Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי foam gun (מתחבר לצינור גינה) של CG כדי לשטוף את האוטו, הוא מדהים ומשפר את התוצאה והתהליך משמעותית, אבל הוא אוכל לי את כל הסבון.

אם ממלאים לפי ההוראות שלהם (יש פסים על המיכל עד לאן למלא מים וכמה סבון) אז זה גומר חצי מיכל של honeydew, זה גם הרבה מעבר לכמה שצריך בשביל רכב אחד. רציתי לשאול מה הפתרונות שלכם, יחס ערבוב אחר? פשוט לשים פחות? לא כתוב בשום מקום יחסים אמיתיים אז בפעם האחרונה פשוט עשיתי לפי העין חצי כמות סבון וחצי כמות מים.

אולי פשוט לקנות גלון של שמפו?

תודה,

Eddard

פורסם

ממש לא להשתמש בקו שמסומן על המקציף, זה לשמפו מאוד דליל אולי.

השמפו של CG ממש מרוכז,

תסתכל

אני את המקציף שלהם ממלא קודם במים עד הסוף ואז נותן אולי שתי לחיצות של הבקבוק של השמפו.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

גרניק טוב יעלה לי מלא כסף, ועוד אחרי זה להוסיף מקציף... מספיק מעייף אותי לגלגל את הצינור עד הרכב אז לגלגל גם גרניק?

עמרי, בסרטון הוא נותן שתי לחיצות מאוד רציניות על הבקבוק. זה עדיין נראה כמו סבון בשווי 20 שקל לשטיפה אחת......

פורסם

20 שקל זה שליש בקבוק - שתי לחיצות זה ממש לא שליש בקבוק,

הבקבוק הרגיל הוא 16oz והם אומרים בסרטון לשים בערך 2oz כלומר שמינית בקבוק,

אני עם שמפו V07 שלהם שם אפילו פחות, גם תלוי כמה הרכב מלוכלך.

הייתי ממליץ לך פשוט לנסות, פעם הבאה שאתה שוטף שים שתי לחיצות תראה איך זה וככה תלמד את הכמות האופטימלית.

בהצלחה

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

השימוש במקציפים האלו ממש בזבזני לעומת מקציף של גרניק, כמעט 50% הבדל לדעתי.

בקבוק של CG יספיק לך ל גג 4 שטיפות עם המקציף לצינור הגינה (לפי המלצת CG)

ממליץ לך לקנות גלון, יצא לך קצת יותר זול פר שטיפה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

היייתי מעדיף גלון, אבל אין באוטוסטור. יש איפשהו בארץ או שצריך להזמין מחו"ל? תכלס אני יכול גם לעבור לשמפו אחר שפשוט מגיע בגלון כמו גובלין.

פורסם
גרניק טוב יעלה לי מלא כסף, ועוד אחרי זה להוסיף מקציף... מספיק מעייף אותי לגלגל את הצינור עד הרכב אז לגלגל גם גרניק?

עמרי, בסרטון הוא נותן שתי לחיצות מאוד רציניות על הבקבוק. זה עדיין נראה כמו סבון בשווי 20 שקל לשטיפה אחת......

תסתכל על זה ככה:

כמה פעמים אתה שוטף את הרכב בחודש? אם זה כל שבוע, זה אומר שאתה תקנה שמפו בשנה שיעלה לך יותר מגרניק חדש וטוב שעולה בין 400-500 ש"ח עם מקציף מתאים (עולה 80 שקל בנפרד).

בבקבוק הנ"ל של השמפו של כימיקל הוא אכן לא חסכוני, צריך לשים בערך 100 מ"ל סבון לבקבוק וראיתי כאלו שעושים יותר, אני בעצמי כמעט רכשתי את הבקבוק הנ"ל רק שבמחיר שלו בארץ אפשר לקנות מכונת שטיפה - למזלי לא רכשתי.

את הכל אני כותב מנסיון, משטיפה של 2 דליים, ממקציף ידני, ממקציף בצינור - וכל הכסף שהוצאתי על זה יכלתי לקנות 2 מכונות שטיפה היום כמו שיש לי.

אז חשבתי לטווח הארוך ורכשתי מכונה ב 400, עוד מקציף ב 80, וסגרתי לי את הפינה הזו.

אגב, עד הזמן הזה גמרתי בערך 2 בקבוקי שמפו בפחות מחצי שנה של ליטר עם כל המוצרים שקניתי. מאז שיש לי גרניק אני משתמש בשטיפה ב 50-60 מ"ל להקצפה ושם סיימתי את העניין (לבקבוק של ליטר מקציף, ועוד נשאר לי 500 מ"ל לשטיפה הבאה).

Opel Adam S 2017

פורסם

זה נכון, אבל קצת כואב לי להוציא כסף על גרניק אחרי שהוצאתי עכשיו על המקציף שמתחבר לצינור.... אולי אני אבקש גרניק כמתנה ליום הולדת P:

באיזה גרניק אתה משתמש? בlavor?

פורסם

אכן כן לאבור פשוט של 120 באר,

תחשוב כמה כסף אתה הולך להוציא על שמפו לרכב בזמן הקרוב אם אתה הולך להשתמש בכמויות כאלו, בקבוק שמפו יספיק לך ל 4 שימושים (במידה ואתה שוטף פעם בשבוע שבועיים).

אם אתה שוטף פעם בחודש, חודשיים - זה כבר לא נורא.

Opel Adam S 2017

פורסם

שוב... לא מבין למה אתם אומרים שבקבוק מספיק ל-4 שטיפות, לא יודע כמה שמפו אתם שמים במקצייף אבל נראה שאתם שמים ממש הרבה...

CG אומרים בסרטון לשים 2oz ועוד של Mr. pink שנחשב יחסית חלש... אני ב-V07 שם לחיצה אחת ומנקה מצוין...

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
אכן כן לאבור פשוט של 120 באר,

תחשוב כמה כסף אתה הולך להוציא על שמפו לרכב בזמן הקרוב אם אתה הולך להשתמש בכמויות כאלו, בקבוק שמפו יספיק לך ל 4 שימושים (במידה ואתה שוטף פעם בשבוע שבועיים).

אם אתה שוטף פעם בחודש, חודשיים - זה כבר לא נורא.

האם מיכל הסבון להקצפה שמגיע עם הגרניק של LAVOR מספיק טוב בשביל שמפו הקצפה או שצריך לקנות מקציף יעודי?

הכוונה לפריט הזה

פורסם

לא זה ספציפית גרוע, בדיוק כמו ה"מקציפים" שאנשים רוכשם בשביל הצינור הביתי, לא שווה כלום.

המקציף המתאים הוא של MJJC בחיבור מתאים ללאבור - עולה כ 80 שקל ושווה כל שקל (לעומת חברות עם שם עאלק שמוכרות ב 300 ומעלה).

עומרי פתאי - המיכל שמתחבר לצינור מים של כימיקל הוא מאוד בזבזני, יקר מאוד בערך 300 ש"ח (מחיר של מקציף) וגומר בקבוקים בשניות.

זה טוב לאמריקאי הממוצע שגר בארה"ב ומשלם על זה גרושים כנל על גלון של שמפו שעולה שם 15 דולר וכאן - 60 במשלוח מארה"ב. (או 100 דולר בקניה בחנויות בארץ להשוואה).

אם היו מוכרים כאן את השמפו של כימיקל במחיר כמו בארה"ב הייתי מתקלח איתו גם

Opel Adam S 2017

פורסם

תקנה שמפו פינוק בריח קוקוס ב10 שקלים בסופר פארם, עם לחיצה אחת אני עושה לילדה אמבט קצף שלם :-P

עכשיו קצת יותר ברצינות, תשים על הרכב אוטם צבע או ציפוי נאנו - למשך חודש חודשיים אתה בכלל יכול פשוט לשטוף את האבק מהרכב רק עם מים, יחסוך לך המון סבון.

אני שם אוטם צבע - במקרה שלי OPTI SEAL - פעם בשלושה חודשים וכל השאר שוטף את הרכב בכלל עם NOR

אבל אני רחוק מלהיות הפטדנטים שמגיבים לך כאן מצד שני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך אתה אוהב NOR :p

עם מים בלבד אני לא ממליץ כי כמה שיש ציפוי על הרכב עדיין ישארו טיפות, שיתייבשו בשמש ויגרמו לכתמי מים ואבנית גם על ציפוי קרמי.

כמובן יותר מומלץ לבצע ציפוי קרמי על רכב שהוא חדש או שעבר פוליש לפחות, אני מעולם לא יישמתי כי הצבע אצלי רחוק מלהיות חדש.

אל תשכח שציפוי לא ממש מונע צורך בשטיפה, יש לכלוכים שלצערי יושבים גם עליו טוב כמו כתמים צהובים של דבורים / צואה וכו' וכו'

אני לדוגמא כמוך שוטף שבועית את הרכב עם ONR בלבד ומקנח בקוויק דיטיילר נחמד, ווקס פעם בשלושה ארבעה חודשים אבל פעם בשבועיים / חודש שוטף את הרכב עם מנת סבון וקצף כדי להוריד חול כבד ולכלוך כגון מה שהיה שבוע שעבר עם הגשם הדוחה..

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...