Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כהקדמה לי יש meizu mx 5 ולאשתי meizu m2 note.

מאז העדכון האחרון לגרסה 5.1.6.0g במכשירים הוואטסאפ לא מתפקד טוב, ההודעות לא מתקבלות בשותף אלא רק כאשר אני נכנס לאפליקציה מופיע שישנן הודעות ומתחילות התרעות, זה לא קבוע ואני לא מצליח להבין למה זה קורה, מתרחש מפעם לפעם.... למישהו יש מושג איך לפתור את זה? מישהו נתקל?

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי במשפחה שני m2 note, שניהם עודכנו ואין שום בעיה

מתיאור התקלה אני נוטה להאמין שמשהו התפקשש בהגדרות רשת, תחפור בתפריטים אני בטוח שתמצא את זה

(מילות מפתח: roaming / data saving / restrict background data וכאלה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא יודע אם זאת כוונת המשורר, גם אצלי עם מיזו m2 נוט אני מקבל הודעות וואטסאפ באיחור של חצי שעה ויותר באופן קבוע, נדיר עד כמעט לא קיים שאני מקבל מיידית.

פורסם

הבעיה מופיעה תמיד או רק לדוגמא בחיבור ל wifi? בכל מקרה תנסו להוריד push notification fixer ולשנות שם את ה heartbeat ל 5 דקות קחו בחשבון שזה יכול לפגוע בחיי הסוללה.

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם
כהקדמה לי יש meizu mx 5 ולאשתי meizu m2 note.

מאז העדכון האחרון לגרסה 5.1.6.0g במכשירים הוואטסאפ לא מתפקד טוב, ההודעות לא מתקבלות בשותף אלא רק כאשר אני נכנס לאפליקציה מופיע שישנן הודעות ומתחילות התרעות, זה לא קבוע ואני לא מצליח להבין למה זה קורה, מתרחש מפעם לפעם.... למישהו יש מושג איך לפתור את זה? מישהו נתקל?

Sent from my MX5 using Tapatalk

אותו טלפון, אותה בעיה.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ברוח השרשור.

התחדשתי לי ב6 pro כאשר המכשיר הקודם היה mx4 כול הזכרונות שלי שמורים בflyme account אבל אני לא מוצא בהגדרות שום מקום שיש בכלל תזכורת לflyme account מישהו יודע איך אני מסנכרן אותו ב6 pro?

אגב אותה בעיה עם הוואצפ אך פחות מפריע לי.

• תוכן חדש...