אין אפשרות לצלם ברקע. כלומר אם אתה משתמש בוייז או מדבר, הצילום נפסק.

יתרונות

1) לא צריך לקנות.... לכל אחד יש טלפון (למרות שאפשר לקנות מצלמה טובה בהחל מ-130 ש"ח G1W-CB)

פורסם
מצלמה ייעודית אפשר לסדר ככה שהיא תפעל לבד עם פתיחת סוויץ', ואפליקציה בטלפון צריך בכל פעם להפעיל, למקם את הטלפון ילדים אותו בטעינה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

אני תוהה כל החיים איך אפשר להשאיר את המצלמה באוטו ורק להסתפק בפתיחת סוויץ בלי להוריד אותה כל פעם... היו לי כמה וכמה מצלמות וכולן מתו ואלה שלא, גוססות והאיכות שלהן נהרסת בגלל השמש שאוכלת אותן

פורסם
אני תוהה כל החיים איך אפשר להשאיר את המצלמה באוטו ורק להסתפק בפתיחת סוויץ בלי להוריד אותה כל פעם... היו לי כמה וכמה מצלמות וכולן מתו ואלה שלא, גוססות והאיכות שלהן נהרסת בגלל השמש שאוכלת אותן

מובילאיי נשאר כל הזמן ברכב ולא מת

פורסם

תקנה מצלמה איכותית והכל יהיה בסדר ובנוסף מחירים כל כך זולים שאפשר כל שנה להחליף מצלמה לטובה יותר וגם זולה יותר.ממליץ לקנות מצלמות של חברת Dome מודל 90 או 98 גוף מתכתי.

• תוכן חדש...