Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 RALLYE 8V - mountain road

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תחושת הנהיגה לא כל כך עוברת בסרטון. חלק מזה באשמת פס הקול, שמשתיק את רעש המנוע.

בסה"כ נראית נהיגה נאה, אבל קשה להעביר את העניין ככה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חיידק סחתיין . תמיד אוהב לראות אותך בפעולה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

תודה אנשים על הפירגון וגם על הערות, איזה מוזיקה כן הייתם שמים כי רק סאונד של מנוע זה משעמם ועכשיו לתשובות:

ניקו: כן זה מצוקי דרגות לכיוון למטה, כן זה סלול מחדש.

שלומי: GO-PRO 4 סילבר

פאלו: כן זה קשה להעביר את זה מזווית אחת, למרות שמהזווית מהראש זה הכי טוב שאפשר.

הסרטון לא צולם כדי להעלות אבל בסוף כן העלתי, יגיע היום שאני יצלם מהרבה זויות כולל מבחוץ ויעשה סרטון שיעביר. באופנוע יותר קל למשל כי יש זויות משתנות...

אביה: עקב אגודל.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

חד משמעית עשית לי חשק לנהוג את המסלול הזה.

אין מוזיקה טובה יותר מאשר המנוע והעברת ההילוכים..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
תודה אנשים על הפירגון וגם על הערות, איזה מוזיקה כן הייתם שמים כי רק סאונד של מנוע זה משעמם

לדעתי לא, אבל אם ממש חייב פסקול אז d&b סבבה, סטייל Can't Wait של Aquasky או משו מהתקופה האחרונה כמו האלבום המשובח "Polyphony" של Logistics, בדגש על Transcending מתוכו.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

יש בעיה עם מוזיקה כזאת, זוכיות יוצרים וכאחה. זה יכול להשתיק לגמרי את הסאונד... ננסה פעם הבאה רק ומנוע והילוכים.

הקצב רגוע עם מבט רחוק צפי ותכנון. לפי תנאי הדרך.

• תוכן חדש...