Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר 06

ATNT7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבים בסכום הזה ממש אין חשיבות לרמת הביקוש או ירידת הערך.

כמה תפסיד בשלוש שנים על רכב בלי שוק, 50%?

ועל רכב עם שוק, 30%?

ה"הפסד" אם ככה הוא כ 3000 שקל בשלוש שנים (1000 בשנה).

בקיצור, לך על הלאנסר, חפש אחת ממודל 2007, בדוק שהרכב שמור ומטופל. גם אם הקילומטראז' גבוהה ממה שאתה מתכנן, זה יהיה עדיף על רכב עם קילומטראז' נמוך אבל מוזנח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש לי כזו .יד שנייה עם 92,000 קמ.דגם "ספורט". אחלה רכב.מחירי טיפולים וטיימינג בדיחה.מזגן מקפיא.סוחב יפה מאד.לא חסכוני מיוחד בדלק.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
ברכבים בסכום הזה ממש אין חשיבות לרמת הביקוש או ירידת הערך.

כמה תפסיד בשלוש שנים על רכב בלי שוק, 50%?

ועל רכב עם שוק, 30%?

ה"הפסד" אם ככה הוא כ 3000 שקל בשלוש שנים (1000 בשנה).

בקיצור, לך על הלאנסר, חפש אחת ממודל 2007, בדוק שהרכב שמור ומטופל. גם אם הקילומטראז' גבוהה ממה שאתה מתכנן, זה יהיה עדיף על רכב עם קילומטראז' נמוך אבל מוזנח.

זתומרת שעדיף להפסיד ערך מאשר רכב עם ערך שיזדקק לביקורים במוסך..מסכים זו גם דעתי [ מה יעזור עוד שנה ?

יש לי כזו .יד שנייה עם 92,000 קמ.דגם "ספורט". אחלה רכב.מחירי טיפולים וטיימינג בדיחה.מזגן מקפיא.סוחב יפה מאד.לא חסכוני מיוחד בדלק.

תוכל לתת לי דוגמא למחירים וטיפולים?

פורסם

רצועת טיימינג יפנית ומותחנים 250₪ .באימפרזה שהיתה לי ,לשם השוואה ,750 ₪.מסנן אויר 15 ₪ ,פלאגים ,כל אחד 18 ₪...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ההמלצה על 2007 בגלל שמדובר בדגם משופר ושש כריות אויר כסטנדרט.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם אני מחזיק כזו משנת 2009, אבל הדגם הישן.6 כריות אויר. אמינות מוחלטת וחלפים זולים. עשתה 80 אלף קמ. קל לטפל ברכב. צריכת דלק לא משהו בכלל.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
בקילמטראז כזה לא מצאתי..[חשוב לי לא להפסיד ערך על הרכב אבל מאידך חשוב לי רכב אמין שלא יכנס סתם למוסך ויהיה זול לתחזוקה

אם אתה מחפש שמירת ערך, זה לא רכב בשבילך.

זה יותר לנסוע, ולהעיף לפירוק כשיילך משהו יקר.

מיצובישי ושמירת ערך לא הולכים ביחד. בעצם בשוק של היום אני לא יודע מה כן. גם אם תקנה הונדה או טויוטה, סביר להניח שבמשך שנים חלק מאוד גדול ממה ששילמת יילך לפח.

ירידת ערך תלויה בהרבה מאוד דברים. מה ששמר על ערכו פעם, היום יורד ערכו בקצב של בננות (ראה סובארו ומאזדה). אז אל תבנה על ירידת ערך יותר מדי.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לעוד שנה כבר המחיר ירד להרבה מתחת ל10

בתכלס גם אם אשים 30 עכשיו על רכב טוב תהיה לו אותה ירידית ערך ,ירידית ערך זה כללי להכול.

כמה ק"מ מנוע המציבושי סוגרת עוברת ת250 או לא?

• תוכן חדש...