Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

** בבקשה להעביר לאוף טופיק**

מחפש להשכיר רכב ל2 אנשים עם מזודה ותיק

מישהו התנסה ויכול להמליץ מול איזה חברות כדאי לעבוד ולאיזה לא כדאי להתפתות למרות מחירים זולים ?

פורסם (נערך)

הזמנתי לפני שנה רכב בניס דרך rentalcars. הוזמנה קטגוריה של גולף, קיבלתי פיאט 500L שנהניתי ממנה מאד (בכבישים המפותלים של פרובאנס).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מחפש לשכור, הם ישכירו לך.

יש לי נטיה לשלם יותר ולעבוד מול החברות הגדולות, אני לאחרונה מזמין מהרץ ונהנה משירות טוב ולא סבלתי מסיפורים מוזרים שלפעמים אנשים מספרים אחרי שהזמינו "דיל לא נורמאלי"

כל גודל רכב יתאים לך, עכשיו תלוי מה בא לך, לשלם מינימום או להזמין משהו שיעניין אותך קצת יותר.

אני לא נהנתי מ 500L שהיתה לי

לא סבלתי אבל גיפ רנגייד למשל שלא עלה הרבה יותר היה הרבה יותר כיפי

IMG_1683.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

יש אנשים בלי מזל - כמוני.

הזמתי פולו בסלובניה - קיבלתי קליאו 1150 (שמתאימה למישורים לא לארץ הררית).

הזמנתי גולף סטיישן בפינלנד - קיבלתי גרסת 86 כ"ס

שוב הזמנתי גולף בדנמרק - קיבלתי קקטוס.

שוב הזמנתי גולף בצרפת - קיבלתי את ה-500L האמורה - שנהניתי ממנה, אולי כיון שסוף סוף יצא לי לנהוג בידנית בכבישי הרים לא קלים.

לעומת זאת יש בני מזל - כמו הבן הבכור שלי.

לפני 4 שנים הזמין בארה"ב נסאן טידה - קיבל קאמארו.

הזמין גולף בוינה - קיבל מרצדס GLA.

ואולי גם אני פעם אחת - הזמנתי גולף סטיישן בבלגיה, אחרי 3 החלפות יצאתי עם אוקטביה סטיישן רובוטית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל המקרים המתוארים עם אותה החברה או חברות שונות ?

יש אנשים בלי מזל - כמוני.

הזמתי פולו בסלובניה - קיבלתי קליאו 1150 (שמתאימה למישורים לא לארץ הררית).

הזמנתי גולף סטיישן בפינלנד - קיבלתי גרסת 86 כ"ס

שוב הזמנתי גולף בדנמרק - קיבלתי קקטוס.

שוב הזמנתי גולף בצרפת - קיבלתי את ה-500L האמורה - שנהניתי ממנה, אולי כיון שסוף סוף יצא לי לנהוג בידנית בכבישי הרים לא קלים.

לעומת זאת יש בני מזל - כמו הבן הבכור שלי.

לפני 4 שנים הזמין בארה"ב נסאן טידה - קיבל קאמארו.

הזמין גולף בוינה - קיבל מרצדס GLA.

ואולי גם אני פעם אחת - הזמנתי גולף סטיישן בבלגיה, אחרי 3 החלפות יצאתי עם אוקטביה סטיישן רובוטית.

פורסם

אני כבר לא זוכר, כיון שאני נאמן לארנק שלי, ז"א בוחר בעסקה המתאימה לי לטיול בספציפי ביום ההזמנה. עם זאת ההשכרות האחרונות היו באויס. בעבר גם ביורופקאר ובסיקסט.

להביא בחשבון - למרות שמדובר במותגים בין לאומיים המדיניות היא מקומית ומשתנה בהתאם למדינה, שהרי בכל מדינה חוקים, תקנות ונהגים שונים, שהחברות מתישרות לפיהם. רק מתחת לזה יש מדיניות של החבה. בדיוק שאין דין וודאפון בבריטניה כדין וודאפון באירלנד.

פורסם

אני הזמנתי בצרפת רנו מגאן (דרך אופרן) עם GPS, קיבלתי פז'ו 2008 (דווקא אהבתי אותה) עם GPS מצ'וקמק חיצוני שהביאו לי לאחר שהערתי להם שההזמנה היא לרכב עם GPS. לא הפעלתי אותו אפילו אלא השתמשתי ב IGO והיה מעולה. החברה היא Europcar.

פורסם

מאז שיש וייז ו-HereWeGo ה-GPS החיצוני מיותר. רק לקנות סים מקומי. או, אם מקבלים חבילה טובה באמת, לרכוש חבילת גלישה בחו"ל על הסים הישראלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביוני האחרון הזמנתי פוקוס (או דומה) מ-Sixt, למשך שבוע וחצי (איסוף והחזרה ב-CDG).

בסופו של דבר קיבלנו (3 מבוגרים) מיני קלאבמן דיזל ידנית חדשה פלוס GPS (עם שפשוף בדלת הנוסע) והיינו מרוצים.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אני הייתי בצרפת לפני שנה ו3 חודשים.

הזמנתי מהרץ ישראל יונדאי I30 או דומה - קיבלתי ניסאן ג'וק דיזל ידני בצבע אדום,

הרכב היה בן שנה בערך עם 37 אלף קילומטר עליו ולוחית זיהוי של קורסיקה ללא סימנים של החברת ליסינג בכלל עליו(לא נהוג כ"כ באירופה).

הרכב עצמו היה קצת צפוף לי אפילו כנהג לבד ברכב ובאופן כללי לא מאוד נוח(בכל זאת ניסאן ג'וק לא תענוג בקטע הזה) והצבע גרם לי להרגיש קצת מגוכח על רכב שכזה.

המנוע 1.5 דיזל המצויין של רנו הביא אותי לצריכת דלק פנטסטית של 1:25 לערך בממוצע(נהגתי מאוד רגוע רוב האיזורים עם בקרת שיוט) ולמרות זאת באחד הכבישים כנראה שלא שמתי לב ותפסו אותי נוהג ב96 קמ"ש במקום 90 המותרים - 45 יורו קנס + 19 יורו דמי טיפול של הרץ חשוב מאוד שתקפיד על המהירות המותרת ברמת הקילומטר! הכל ממולכד במצלמות מהירות שמכוונת על הקילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...