Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטפל במורשה כדרך קבע, אבל ההצעה האחרונה שקיבלתי מהמורשה הייתה ננסח בעדינות-מוגזמת וגרמה לי להתחיל לחפש אלטרנטיבות חלופיות.

לשמחתי מצאתי את המוסך שלי שיחליף את המורשה והרווחתי מוסך טוב לשנים ארוכות וחיסכון כספי אדיר .

הרכב מאזדה 6 פרימיום

אצל גיא מסופר קאר ביצעתי טיפול 90 הכולל

שמן מנוע

פילטר שמן מקורי

פילטר אויר

פילטר מזגן

מוטות מייצב (הציל אותי מהחלפת משולשים שהמורשה רצה להחליף)

פילטר דלק מקורי

סט פלאגים אירידיום ngk מקורי

לדבריו לא היה צורך להחליף נוזל בלמים לפי בדיקה של צבע השמן.

ובגלל שנמאס לי מלשייף כל כמה חודשים ולמרוח יאכט ורניש אז גם זוג פנסים ראשיים חדשים ומקוריים (יקרים מאוד כי יש לי קסנון מקורי ברכב)

שילמתי סכום של 5k שח לפני מעמ .לא יודע אם להוסיף (רק) .

העבודה מקצועית, ולגיא יש יכולת טכנית מדהימה הוא ממש מבין את העבודה ולא נרתע גם מעבודות של פעם ראשונה. מחושב מאוד, פדנט והכי הכי חשוב

זהיר! כל מי שנשען לא נכון על הרכב הוא ישר שאג עליו וזה בתור חובב דיטיילינג גרם לי להרגיש במקום בטוח .

לסיכום כמו שאמרתי לאשתי , זו הפעם הראשונה בה שילמתי סכום לא מבוטל, ואני מרגיש שקיבלתי תמורה הולמת ולא מרגיש מרומה.

אז כשמגיע - מגיע. ואני מפרגן מכל הלב לבנאדם המיוחד הזה שעשה עבודה טובה ומושקעת.

מי שמעוניין בפרטים נוספים אשמח לתת

לא יודע אם מותר להשאיר פרטי טלפון כתובת וכד' של בית העסק.

מי שמעוניין יכול להגיד לו שהגיע דרך המלצה של גלעד מקארספורום, אז הוא כבר יבין שאתם שרוטים כמוני .

שבת שלום ושבוע טוב.

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

זו לא דרך מקובלת או מקצועית לקבוע מתי יש להחליף נוזל בלמים. יש להחליף נוזל בלם כל שנתיים ברוב הרכבים או לפי הוראות היצרן.

במידה ורוצים לחסוך יש דרך לבדוק האם הגיע הזמן להחליף נוזל בלמים והיא BOILING POINT MEASURING .

https://www.fte-automotive.com/aftermarket/produkte/workshop-equipment/boiling-point-tester.html

http://www.sector111.com/images/products/performance/brake_bits/torque/The%20ABCs%20of%20Brake%20Fluid.pdf

יש עוד שיטות אך רק זו נחשבת תקנית לפי יצרני הנוזלים.

האם אתה יודע מתי החליפו בפעם האחרונה?

הזול עולה ביוקר

פורסם
אני מנהריה, אשמח לדעת איפה בדיוק המיקום של המוסך.

ליאל המוסך נמצא ברח' פורצי כלא עכו בנהריה. לא יודע להגיד לך מס' רחוב אבל גוגל שזה פורצי כלא עכו 1 .

אם תרצה אתן לך את הנייד של גיא בעל הבית. אגב הם אב ובן שם הבעלים.

יש צילום חשבונית? רק לצורך השוואת מחירים .

פנסים ראשיים חליפיים או מקוריים?

הפנסים מקוריים. לא מייברים פנסי קסנון לדגם שלי חליפי, אני רציתי דווקא. אבל אין.

זו לא דרך מקובלת או מקצועית לקבוע מתי יש להחליף נוזל בלמים. יש להחליף נוזל בלם כל שנתיים ברוב הרכבים או לפי הוראות היצרן.

במידה ורוצים לחסוך יש דרך לבדוק האם הגיע הזמן להחליף נוזל בלמים והיא BOILING POINT MEASURING .

https://www.fte-automotive.com/aftermarket/produkte/workshop-equipment/boiling-point-tester.html

http://www.sector111.com/images/products/performance/brake_bits/torque/The%20ABCs%20of%20Brake%20Fluid.pdf

הרכב אצלי כ 3 שנים. אני לא החלפתי. אבדוק עד כמה זה נכון המידע שסיפקת ואבצע כמובן במידה וזה אכן כך. תודה על האינפורמציה

אני מנהריה, אשמח לדעת איפה בדיוק המיקום של המוסך.

יש צילום חשבונית? רק לצורך השוואת מחירים .

פנסים ראשיים חליפיים או מקוריים?

פורסם

הרכב אצלי כ 3 שנים. אני לא החלפתי. אבדוק עד כמה זה נכון המידע שסיפקת ואבצע כמובן במידה וזה אכן כך. תודה על האינפורמציה.

________________________________________________________________________________________________________

אין בעיה, תבדוק ותראה שזה נכון.

אל תחפף בכל הנוגע לבלמים. גם אם חיפפו במוסך - אל תקבל את זה - אתה גם לא חייב להתעמת - יש עוד אנשי מקצוע, מקסימום תלך למישהו אחר.

הזול עולה ביוקר

פורסם
שים הגנה כלשהיא על הפנסים אחרת לא עשית בזה כלום, אני חושב שאתה מבין את זה לבד.

איזה הגנה שמים? ציפוי ויניל?

הרכב אצלי כ 3 שנים. אני לא החלפתי. אבדוק עד כמה זה נכון המידע שסיפקת ואבצע כמובן במידה וזה אכן כך. תודה על האינפורמציה.

________________________________________________________________________________________________________

אין בעיה, תבדוק ותראה שזה נכון.

אל תחפף בכל הנוגע לבלמים. גם אם חיפפו במוסך - אל תקבל את זה - אתה גם לא חייב להתעמת - יש עוד אנשי מקצוע, מקסימום תלך למישהו אחר.

לא צריך להקצין, אני בטוח שבמוסך שהייתי ישמחו לבצע את העבודב. סהכ זה פרנסה עבורם.

תודה

פורסם

חלילה - לא מקצין פשוט נותן אלטרנטיבות.

העיקר שתחליף נוזל בלמים למען בטיחותך ושל החשובים לך, כמו גם על שמירת מערכת הבלימה במצב אופטימאלי (אטמים, MASTER CYLINDER, צנרת).

זה ממש לא משנה איפה, אך לא נראה לי כזה מקצועי לחפף בבלמים, ואם הם מחפפים בדבר שכה פשוט לעשות (אפשר לעשות זאת לבד בחניה ב 15 דקות) ובעל חשיבות כל כך רבה - מי יודע היכן עוד מחפפים. אני אישית לא הייתי חוזר למוסך הזה.

הזול עולה ביוקר

פורסם

כמו שאמרתי אתה מקצין בתגובתך.

המוסך הציל אותי מלהחליף משולשים במורשה שכל משולש 1000+ שח

ופתר לי בעיה בהחלפת חלק אחר בכלל.

נתן לי מחיר מצוין עבור החלםת חלקים מקוריים שלא נדבר על הפנסים המקוריים שעלותם בחברה נושק ל 4k שח לפנס לפני מעמ לא כולל עבודה.

ביצע עבודה מקצועית ואני מאוד ביקורתי,

ורני אשלול אותו על זה שלא החליף לי שמן ברקס?

אתה אמיתי?

חייגתי אליו והוא יותר משמח לבצע את העבודה עבורי, הוא לא עושה זאת לשם שמיים. זאת הפרנסה שלו. הוא גובה עבור השמן ועבור העבודה, אז למה לו לא להחליף?

בכל אופן קבעתי ואני אצלו השבוע להחלפת שמן ברקס.

המלצתי החמה עדיין עומדת בעינה.

• תוכן חדש...