Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי גטס 2009 ידני עם קילומטראז' נמוך במיוחד [62,000] אך להרגשתי בגלל הק"מ הנמוך המוכרת לא טיפלה נכון ובוודאי לא במוסך מורשה עם חלפים מקוריים .

בבדיקה מנוע וגיר תקין .

מה הטיפול המומלץ - החלפת מסננים נוזלים וכ' ?

האם כדאי לקנות לבד את המסננים והשמנים וכו' או לפנות למוסך מתמחה

טיפול טיימינג על פי זמן עבר אך לא לפי ק"מ היכן כדאי לבצע?

אשמח להמלצות באזור ת"א, אשדוד, אשקלון

פורסם

תתחדש, קפוץ ליונדאי שופ בתל אביב וקנה את כל החלפים ליישור קו:

שמן 5W40 או 5W30

פילטר שמן מקורי

פילטר אוויר ופילטר מזגן חליפי

קיט טיימינג + משאבת מים + נוזל קירור + סט רצועות אביזרים.

חצי ליטר נוזל בלם.

פלאגים.

Stay Dirty

פורסם

אם אינך יודע את ההיסטוריה החלף שמן מנוע, פילטר שמן מקורי, פילטר אויר, פלאגים. בדוק מה מצב רצועת התיזמון והחלף אם צריך. בדוק ברקסים, בדוק מצב רצועות אביזרים. בקיצור...תן לעיין מקצועית שתבחן את הרכב כמו שצריך. יש כאן לא מעט אנשים מאיזורך שיישמחו לשים איתך יד ולבדוק לך את ריכבך ולהחליף מה שצריך. הגטס רכב מאוד אמין ונוח לתחזוקה כך שעל הדרך תוכל ללמוד לא מעט לעשות בעצמך!

פורסם

תודה על המענה המהיר, היכן מומלץ לעבור את הטיפול הנ"ל , אני גר בכפר ורבורג (ליד צומת קסטינה) ונמצא פעמיים בשבוע בת"א

אשמח לדעת הערכת מחיר לחלקים

פורסם

תתקשר כבר עכשיו ליונדאי שופ, בקש את שלי, והיא תתן לך הצעת מחיר לכל הרשימה שנתתי לך. כשתהיה בת"א תאסוף הכל.

03-7162540

Stay Dirty

פורסם

היי משה,

מחזקת את אסף ומאור שמעליי,

אתה מוזמן להגיע אלינו ולקנות את כל החלפים לגטט למען יישור קו.

הגטס הוא אכן רכב אמין מאוד ואשמח לספק לך חלקים עבורו, גם לטיפולים הבאים.

אנחנו נמצאים ברחוב תושיה 19 בתל אביב,

שלי טל.

• תוכן חדש...