Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הלכתי למוסך והוסיפו לי שמן גיר (המכונאי טען שלא מחליפים אלא רק מוסיפים).

הוסיפו שמן 80W90.

אני לא יודע אם יש קשר לשמן, אבל בזמן האחרון הילוכים לא נכנסים חלק, במיוחד כשהשמן קר.

בהעברה מראשון לשני מרגישים לפעמים את הידית קצת קופצת (מרגישים כאילו את השילוב של גלגלי השיניים). וגם בהעברה לשלישי מרגישים את התופעה אבל פחות חזקה.

קלאץ' חדש, הוחלף לפני כחודש.

רציתי לנסות להחליף שמן גיר אחרי שקראתי פה כמה הודעות של איציק, שגם שמן גיר יוצא שחור.

מישהו יכול לתת לי המלצה לשמן גיר איכותי, ואיזה צמיגות כדאי לשים בפונטו?

תודה

פורסם

NIGER עזוב אותך פונטו, קנה סובארו :wink: .

לBigMak אין מדיד שלמן גיר. יש רק פקק שממנו ממלאים שמן. כידי לברר כמה שמן חסר בגיר צריך לעלות את הרכב על ליפט ולמלא בעזרת משאבה את השמן החסר.

פורסם

לפונטו , שמן תי"הי הוא בדיוק מה שהמכונאי שם לך.

אין ברכב הנ"ל מדיד שמן אלא יש פקק למילוי ופקק לריקון.נמצא בחלק התחתון

של התיבה.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

כמו שאמרו קודמיי אין מדיד שמן לפונטו,

פותחים את בורג מילוי השמן(הבורג נמצא בערך בחלקו האמצעי של הגיר מקדימה),

במידה ויש טפטוף קטן של שמן מפתח המילוי, זה אומר שאין חוסר.

אצלי מילאו באמצעות צינור שדחפו לפתח המילוי שלצד השני שלו מחובר משפך.

הבורג הוא שקוע ולא בורג בולט (אם מישהו יוכל לתאר את זה בצורה יותר מקצועית...)

• תוכן חדש...