Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר ב pioneer avh-x2750bt , ביצעתי שחזור להגדרות יצרן ולאחר בחירה של השפה, יש מסך מוזר שמבקש לבחור בין 2 מצבים: מצב רגיל, ומצב רשת.

הגדרות מצב רמקו&#1.jpg

יש מספר הבדלים ששמתי לב שמשתנים בהגדרות סאונד:

*בהגדרות של כיוון הסאונד במצב הרגיל יש אפשרות לשנות לכל הכיוונים - קדימה אחורה ימין שמאל. במצב רשת יש אפשרות רק לימין ושמאל.

*בהגדרות של הקרוס אובר (חיתוכים) זה נראה אחרת ואני מצרף תמונות

במצב רשת זה נראה כך:

HP אמצעי רשת.jpgLP אמצעי רשת.jpgגבוה רשת.jpgסאב רשת.jpg

במצב רגיל זה נראה כך:

אחורי רגיל.jpgסאב רגיל.jpgקדמי רגיל.jpg

אני רק אציין שאני עובד עם מגבר 4 ערוצים 2 לרמקולים קדמיים וסאב בגישור, ללא רמקולים אחוריים, אבל שחיברתי את הRCA של הרמקולים ליציאות הקדמיות בHU הם לא עבדו טוב, נשמעו חלש ולא טוב. הם לא שרופות כמו שזה נראה אבל הם לא תקינות - אז מה שעשיתי זה חיברתי ליציאות האחוריות והם עבדו כמו שצריך. ישמח לשמוע ממכם איך לפתור את זה במידה ואפשר. בכל מקרה זה ככה פירוט של איך הדברים מחוברים אצלי כרגע (זו הסיבה שלדעתי רשום אמצעי ולא קידמי בכיוונים)

כרגע האיקולייזר נמצא במצב flat שטוח

מהתרשמות ראשונית נשמע שבמצב רגיל הרמקולים נשמעים טוב יותר ופתוחים, אך ישמח לשמוע ממכם באיזה מצב עליי לעבוד ואיך לבצע את החיתוכים נכון

עריכה אחרונה על ידי itzik_bb

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אני מופתע שדן לא נשאר לעזור לך עם ההגדרות לאחר איפוס המכשיר.

כפי שתום ציין, מצבר רגיל זה מה שדרוש, ולא רשת.

פורסם (נערך)

תודה תום, כן יש חוברת הוראות מה בדיוק אתה רוצה שאני יבדוק שם? ולגבי החיתוכים? באיזה נקודות עליי לחתוך כל דבר? איקולייזר להשאיר על שטוח?

חחחחחח ודן כן נשאר לעזור לי הוא קצת מיהר פשוט, וכיוון לי לפי מה שאפשר לראות בתמונות של מצב רשת עם הHPF ו LPF.

אתם בטח יודעים איך זה, החלפתי סט קומפוננט ואין לי פשוט סבלנות לחכות לפעם הבאה ואני כבר רוצה לנסות לכוון בעצמי :wink:

עריכה אחרונה על ידי itzik_bb

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

את הסאב תחתוך בין 60-80 הרץ

את הקומפוננט כנ"ל. ייתכן שאם תחתוך את הקומפוננט ב63 הרץ זה לא ישמע לך טוב, אז תנסה גם 80 או 100.

בנתיים EQ שטוח עד שתרגיש שהחיתוכים יושבים טוב. לאחר מכן תרגיש חופשי לעשות כיוונים בEQ - אך לא יותר מידי שכן אם תתן בוסט גדול מידי בתדרים גבוהים אתה עלול לפגוע בטוויטרים.

אם יש הגדרת LOUDNESS אז תוודא שהוא לא דלוק.

פורסם

היי איציק, כמו שאמרתי לך במפגש בנינו, תשאר על מצב "רגיל" ותשחק רק עם האקולייזר לטעמך, בקשר לתזמונים זה כבר סיפור אחר.

אתה עובד עם קרוס מקורי והוא עושה לך את כל העבודה של החיתוכים, אין צורך בעוד חיתוכים מיותרים.

Scan Speak

פורסם
תודה תום, כן יש חוברת הוראות מה בדיוק אתה רוצה שאני יבדוק שם?

משום שחוברת ההוראות מסבירה את ההבדל בין שני המצבים (Standard, Network).

וגם את הפעילות של פונקציות אחרות.

לגבי כיוון, דיוויד כבר נתן כיוון ראשוני.

ברוב הפעמים שעולה השאלה לגבי נקודת חיתוך, "המספר הקסום" הוא בדר"כ 80 הרץ, כמשהו ראשוני בין הסאב לקומפוננט.

ומשם אפשר לעלות או לרדת קצת לפי טיב הציוד, טיב ההתקנה, השפעת הרכב הספציפי וכמובן האוזניים.

• תוכן חדש...