Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

של ג'יגבייט

H67MA-UD2H-B3

אשמח שתעזרו לי אחרת אני רואה את עצמי שופך סתם כספים על זכרונות וחבל... ממש מוזר לי שזה לא עובד, הרי הוספתי כרטיס בודד כזה בעבר מן הסתם כדי שיהיה 6.

פורסם

הסיכוי שיעבוד שם dual channel תקין בין 4 זיכרונות שונים שואף לסיכוי שלי למצוא במבה אדומה בבית.

(רמז: אין לי במבה אדומה בבית)

הדרך היחידה היא לנסות להגדיר את כל התזמונים והמתחים ידנית על ערך כלשהו שמשותף בין כל הסוגים שיש לך שם.

סוג של overclocking, אפשר להגיד. לפחות דרך הביצוע זהה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הסיכוי שיעבוד שם dual channel תקין בין 4 זיכרונות שונים שואף לסיכוי שלי למצוא במבה אדומה בבית.

(רמז: אין לי במבה אדומה בבית)

הדרך היחידה היא לנסות להגדיר את כל התזמונים והמתחים ידנית על ערך כלשהו שמשותף בין כל הסוגים שיש לך שם.

סוג של overclocking, אפשר להגיד. לפחות דרך הביצוע זהה.

אין יותר מדי "סוגים" שם.

שתי כרטיסים זהים ב100 אחוז וכרטיס אחד גם זהה מבחינת DDR3 ומהירות ומתחים אבל חברה שונה וגודל שונה וכו'.

ואני ממש לא רוצה לעתסק במחשב שלי עם קומבינות כאלו ואחרות גם אם אני אקח מישהו שמבין...

אגב, אני מקווה שיחזירו לי את הכסף על הזיכרון, כן ? רק זה חסר לי.

הכל הן אשמות...

:cry:

פורסם

ברור שיחזירו לך את הכסף על מוצר שהשתמשת בו, למה לא :roll:

זה שהסטיק השלישי\רביעי שהוספת זהה מבחינת 4 התזמונים המודפסים עליו והמתח לא אומר כלום, שווה לתחת, יש הרבה יותר ערכים שצריכים להיות זהים לחלוטין כדי שהכל יעבוד בסינרגיה, לצורך העניין הרי לך צילום מסך:

p7p55ddramtimings.jpg

לפעמים יש שוני בין שתי גרסאות של אותו הזיכרון, מספיק שיהיה הפרש של חצי שנה בתאריך ייצור ויכול להיות שהצ'יפים עצמם יהיו שונים \ של יצרן שונה \ בעלי תזמונים שונים, ושוב הגענו למצב שכלום לא יעבוד ביחד.

המצב שלך הכי חרבאנה, יש זוג - סבבה, הוספת שלישי - סבבה, הלוח איכשהו מצליח לעבוד על הערך הנמוך המשותף לשלושה. ברגע שאתה מוסיף סטיק רביעי שהוא גם שונה - לוח האם מתבלבל כי הוא אמור להפעיל את כל זה בDUAL CHANNEL, בשביל שDC יעבוד הכל צריך להיות הכי זהה שאפשר, ממש לא המקרה שלך.

בקיצור, אתה כן צריך "אחד שמבין" שיציץ וינסה לסדר או פשוט לקנות סט של 2x4 / 2x8 ולהשתמש בו בלעדית.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

טוב, אין ברירה... 220 שקל לכרטיסי זיכרון או 120 שקל בהנחה ויתנו לי זיכוי על הנוכחי.

מישהו רוצה לקנות?

שמתי לב שהכל מתוסבך אצלי, מהטויוטה עד לבחורות ועד למחשב. אין משהו 100 אחוז:lol:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

שים את כל הישנים באלטעזאכן ותקנה 2x4 בסט

כזה נגיד: http://ksp.co.il/?uin=13421

גם אם תמכור כל אחד מהישנים ב₪40, שזה בוטנים, כמעט מכסה את כל ההוצאה שלך

פורסם

אני לא מאמין שאני קונה את זה אשכרה כדי להריץ פיפא 2017

מצד שני, המחשב יעבוד יותר מהר ו8 זה המקובל או המינימום היום ככה שאני מרוויח בסופו של דבר בפעולות מסויימות בלי קשר למשחקים.

וכן , זה הסטיקים שאני מתכנן לקנות.

הבעיה איך אני אדע באיזה מסילה לשים אותם ?

איזה סיוט זה לחזור לחנות הזאת עם הרכב כדי להחליף זיכרון מסריח ביום חול וגם אולי לשמוע שהלך הכסף ואין זיכוי.

בקיצור, מי שירצה לקנות ממני זכרונות במחיר סמלי אני אשמח, רק בהנחה ואקנה חדשים.

פורסם

מה זה יעזור לו? יוציא עוד 120 שקל ועדיין יהיה תקוע עם בנקים מלאים

ימכור ב160 מה שיש לו, יוסיף 60 שקל ויהיה לו סט 2x4 עם אפשרות לשדרוג עם עוד סט.. תחשוב קדימה :wink:

@אושריקו את הסט החדש שם בשני הסלוטים הכחולים, DDR3_1 ו DDR3_3

פורסם
רשום במטותא את דגם לוח האם ואת הדגם של הזכרון שקנית .

חושד במתח של הסטיק החדש.

לוח אם רשמתי באחת התגובות למעלה והכרטיס הזיכרון החדש הוא

[h=1]Kingston 2GB DDR3 1333MHz KVR13N9S6/2[/h]

פורסם (נערך)

אתה יודע איך להיכנס לביוס?

המחשב עובר POST כך שאין בעיית חומרה.

אני עורך כאן עד שתענה ו BF 4 קורא לי.

קרא בחברת של לוח האם את עמודים 34-43 ותעלה צילום מסך של מה שמופיע לך במחשב.

http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-h67ma-ud2h-b3_v1.1_e.pdf

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אני מעדיף שלא להיכנס לענייני של הביוס וכל הדברים האלו. מה גם שאין מצב שאני מבין את כל מה שהולך בחוברת הזאת (אבל תודה רבה!)

אני חושב שהבעיה היא כמו שנינג'ה אומר , חוסר סנכרון שתיפטר בסטיקט של 4 ג'יגה\שתי כרטיסים של 4 ג'יגה.

• תוכן חדש...