Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אולי למישהו יהיה הסבר לתופעה שקרתה לי היום.

המערכת של הקודן נרטבה ולא יכולתי להתניע את האוטו. פתחתי את המכסה כדי לייבש אך נקרע חוט אחד מצמת החוטים של הקודן. ייבשתי הכל והצמדתי את החוט למקום ביד והתנעתי, אך בהמשך עם ההתעסקות שלי נקרעו עוד חוטים, והלחמתי אותם. אך לאחר ההלחמה הקודן לא עבד, אבל במפתיע האוטו פשוט נדלק ללא קוד.

ההסבר היחיד שיש לי הוא שבמהלך החיבור עשיתי קצר בין הפלוס והמינוס (ונשרף לי הפיוז שקשור להתנעת הרכב)והקצר ביטל את הקודן.

אבל זה מוזר שמקצר מתבטל הקודן, ואם זה כ"כ פשוט לבטל אותו למה בכלל הוא מועיל?

ובנוסף אשמח לקבל פירוט על כל הפיוזים בפנים הרכב, ואם אפשר תמונה של כל הפיוזים, איפה צריך להיות פיוז ואיפה צריך להשאר ריק.

ודרך אגב למה יש מקומות ריקים ללא פיוזים?

תודה מראש לעונים, ואני מקווה שלא העמסתי מידי :lol:

פורסם

קודן זה די שטות לרוב הוא יעשה לך יותר בעיוץ מאשר ימנע גניבה של הרכב, מספיק הבנה בסיסית כדי לבטל את הקודן. ענית לעצמך בזה שהצלחת לקצר אותו, פעם הבאה תעבוד עם מצבר מנותק.

יש מקומות ריקים בלי פיוזים כי יש לאלמרה דגמים נוספים ששם צריך פיוזים נוספים, ככה זה בכל רכב, סתם לדגומא בקרת שיוט, 4x4 ועוד.

על מכסה הפיוזים בצד הפנימי אין רשימה של כל פיוז ומקומו?

פורסם
שום תגובה? חשמלאים, בעלי מקצוע???

קשה להגיד משהו ,כי כתבת דברים לא הגיונים בכלל,שלא יהיה לך בלגן נוסף תיגש לבעל מקצוע ,כי לפי מה שאני מבין אתה לא בתחום.

קודן מבצע ניתוק או שניים במערכת של רכב ועד שלא מקישים קוד נכון לא תקבל מצב שמתגים פנימים יתקצרו..דבר יחיד זה לבצע קצר פיזי בין החוטים שקודן מבצע בהם ניתוק.

פורסם

אין לי את המכסה של הפיוזים.

ונכון, זה לא הגיוני ולכן שאלתי כאן אם מישהו יוכל להסביר את זה. בינתיים אני נוסע כבר יומיים והקודן לא פועל...

• תוכן חדש...