Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי מקווה שזה הפורום המתאים.

לאחרונה לצורך העבודה אני צריך לעשות נסיעות ברכבי הפרטי. מדובר על נסיעות בין עירוניות ארוכות.

כיצד מקובל לתמחר זאת? כמובן מחיר הדלק שהאוטו שתה, אבל יש את הבלאי והפחת שנוצרים בעקבות הקילומטראז.

תודה רבה לעונים הרציניים.

פורסם

אם תוכל לקבל פרט לדלק הוצאות,עדיף. בכל מקרה ישנן כמה אפשרויות.

הרכבת דלקן על הרכב , השתתפותך בדלק היא רק מעל 1000 שקל בחודש , בהנחה שאתה לא נוסע למעלה מ20 אלף קילומטר לצורכי עבודה.

כנ"ל בתוספת החזר מלא עבור רישוי וביטוח (חובה ומקיף) ועבור טיפולים שוטפים (לא כולל תיקונים, רק שירות תקופתי, כולל בלמים) עדיף על כל השאר (גם על ליסינג, כי ככה אתה נהנה עם ה GTI שלך ולא "מת" ברכב ליסינג בסיסי :)

במקומות בהם עבדתי אלו היו ההסדרים.

בהצלחה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה על התשובות. בעיקרון ההוצאות על הרכב הם יותר מסתם הדלק. הרכבת דלקן לא ריאלי מבחינתי. הקילומטרז הצפוי הוא 600 בשבוע. מניח שלא יכנסו איתי להחזרי ביטוחים וכדומה אז ההסדר של 1.8 - 2 שח לקילומטר נשמע לי הסדר סביר.

האם יש עוד שמקבלים החזרים, ואיך?

תודה.

פורסם (נערך)

החזר מלא זה מה שtanga רשם, מחושב בערך לפי 2 שקלים נטו לק"מ, כמה לקחת בפועל זה תלוי בהרבה גורמים, למשל האם אתה רוצה לעשות להם הנחה בגלל שבכל מקרה יש לך רכב ואז אתה מוותר על מחיר הביטוח וכו', האם השכר בעבודה גבוהה ואז אולי תהיה מוכן להוריד קצת, ושיקולים כאלה ואחרים, זה תלוי גם מה השנתון של הרכב שלך, מצד אחד ירידת הערך יותר קטנה מצד שני אתה יכול לקרב את זמן ההוצאות הגדולות שמגיע מתי שהוא או לחלופין לקרב את הזמן שתאלץ למכור את הרכב, דברים ששווים כסף, תלוי גם האם אתה מתחיל שבונה את הידע שלך..ואז בדר"כ מתפשרים יותר, אני לפני כמה שנים טובות בתחילת דרכי הבוס אמר שהוא ישלם כמה שאבקש אבל ביקש שהמחיר יהיה בהתאם להוצאות, תמחרתי נמוך שקול לכ1.3 ש"ח נטו בימנו. לפני יחסית לא מזמן עבודה במרחק של 60 ק"מ כל כיוון לא הסכימו לתת רכב (חברה במצב טוב) בגלל שפחדו שהרבה יבקשו, הסכימו לתת לי כ3000 ש"ח ברוטו, במקרה הזה הייתי צריך לקנות רכב חדש אז ויתרתי.

בנוסף תשים לב שלא עושים לך תרגיל שמגדילים יותר מדי את היחס של הנסיעות לעומת הברוטו הקודם, למשל נגיד אתה מרוויח 9 ברוטו ומוסיף עכשיו עוד 3 ברוטו, שלא ירשמו לך 8 ברוטו בתור שכר בסיס ו4 נסיעות, כי על נסיעות אין הפרשות לפנסיה וכו'.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם
תודה על התשובות. בעיקרון ההוצאות על הרכב הם יותר מסתם הדלק. הרכבת דלקן לא ריאלי מבחינתי. הקילומטרז הצפוי הוא 600 בשבוע. מניח שלא יכנסו איתי להחזרי ביטוחים וכדומה אז ההסדר של 1.8 - 2 שח לקילומטר נשמע לי הסדר סביר.

האם יש עוד שמקבלים החזרים, ואיך?

תודה.

600 קילומטר בשבוע, 4 שבועות 12 חודשים אתה אמור לצבור 28800 קילומטר בשנה , וזאת פרט לנסיעות הפרטיות שלך. זה ממש כמו רכב חברה (מנסיון, אני נהגתי 35000 קילומטר ויותר בשנה במשך 15 שנה) ממליץ לך בחום לדרוש החזר מלא על טיפולים וביטוח מעבר לדלק, אתה תבלה הרבה שעות על הכבישים והסיכונים בהתאם. המעביד שלך רוצה לחסוך לך אולי שווי מס ורכב ליסינג אבל מציע לך לשחוק את הרכב הפרטי שלך לא מעט.

אם הרכב שלך מהנה לנהיגה , קח את ההצעה. אם לא, ליסינג כבר עשוי להיות שיקול. למרות הפגיעה בנטו.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לקחת ליסינג רק כדי לעשות נסיעות לצרכי עבודה? לא כדאי, זה פוגע בנטו ובפנסיה.

לדרוש שיעמידו לרשותך רכב חברה בו תעשה את הנסיעות עבור החברה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...