Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בעייתי.

גם לא קל למצוא אחת שמורה למכירה במחיר טוב. נחטפות.

כרגע יש שלוש כאלו ביד 2, אחת מהן בכרמיאל וזיבי אני מגיע לשם. איך אני יודע אם הרכב שמור ובמצב טוב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לי היה מזל עם רכב מכרמיאל. אל תפסול בגלל מרחק...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כי הוא כבד שתיין ולא מאובזר.

יש המון שבורות.

רכב מעאפן שנמכר במחיר נמוך.

מאזדה 3 שגם נמכרה בשנים האלה כמו זבל נסחרת בפחות מ30.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
כי הוא כבד שתיין ולא מאובזר.

יש המון שבורות.

רכב מעאפן שנמכר במחיר נמוך.

מאזדה 3 שגם נמכרה בשנים האלה כמו זבל נסחרת בפחות מ30.

א. אני מעוניין ב2 ליטר AWD ידני עם 150 כ"ס, הרכב קל יותר מהרכב הנוכחי שלי

ב. בממוצע הוא שותה פחות מהרכב שלי, והרכב שלי זה משפחתית מהמניין, זה לא ממש

תחליטו כבר זה רכב מעפן או לא! אני שומע שזה הרכב הכי טוב למחירו ומצד שני אני שומע שזה בנו של השטן!

QUOTE=Pavlik;5207446]דווקא לי היה מזל עם רכב מכרמיאל. אל תפסול בגלל מרחק...

וואלה נסעת לכרמיאל מאוקרינה? דא בראטן טי דיוש....

עריכה אחרונה על ידי ferdinandstrat
פורסם

עשו לך סלט - 1500 אוטומטי זה רכב לא מוצלח, חלש ושתיין דלק.

מה שאתה מחפש, 2000 סמ"ק ידני, רכב מעולה, בתנאי שהוא שמור ומטופל.

רכב ייחודי מצריך נסיעות ארוכות לכל אחד שנמכר, עד שתמצא שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עשו לך סלט - 1500 אוטומטי זה רכב לא מוצלח, חלש ושתיין דלק.

מה שאתה מחפש, 2000 סמ"ק ידני, רכב מעולה, בתנאי שהוא שמור ומטופל.

רכב ייחודי מצריך נסיעות ארוכות לכל אחד שנמכר, עד שתמצא שמור.

וזה מה שאני כל הזמן אומר! אני רוצה את ה2 ליטר ידני!

איך אני יודע אם הוא שמור? מראה ויזואלי(שריטות ומה לא) לא מעניין אותי, לדעתי זה אפילו מוסיף "דמות" לרכב. איך אני יודע אם הוא שמור? ספר טיפולים? בדיקה ויזואלית מתחת למנוע ומתחת לשלדה? כי אני הולך להביא איתי רמפות קטנות כשאני הולך לבדוק רכב ואני הולך להעלות את הרכב עליהם.

פורסם

אתה בודק ברישיון הרכב כמה בעלים היו, כמה זמן בבעלות האחרונה. בודק מי עומד מולך ( ת.ז. של המוכר מול רישיון הרכב ), כמה קילומטרים עבר . ויזואלית האם הרכב שמור חיצונית, פנימית, מצב הצמיגים. עובר על קבלות מהטיפולים בסדר כרונולוגי. מבקש סיבוב כאשר מה שמעניין אותך זה מצב המצמד, איפה הוא מפריד, רעשים חשודים, מזגן. אם הכל נראה לך, תיקח אותו לבדיקה. רמפות לא יעזרו לך להבין מה מצב המנוע, בולמים, תאונות ( אלא אם אתה מומחה לפחחות ). בעיקרון, כבר בהתחלה תבין עם מי יש לך עסק - סוחר ( אם יתחיל לספר סיפורים למה לא הוא רשום כבעלים ברישיון הרכב ), ילד מתלהב שקרע את הרכב או מוכר פדנט ששמר עליו וטיפל באהבה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כרגע יש שלוש כאלו ביד 2, אחת מהן בכרמיאל וזיבי אני מגיע לשם.

צחקתי 10 דקות רצוף מהמילה זיבי

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי ממליץ לך ללכת לבדיקה במכון אלא במוסך שמכיר את הדגמים האלה.

רכב כזה עם גיר ידני זה לא מחזה נפוץ בישראל ובגלל זה אתה תאלץ לנסוע רחוק כדי למצוא את מבוקשך. אני נסעתי לאיזו התנחלות שתקועה בחור כדי למצוא את הרכב שלי.

קח בחשבון שאחזקה של רכב עם הנעה כפולה יקרה יותר מרכב סטנדרטי. תברר גם עלויות ביטוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואיך הבחור ימצא מוסך כזה בכרמיאל, דימונה או ראש פינה?

אם יש רכב למכירה ליד הבית, ויש לך מוסך שאפשר לסמוך עליו בבדיקה, זה דבר אחד. אבל כאשר בכל הארץ ישנם למכירה 3 רכבים מהסוג הזה, זה שונה לגמרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עדיף ללכת למכון בדיקה ולשלם על טופס מלא תקלות וליקויים שלא אומר שום דבר ומגביר את אי הוודאות.

מה הבעיה לבקש המלצות על מוסך שמתמחה בסובארו באזור של המוכר? זה סובארו, לא למבורגיני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...