Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו במוסך והמכונאי אומר שצריך לשפץ מדחס, ולהחליף שסתום ומייבש. אומר שהוא לא יכול להאריך בדיוק את העלות כי זה תלוי בדיוק מה עוד צריך לעשות.

בנוסף קיבלתי חוות דעת נוספת כרגע ששיפוץ עולה באזור 300 ש"ח, עבודה 300,+מילוי גז למזגן(נגיד 200 ש"ח).

איזה מחיר באמת סביר לשלם על תיקון כזה?

תודה

פורסם

איביזה טורבו 2001

אומר שהכל מלא בפיח.

והמחיר שאמרתי הוא סתם חוות דעת של מישהו.

המכונאי אמר שיעלה לפחות 1800 ויכול להגיע ליותר

פורסם

אחרי שיחה של הסבר מדויק הוא אומר שהמערכת מלאה בשמן שרוף, ובגלל שהאוטו ישן הוא רוצה להחליף מייבש כי אם הוא לא יחליף זה מתכון לצרות בהמשך, וחבל. וצריך מדחס משופץ/מפירוק.

לפי מה שהבנתי ממנו זה לא יסתכם בפחות מ2000 ש"ח. הגיוני? או לשלם לו על עבודה ולחפש מקום אחר?

פורסם

מזגן לא מקרר פשוט... רק מוציא אוויר.

בהתחלה הוא ניסה למלא גז. אחרי שלא עזר הוא חשב שזה שסתום שצריך להחליף. היום שהבאתי לו את הרכב הוא העלה אותו על הליפט בדק אותו ואמר את כל מה שרשמתי למעלה

פורסם

האמת שלא, כי הוא בעצמו אמר שהוא צריך לברר על מחיר של חלקים, וגם טוען שהוא עמוס מידי. כרגע אמר שהוא יקח לי כסף רק על העבודה. אבדוק איפה הכי זול ואעשה את זה בהזדמנות

פורסם

אני בכל זאת אשמח לשמוע מה אמור להיות מחיר עלות של כל החלקים+עבודה של כל המערכת כולה (מדחס משופץ, מייבש ושסתום) באזור המרכז

פורסם

כשפותחים מערכת מיזוג חובה להחליף מייבש,

עדיף לך לחפש מדחס תקין , לא הייתי נכנס לעניין ה"משופצים" ממקומות ש"משפצים" , עדיף אחד מקורי שלא פתחו ולא התעסקו איתו,

תקווה שבאמת זה יגמר בהחלפת מדחס ומייבש,

מה הבעיה עם המדחס הנוכחי שלך? הוא דולף?

שסתום שלא עובד תקין (סתום) אז יש לחץ מאוד גבוה בצד אחד (שמראה שהמדחס אכן עושה עבודה) ובצד השני אין לחץ,

מה הלחצים, תוכל לבקש מנו לבדוק ותעלה תמונה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לגבי הלחצים הוא הראה לי שבאמת יש בעיה. לא זוכר מספרים.

בקשר למדחס- הוא רק אמר לי שכל המערכת מלאה שמן שרוף. לא הבנתי עם זה קשור למדחס או למערכת אחרת שקשורה למזגן. בכל מקרה לא שמעתי אותו משתמש במילה 'דולף'.

אתה רוצה להגיד לי שיש סיכוי שיש עוד בעיות שיכולות לצוץ מלבד מדחס שסתום ומייבש?=/

בכל אופן, אתמול הוא חייב אותי על עבודה 300 ש"ח ולקחתי את האוטו. הוא רצה להשאיר אותו כשבוע אצלו בגלל שהוא עמוס, ולא הייתה לי אפשרות להשאיר את האוטו שבוע כרגע.

אתה מכיר מישהו אמין שיוכל לפתור לי את הבעיה ויוציא אותי בנזק הכי נמוך?

פורסם

יש שסתום התפשטות ויש שסתום ספיקה שיושב בתוך המדחס זה מה שהם קוראים שיפוץ. פותחים את החלק האחורי במדחס והשסתום מול עיניך. השסתום לא עולה הרבה. לעניין השמן כל עוד אין שבבים בשמן אז מצבך טוב. כן כדאי להחליף מייבש וגם שסתום התפשטות למרות שיש כאלה שיותרו עליו אם הכל בסוף עובד תקין. כמדומני במערכת אצלך טוענים 750 גרם גז.

פורסם

אני מציע לך לקחת חוות דעת נוספת, תצלם תמונה של הערכים בבדיקה , ותעלה אותה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...