Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד קפדן בכל מה שנוגע לרכב שאני מחזיק, ודואג לבדוק שמן מים פעם בכמה ימים,

היום בצהריים בעודי מתלבט אם לבדוק או לא, החלטתי ללכת זה, דקה לפה דקה לשם לא מזיק,

פתאום נגלה לעיניי חתולה רובצת לה על המנוע.. ידוע שהמנוע של הפונטו כל כך קטן שניתן לגדל שם תינוק..

בעודי מבריח אותה היא נכנסה פנימה ואז יצאה מלמטה.. כנראה הפסיכולוגיה משפיע ומרגיש לי שהרכב קצת פחות סוחב מברגיל .. (או שמא עוד לא התרגלתי ל60 כ״ס עם מזגן?)

לעניין- האם ניתן לבדוק האם החתולה ביצעה איזשהו נזק מזערי? אולי לגשת למוסך שיציץ שכל המכלולים במקום?

image.jpg

פורסם

לאב שלי נכנס חתול לרכב שלו קליאו סטיישן 2016,כשהייתה פחות מחודש,פגעה ברצועה.

הרכב נגרר למוסך ושם היה צורך בהחלפת הרצועה,מזל שהוא נתקע קרוב לעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

חתולות ממליטות ולא עושות גורים.

לדעתי אם החתול היה גורם לנזק במנוע היית מרגיש מייד.

עריכה: לפני בערך 15 שנים היתה לי מזדה 323. נסעתי לת"א ושמעתי יללות מכיוון המנוע. אחרי שעצרתי גיליתי גור חתולים שחור מסתתר באזור מעל הגלגל השמאלי. שמתי את המכונית על ג'ק והתחלתי לפרק את הגלגל. איך שהוצאתי את גלגל שמאל החתול קפץ לגלגל ימין. הרכבתי את גלגל שמאל ופירקתי את ימין ואז הוא שוב קפץ צד בחזרה לגלגל שמאל. ביקשתי מחברה שתבוא עם ג'ק נוסף וכלוב עם טונה. בסוף פירקתי את שני הגלגלים ועוד חיפויי פלסטיק מאחורי הפגוש, החתול הריח את הטונה ונכנס לכלוב וגם זכה לעבור לבית של החברה.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • תוכן חדש...