Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן את הרכב והיום התפניתי ליישור קו עבורו, קניתי מאבי רחובות את החלקים: קיט טיימינג 345 שקל לא כולל מעמ, משאבת מיים ספרדית 140 שקל לא כולל, צלחות ברמבו קידמיות 295 שקל לא כולל ורפידות קידמיות רמסה 124 שח, ופניתי למוסך שלי, הוא החליף את הברקסים בכחצי שעה אבל לטיימינג הפנה אותי למוסך שכן, לדבריו עסוק מדי, לא כלכך אהבתי את הרעיון שגם שרף לי את כל היום, בסופו של דבר אחרי המתנה של 4 שעות התחילו לטפל ברכב, החלפה של משאבת מיים טיימינג לקחה עם הפסקות כ 3 שעות, קניתי גם רצועת אלטרנטור בעוד 50 שקל, סה"כ שילמתי על החלפת הברקסים, צלחות ורפידות, טיימינג ומשאבת מיים כ 700 שקל, האם סביר ?

פורסם

טיימינג - מקורי\חליפי ? (מקורי INA - מומלץ)

משאבת מים - הגיע עם אטם ? הייתי הולך על מקורית.

ברקסים - מחירים מעולים של אבי !!

לגבי העבודה - נניח והחלפת הברקסים עולה 150 שח שזה המחיר הנפוץ היום

על הטיימינג שילמת 550 שזה גם מחיר סביר לעבודה בהתחשב בזה שזה לא מנוע קשה לביצוע טיימינג.

פורסם

מחירים מעולים!

שים לב, יצא לי לראות רצועות "מקוריות" באריזה של היצרן ורצועות שמגיעות ישירות מיצרן החלקים עצמו.

משקל הרצועה היה שונה עבור חלק שאמור להתאים (נבדק ונשקל). גודל פיזי זהה.

שמעתי על מקרה כזה מבעל המוסך עצמו (מוסך מומלץ בפורום).

צריך לוודא שמקבלים את אותו החלק בדיוק גם שלוקחים תחליפי ולהפעיל שיקול דעת.

אני ב-106 שלי רכשתי קיט טיימינג ב-110 ש"ח שמורכב ממותח מקורי ורצועה תחליפית. במחיר הזה אני אחליף טיימינג גם כל שנתיים כי החלקים זולים והרכב זול, אבל ברכב יקר עושים את החשבון אחרת.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...