Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או רכב דומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לגולשים,

אלה ההצעות שיש בפניי. כולם במצב שמור.

שנת 08, 74KKM ב34000 שח

שנת 08, 132KKM, ב25000 שח.

שנת 10, 118KKM ב35000שח

חוץ מאלה, יש גם אפשרויות טובות עם נתונים דומים של - לנסר קלסיק, יונדאי I30, וסוזוקי SX4.

מה שחשוב לי זה כמובן אמינות וצריכת דלק, אך גם אחיזת כביש, ועיצוב פנימי נעים (-ובקטע הזה יש עדיפות למזדה ולסוזוקי)

אשמח לשמוע המלצות (גם מחוץ לרשימה הנ"ל).

תודה

פורסם (נערך)

לגבי המאזדות -

הראשונה Comfort אוט' 1.6 - 105 כ"ס יד 2 פרטי+פרטי

השנייה Active אוט' 1.6 - 107 כ"ס יד 3 ליסינג + ? + פרטי

השלישית Active אוט' 1.6 - 105 כ"ס יד 2 פרטי+פרטי

לא ידוע על הבדל ברמת הגימור הספציפית.

שאר הרכבים יד 2 או 3, הזכרתי אותם יותר כדי לקבל המלצה עקרונית איזה סוג מכולם עדיף לפי הקריטריונים שרשמתי.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ממוגן
שגיאה
פורסם

בגלל שאתה שוקל את 1 ו-3 משמע שהתקציב שלך הוא 35 . לכן הייתי מוריד את 2 ומתלבט בין 1 ל 3 .

דלק - אופציה 3 תהיה קצת יותר חסכונית כי הרכב קצת יותר מודרני.

אמינות - שתיהן אמינות כמובן בהנחה שטופלו היטב.

המחיר של אופציה 1 קצת גבוה (נראה כמו מחירון יד2) בעוד שאופציה 3 היא מתחת למחירון יד2.

אם סחירות עתידית חשובה לך , נראה לי ש1 טובה יותר כי ק"מ נמוך זה פיצ'ר שעוזר למכור.

לכן הייתי נותן עדיפות ל1 אם המחיר ירד עוד קצת והיא מטופלת היטב.

מאיפה אתה יודע שהן שמורות ? אתה קונה ממגרש / סוכנות ?

פורסם

2010 זה הצורה החדשה, לא?

הראשונה, גם אם הק"מ די נמוך המחיר עדיין גבוה, אא"כ מחזיקים את האוטו הרבה שנים ואז שווה,

תחפש עוד מעניינים, יש הרבה.

• תוכן חדש...