Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מכיוון שלהשיג היום טכנאי מזגנים זה כמו למצוא את פיקאצ'ו באפליקציה של הפוקימונים(ניסיתי, באמא ש'לי ניסיתי... לא עונים לי).

יש לי מזגן טורנדו פלזמה בחדר, אף פעם הוא לא קירר ממש טוב, קיבלתי אותו בירושה עם הדירה לפני כשנה וחצי...

מזה כשבועיים הוא מקרר מתי שבא לו(השלט מכוון כראוי על קירור ועל 17 מעלות) ומזה כשלושה ימים הוא לא מקרר בכלל, מדי פעם מופיע תקלה של שעון כתום מהבהב במהירות, הוצאה מהשקע לכמה שניות וחזרה מעלימה את זה אבל בהפעלה של המזגן הוא רק עושה רעש של אויר (לא קר ואפילו חמים) והמדחס כל כמה דקות נכנס ויוצא מפעולה(ככה זה נשמע לפחות) עד שהשעון המזו##ג חוזר להופיע.

מישהו נתקל בזה פעם? יש כאן טכנאי שמוכן להגיע לראשון לציון ולהרוויח כוס אספרסו ועוגיות ביתיות בנוסף לתשלום?

פורסם

הייתה לי ממזמן תקלה דומה ביחידה של תדיראן, המדחס היה עושה "קליק" כאילו הוא נכנס לעבודה ואחרי שנייה עוד "קליק" של יציא מעבודה.

בזמנו הטכנאי אמר "או קבל או מדחס", אני זוכר שאחרי החלפת הקבל לא היה שינוי, והוחלף המדחס.\

העלות היתה סביב ה1,300-1,500 ש"ח (לפני כ4-5 שנים), אם המחירים אותו דבר, אולי כדאי שתרכוש יחידה חדשה...

פורסם

נשמע כמו קבל שנפח את נשמתו .

מזגן על 17 מעלות מה זה אתה מקרר גופות. 24-25 אופטימלי = צריכת חשמל נמוכה יותר.

פורסם
הייתה לי ממזמן תקלה דומה ביחידה של תדיראן, המדחס היה עושה "קליק" כאילו הוא נכנס לעבודה ואחרי שנייה עוד "קליק" של יציא מעבודה.

בזמנו הטכנאי אמר "או קבל או מדחס", אני זוכר שאחרי החלפת הקבל לא היה שינוי, והוחלף המדחס.\

העלות היתה סביב ה1,300-1,500 ש"ח (לפני כ4-5 שנים), אם המחירים אותו דבר, אולי כדאי שתרכוש יחידה חדשה...

ממש כמו שנשמע שקורה אצלי, מקווה שזה רק קבל, מדחס לא אחליף .

ה17 היה למטרת בדיקה שיוצא אויר ממש קר... מה שלא קרה כאמור.

פורסם

היה לי במזגן תופעה זהה, של כניסת המדחס לעבודה, מזגן מקרר ולאחר זמן מה, היה מתנתק ולא חוזר לקרר.

החלפתי רגש טמפ, (חיישן שתפקידו להרגיש מהי הטמפ בחדר, ולהעביר פקודה למזגן לכיבוי / הפעלה של המדחס ).

עלותו 24 שח.

על הדרך ביצעתי ניקיון מלא למזגן, כולל פילטרים, תעלת הניקוז במזגן.

כעת הוא מקפיא שחלות...

אחת הדרכים לבדוק האם מדובר על חיישן הטמפ, היא ללחוץ בשלט על כפתור הi feel, שתפקידו לעקוף את רגש הטמפ, ומשמש מעיין רגש רחוק הנמצא בשלט. (מקווה שהצלחתי להסביר).

במידה והמזגן ממשיך לקרר, זא שהחיישן תקול.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מה קורה עמית....

המזגן מלכתחילה לא מקרר כרגע.

נראה לי שאתה גר ברחוב שלי לפי הרכב שלך...

אם אתה בעניין לעשות את הפעולה הזאת בתשלום כמובן...אתה מוזמן

פורסם
מה קורה עמית....

המזגן מלכתחילה לא מקרר כרגע.

נראה לי שאתה גר ברחוב שלי לפי הרכב שלך...

אם אתה בעניין לעשות את הפעולה הזאת בתשלום כמובן...אתה מוזמן

היי.

אכן אנחנו חולקים את אותה העיר.;)

אינני טכנאי מזגנים (רחוק מכך), אני פשוט אוהב להתעסק בזמני הפנוי עם כל מה שטכני.

כך כשזה מגיע לציוד שלי, אני מוכן לפרק וכו.(מתוך ההבנה שאני יכול לגרום גם נזק)

עם ציוד של אנשים אחרים, המלצתי היא אנשי מקצוע.

אגב, אני נעזרתי רבות בחבר הפורום איציק, על מנת להתייעץ עימו כיצד לתקוף את הסוגיה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני יודע שאתה גר בראשון ואני רציני בקשר לרחוב, ב%@#$%%ן, אני רואה את הרכב שלך בתחילת הרחוב הרבה :-D

בקשר לאיציק, זאת בדיוק הבעיה, שהוא כנראה לא נושם ולכן אפילו לא מגיב...

קשה לתפוס טכנאי מזגנים היום.

פורסם

שלום לכולם.

אז היה אצלי היום טכנאי שהוא דרך חבר של חבר של חבר.. :shock:

הבעיה הייתה קבל של המאוורר שבתוך המנוע בחוץ, הוחלף ועכשיו הכל חזר לקדמותו.

300 ש"ח זה מחיר סביר לחלק +עבודה לא? (שאדע לפעם הבאה).

פורסם

קבלים סבירים וטובים, העלות כ 50 ש"ח, מניסיוני עם מאווררים מדחסים במסעדה.

(במידה ולא מהעודפים :wink: המתקלחים / המתלקחים )

+ הביקור והעבודה..סביר מאוד.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...