Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי יונדאי i30 החדשה שנת 2012 אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה אנדרואיד עם הפאנל המקורי של הרכב, ביררתי מחירים בארץ (באיזור חיפה) המחירים נעים בין 3500-3900ש"ח, ראיתי באיביי/אליאקספרס אותם דגמים בסביבות 1500 ש"ח מסין, רציתי לדעת אם יש באמת הבדלים בין הדגמים שנמכרים בארץ לאלו מאיביי? ואיזה מערכת מומלץ להזמין מהאיביי במידה ואין הבדלים משמעותיים?

עריכה אחרונה על ידי naorhaa
פורסם

כבר הזמנתי מאליאקספרס.. בכל אופן מכירים מקום מומלץ בחיפה והקריות להתקנת מערכת המולטימדיה כולל מצלמת רוורס? (ואם אפשר גם כאלה שלא חופרים על ההזמנות מאיביי ועל האיכות, אפשר לחשוב שהמערכות שנמכרות בארץ לא מיוצרת בסין)

תודה :)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
כבר הזמנתי מאליאקספרס.. בכל אופן מכירים מקום מומלץ בחיפה והקריות להתקנת מערכת המולטימדיה כולל מצלמת רוורס? (ואם אפשר גם כאלה שלא חופרים על ההזמנות מאיביי ועל האיכות, אפשר לחשוב שהמערכות שנמכרות בארץ לא מיוצרת בסין)

תודה :)

היי,

איזו מערכת התקנת בסוף? האם מרוצה?

קניתי עכשיו יונדאי I30 ואני גם מעוניין להחליף לה את המערכת..

תודה מראש!

• תוכן חדש...