Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Yamaha Xmax 125

elielbob
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

החלטתי לקנות קטנוע X-Max 125 של חברת ימאהה.

אני מחפש יד 2 לשימוש של לפחות 3 שנים והתקציב שלי הוא באזור ה20-15 אלף, כולל ציוד מיגון.

* איזה שנתון הכי נכון לי לקנות? 2015? האם 2014 זה גם בסדר?

* מה ההבדל בין הדגם הרגיל לספורט?

* כמה קילומטרז' אמור להיות לקטנוע?

* מה דעתכם על קנייה מסוחרים? המחיר שהם מציעים הוא אטרקטיבי, נפרס לתשלומים וכו' וכו'. איפה הקאטצ'?

* האם יש עוד דברים בקטנוע שאני צריך לשים לב אליהם?

* אשמח אם תוכלו לפרט את הפרוצדורה בתהליך הקניה מיד 2, מעולם לא קניתי רכב/קטנוע..

תודה לעוזרים.

פורסם

עשית החלטה טובה,מדובר בקטנוע הכי איכותי לקטגוריה.

ההבדל בעיצוב.

חפש כלי שלא עבר 20 אלף,אפילו 15.

לא לקנות מסוחרים! הקאץ' שאתה קונה חתול בשק,הם לא בודקים את מה שהם מוכרים לך.

תקנה מיד פרטית,קבע בדיקה לפני קניה במוסך מקצועי ואל תוותר עליה בשום אופן!

פורסם

שאלה נוספת -

ראיתי פרסום לגבי ימאהה nmax.

מה ההבדל בין הדגם X max וNmax? האם שניהם מתאימים לנסיעות בין עירוניות? (ראש העין-תא) 3-4 פעמים בשבוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה נוספת -

ראיתי פרסום לגבי ימאהה nmax.

מה ההבדל בין הדגם X max וNmax? האם שניהם מתאימים לנסיעות בין עירוניות? (ראש העין-תא) 3-4 פעמים בשבוע.

ה NMAX נראה ומרגיש צעצוע ליד ה XMAX. מה גם שה XMAX יותר גדול ויותר מאובזר. (וגם יותר יקר)

• תוכן חדש...