Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מעוניין לשדרג את הרכב של הוריי, תקציב 170K. האם זה נכון לקנות עכשיו רכב ולא לחכות ל2017?

הבנתי שאמור להיות שינוי במיסוי הרכבים והמחיר יעלה.

דרישות - עדיפות לג'יפון, איבזור, נוחות - מרווח מאחור לרוב נוסעים 4 נוסעים.

אחרי שעשיתי סיבוב על טוסון - אופן סקאיי מנוע 2.0, מאזדה CX-5 - דגם אקזקזיוטיב, קיה ספורטג' EX :

יונדאי חסרונות: הכי פחות נוח, אך נראה הכי טוב. עוד דבר שמעצבן זה מערכת מובילאיי במאזדה וקיה מגיע אביזרי בטיחות מקורי. אחרי רכבים גרמניים היונדאי מרגיש לי מצועצע... :|

יתרונות :

דגם חדש, מאובזר בכל טוב, במחיר של 162,900 ש"ח. כולל אגרת רישוי, מדרכות ומגיני רוח.

מאזדה - 180,000 ש"ח. אין לי בעיה לחרוג לתקציב אך לא חושב שהמחיר מוצדק. למרות שמבחינת נוחות כסא הוא היה הכי נוח. מנגד, פחות מרווח מהיונדאי, ומשהו שחשוב למשפחה - אין מזגן לנוסעים מאחור.

קיה - פנים הרכב למעט הדשבורד לדעתי נופל מיונדאי. נראה פחות טוב מהיונדאי והמאזדה. אך תג מחיר של 177,000 ש"ח.

חשבתי לוותר על ג'יפון וללכת על משפחתי/מנהלים, מאזדה 3, מאחורה מאוד מאוד צפוף לכן ירד מהפרק. המאזדה 6 מבחינתי אופציה, המחיר לדגם פרימיום 185K, אופציה נוספת זו אוקטביה 1.8.

בקיצור, פתוח להצעות, אשמח לשמוע את דעתכם,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם כבר היית ביונדאי חבל שלא בדקת את הסונטה. הדגם המאובזר חורג קצת מהתקציב אבל נשמע מתאים לדרישות עם מרווח פנימי טוב, תא נוסעים נאה ורשימת אבזור מכובדת. כבונוס היא גם חסכונית.

פורסם

למיטב ידיעתי השינוי במיסוי הוא רק על היברידיות מסויימות שהיום בקבוצת זיהום 2 ויעברו ל 3 ובכך יעברו מ 30% מס ל 85%.

גם אני ממליץ על סונטה לימיטד, עם לחץ על הסוכן תוכל לקבל אותה ב 172 על הכביש כולל רישוי ואיתוראן.

קח עליה נסיעת מבחן.

פורסם

מבחינת ג'יפונים, בתקציב שהגדרת, אפשר לבחון את האוטלנדר ואת הראב 4 דגם הבנזין (הדגם ההיברידי יקר יותר).

רכבי מנהלים, בנוסף למזדה 6 יש את:

- סונטה היברידית

- סקודה סופרב (ככל הנראה גם אין במלאי זמין)

לידיעה, הסונטה תתיקר בינואר בגלל שינוי במיסוי

בזמן הקרוב יגיעו ארצה עוד 2 ג'יפונים: הסיאט אטקה והפולסווגן טיגואן.

לא ברור כרגע מהו המחיר אבל ככל הנראה הסיאט אטקה תכנס לתקציב.

פורסם

שינוי המיסוי בינואר 2017 יחול על חלק גדול מאוד מהמכוניות, לא רק על ההיברידיות. השינוי יכלול עדכון של נוסחת המיסוי הירוק, שמבוצע אחת לשנתיים ומביא להתייקרות של אלפי שקלים במחירים (מכוניות עולות קבוצות בגלל שנוסחת חישוב הזיהום מוקשחת). בפעם הקודמת שבוצע, מכוניות משפחתיות מסוימות זינקו מקבוצה 4 ל-7 או 8, למשל - והתייקרו באופן ניכר.

לגבי ההתלבטות - בתקציב שלך הייתי רוכש את ה-6, מכונית מרווחת, איכותית, מאובזרת (גם בטיחותית) ונוחה מאוד. תדמית האמינות ושמירת הערך של מאזדה הם בונוס חביב.

אם חשובה הישיבה הגבוהה, ה-CX-5 והספורטאז' הם המועדפים - ה-CX-5 בעיקר בגלל תצרוכת דלק, נוחות והתנהגות כביש טובות מהמקובל בקטגוריה, הספורטאז' בגלל התמורה למחיר ומערכות הבטיחות (שחלקן קיימות גם במאזדה). את הטוסון הייתי פוסל מכיוון שהוא קרוב מדי לספורטאז' בהכל כרכב, מחירו אמנם זול יחסית אך הוא מגיע ערום ממערכות הבטיחות.

האאוטלנדר (הדי גרוע) והראב4 (הסביר) שניהם לא מעניקים תמורה ראויה לדעתי באיכות, עידון ואבזור (במיוחד בטיחות) ביחס ל-CX-5 וספורטאז'.

פורסם (נערך)

לגבי המיסוי הירוק:

נוסחת המיסוי מחשבת את ההנחה על מס הקנייה של הרכב, שעומד בבסיסו על 83%, לפי נתוני פליטת 4 המזהמים של הדגם.

ההנחות מגיעות ל-15 אלף שקל משווי הרכב, ואף יותר בכלי רכב היברידיים.

מכוניות בעלות הנעה היברידית שמשתבצות בדרגת זיהום 2 זוכות למיסוי נמוך בגובה של 30% בלבד.

כך, ההתייקרות הדרמטית ביותר בשוק צפויה אצל שתי מכוניות "מנהלים" היברידיות :

טויוטה קאמרי ויונדאי סונטה, שהדילוג בין דרגה 2 ל-3 ישלול מהן הטבות מס בשווי 50-40 אלף ש"ח.

לגבי המכוניות הקטנות ההפרש יהיה קטן הרבה יותר, בין 1000-3000 ש"ח

לגבי גיפונים ראה מבחן :

http://m.ynet.co.il/Articles/4764636

http://m.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99_-_10_%D7%92'%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D_%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D/

חשוב ביותר, מעבר למבחנים ולעצות שנותנים בפורום, לבצע נסיעות מבחן.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם (נערך)

אם אתה כבר בסוכנות מזדה תציץ בפורד קוגה.

קח בחשבון שאופי הנהיגה בשני הסגמנטים הנ"ל שונה לגמרי. להורים מבוגרים הישיבה הגבוהה, הכניסה והיציאה לרכב הם קרטריונים מכריעים לדעתי ואותם יש בגיפונים. כאחד "שעלה לגובה", אני מתקשה להיכנס לרכב הנמוך של אשתי. ברגע שמתרגלים לעניין זה קשה לחזור לרכב נמוך.

לעומת זאת, שיכוך, "ישיבה על הכביש", תאוצה, תמרון, תחושה יוקרתית בקבינה, כל אלה יהיו טובים יותר ברכבי המנהלים.

ההורים שלך חיביים נסיעת מבחן בשני הסגמנטים.

ואגב, כבעל אאוטלנדר חדשה אני בסהכ מרוצה. למרות שרועי כתב שלדעתו הוא "די גרוע".. .הייתי פוסל אותה להוריך בגלל גודלה (הספורטז וה CX5 מעט קומפקטיות יותר אם אינני טועה) אך היא לא נופלת לדעתי מהגיפונים האחרים שבחנת (אולי למעט אבזור הבטיחות העדיף בכל קנה מידה שבספורטז)

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

אם אין דרישה מיוחדת לספורטיביות בנהיגה או לצריכת דלק נמוכה- ספורטאז' EX יעשה את העבודה, ותראה את פער המיחר הקטן יחסית (7K או משהו כזה) בינו לבין הטורבו כפול ההנעה.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אתה מוזמן לבחון הצעות שונות שיש לנו למכוניות חדשות 0 ק"מ באמצעות לובינסקי טרייד.

לדוגמא פיג'ו 508 במחיר של 133.0 אלף שקלים, ופיג'ו 3008 במחיר של 115.0 אלף שקלים. המכוניות כאמור חדשות, ולא משומשות. יש עוד הרבה הצעות שכולן ישאירו לכם עודף גדול בכיס.

אם תרצה שנקשר אותך עם איש שלנו שיוכל לתת לך גם הצעות נוספות, שלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון.

צוות לובינסקי

• ספונסר פורום
פורסם

ה 5008 החדש צפוי להגיע במהלך 2017, אבל בשלב זה אנחנו ממש לא יודעים לומר לוחות זמנים, מחירים או איבזור.

יש לנו זמינים במלאי גרנד פיקאסו ואם תרצה נשמח לקשר אותך עם אנשי סיטרואן על מנת שיתנו לך הצעה אטרקטיבית.

פורסם

היא ממש לא מצטיינת הקטגוריה, בשום אספקט, אבל גם לא נכשלת בשום סעיף מהותי, אבל במחיר שהיא נמכרת בו בליסינג 0 ק"מ (סביבות 138K אם זכרוני אינו מטעני, כמו משפחתית מאובזרת) שווה לבדוק אותה.

פורסם

שלום עידן,

בתקציב האמור יש לנו הרבה הצעות לג'יפונים 0 ק"מ - פיאט 500X, טוסון 'אופן סקיי' 2.0 ליטר, פורסטר, XV, ספורטאז', X טרייל, קשקאי, אאוטלנדר ועוד.

יש גם ג'ולייטה 2015, אודי A3 מודל 2015, ב.מ.וו 320 מודל 2013 ועוד, כולם בתוך מסגרת התקציב שלכם.

אני מזמין אותך ואת הוריך אלינו לנתניה, בואו תתרשמו מכל המכוניות (הן אצלנו במתחם) במקום אחד, וקבלו הצעה אטקרטיבית.

שנה טובה עם כל בחירה שלא תהיה,

אמיר

פורסם

איך אפשר להתעלם מהיתרונות העצומים של הספורטאז במערכות הבטיחות המתקדמות שלו? בכמה רמות מעל שאר הרכבים במחירים האלה וביחוד כשמדובר על רכב של ההורים שבטח לא הכי צעירים כבר...

לטעמי במצב הזה לך על הספורטאז

• תוכן חדש...