Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב הקודם הייתה מותקנת מערכת 1 דין של פיוניר (לא זוכר את הדגם) שמחוברת למגבר שממנו יצאו סאב וזוג רמקולים. המערכת עבדה מצוין והסאונד היה אחלה, במיוחד של הסאב.

לאחרונה החלפתי רכב שבו יש דאבל דין של טארג'ט 2050. החלטתי לשדרג את הסאונד ברכב ופירקתי מהרכב הישן את המגבר והסאב, קניתי סט קומפוננט וזוג רמקולים אחוריים. את האחוריים חיברתי ישירות למערכת ואת הסאב והקומפוננט למגבר. ביציאות של המערכת למגבר יש 2 זוגות rca -קדמי ואחורי ואחד כחולה שמסומנת כיציאת סאבוופר. חיברתי זוג כבלים rca מהיציאות הקדמיות למגבר של המערכת ובצד השני פיצלתי כל כבל, פיצול אחד לערוץ 1,2 במגבר שעליהם מחוברים הקומפוננטים, פיצול שני לערוצים 3,4 שעליהם מחובר הסאב בגישור.

סה"כ הסאונד בסדר גמור, אבל מהסאב ממש לא. הוא כאילו עמום ומזייף, ממש לא קרוב למה שהוא היה ברכב הקודם. ניסיתי לכוון אותו אבל זה לא כ"כ הועיל, הגעתי למצב הכי אופטימלי אבל הוא ממש לא קרוב אפילו למשהו נורמלי.

חשוב לציין שאני לא אודיופיל אבל כן אוהב איכות יותר גבוהה מהמקור. הסאב ישב על אותו המגבר ברכב הקודם ועבד בצורה טובה. אני יודע שהמערכת פה לא איכותית אבל קשה לי להאמין שזה בגלל זה.

עשיתי משהו לא טוב? האם לחבר אותו ליציאה הכחולה למגבר?

אשמח להמלצות והכוונות.

תודה ושבת שלום.

פורסם

תנסה לחבר אותו ליציאה הכחולה עם מפצל Y, כך שה1 יהפוך ל2 במגבר.

ממה שזה נשמע - אתה מנגן FULL RANGE על הסאב ולכן הוא לא נשמע טוב.

פורסם

לא רק זה, אלא שנשמע שהוא מנגן ערוץ ימין (או שמאל) בלבד לקומפוננט וערוץ שמאל (או ימין בהתאמה) בלבד לסאב במצב הנוכחי.

את זוג ה-RCA ליציאות הקדמיות ב-HU חבר נורמלי למגבר לערוצים 1+2.

רכוש עוד כבל RCA וחבר ליציאה הכחולה הבודדת ופצל אותו כפי שייעץ ReZ0 לכניסות 3+4 במגבר שמחוברות לסאב.

לאחר מכן בדוק את אפשרויות הכיוון ב-HU ובמגבר.

• תוכן חדש...