Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שואל לגבי הבנזין

באופן כללי על כל שנתון, עם דגש על שנת 2013 (זה מה שיש לי)

האם אכן מדובר באותו מנוע? האם יש ייתרונות כלשהן לאוריס על פני הקורולה, ולהיפך?

אף שהאוריס נראה קטן יותר, מבחינת משקל ראיתי שהוא דומה לקורולה, לא מבין איך זה הגיוני?

כמו כן, האוריס עולה יותר מהקורולה, מה הסיבה לכך?

תודה רבה

פורסם

שלום

אני שואל לגבי הבנזין

באופן כללי על כל שנתון, עם דגש על שנת 2013 (זה מה שיש לי)

האם אכן מדובר באותו מנוע? האם יש ייתרונות כלשהן לאוריס על פני הקורולה, ולהיפך?

אף שהאוריס נראה קטן יותר, מבחינת משקל ראיתי שהוא דומה לקורולה, לא מבין איך זה הגיוני?

כמו כן, האוריס עולה יותר מהקורולה, מה הסיבה לכך?

תודה רבה

פורסם

אוריס היא הגרסה האירופאית של הקורולה.

יש לה יתרון בדמות מרכב האצ'בק או סטיישן בניגוד לקורולה שהיא סדאן, כאשר ההבדל החשוב הוא המתלה האחורי שמתחת שהוא רב חיבורי במקום קורת רוחב פרמיטיבית כמו בקורולה.

המחיר כחדש דיי זהה, אני חושב שאוריס קצרה אפילו זולה יותר מקורולה, אבל היצע המשומשות של קורולה גדול הרבה יותר כי היא נפוצה יותר בליסינג.

פורסם

האוריס בגרסת ההאצ'בק נמכרה בעיקר ללקוחות פרטיים (הסטיישן לעומת זאת נמכרה בעיקר לציים) ולכן היא יותר מבוקשת מהקורולה שנמכרה בעיקר לציים.

גם אם תלך שנים אחורה, תראה שהראנקס כמשומשת יותר מבוקשת מהקורולה וגם הקורולה 5 דלתות עד 2002 מבוקשת יותר מהסדאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אוריס היא הגרסה האירופאית של הקורולה.

יש לה יתרון בדמות מרכב האצ'בק או סטיישן בניגוד לקורולה שהיא סדאן, כאשר ההבדל החשוב הוא המתלה האחורי שמתחת שהוא רב חיבורי במקום קורת רוחב פרמיטיבית כמו בקורולה.

המחיר כחדש דיי זהה, אני חושב שאוריס קצרה אפילו זולה יותר מקורולה, אבל היצע המשומשות של קורולה גדול הרבה יותר כי היא נפוצה יותר בליסינג.

נסעתי גם על קורולה (אמנם 2001)

והתחושה שלי, שהאוריס הוא רכב יציב יותר.

זה קשור למתלה האחורי?

האוריס הקצר עולה בדיוק כמו הקורולה בגירסה המשודרגת (GLIׂ)

הביצועים של המנוע, כושר הסחיבה, תאוצה בעליות וכו', דומים לגמרי לקורולה?

תודה

פורסם

נראה לי שיש להם טעות במשקל או חישוב אחר בקורולה. האוריס הרגילה צריכה לשקול פחות מהקורולה לדעתי.

אני חושב שהאוריס גם תאיץ יותר טוב. הבעיה שם (מבחינת חלפים ומוסכים) שלא מוכרים הרבה מהבנזין ורוב המכירות היברידיות.

• תוכן חדש...