Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אכן אבי חלפים, המליצו לי כאן בפורום להתקשר וכך עשיתי ואלו המחירים שקיבלתי..

אשמח אם תוכל לבדוק לי גם, 0547692126 חשוב לי שיהיה מקוריים או לכל הפחות OEM אבל יפני / גרמני ורק לא סיני / טורקי.

תודה מראש..

חבר יקר, ישנם חלקים מעולים שמיוצרים בסין. הבעיה היא שהשוק הישראלי פרוץ ואין רגולציה והרבה פעמים מביאים משהו מאוד זול שלא עומד באף תקן או ש/אינו נבדק לפי הסטנדרטים המקובלים באירופה. יש גם חלקים מקוריים (OEM) שארץ מוצאם הוא סין. הכל עניין של כסף.

הזול עולה ביוקר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי חברים תודה רבה על התיקון, למדתי עוד כמה דברים חדשים.

מעבר לזה, יש איזשהי עזרה שאוכל לקבל כאן ?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

ויש לי עוד שאלה, מכל התקלות שרשמתי כאן - אני רוצה להתחיל לתקן אבל לא במכה מעינייני עלות, מה הכי דחוף לדעתכם לסדר קודם?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

צריך שמישהו מקצועי יבדוק את הרכב ויאמור לך מה בדיוק צריך להחליף, לפי זה להתקדם.

בהצעת מחיר שקיבלת מחנות חלפים מופעים שני חיישני חמצן, קידמי ואחרי. אבל צריך להחליך רק אחד מהם (אם בכלל). כנ"ל גומיה לצירה, צריך להחליף אחת ולא שתיים.

שיבדקו עם סורק תקלות את התקלות. שיסתקלו על הבלמים. האם צריך רק רפידות או או גם רפידות וגם דיסקים. כמה גומיות ציריה קרועות יש? שיתנו הצעת מחיר מסודרת.

אחרת זה רק ניחושים.

פורסם
צריך שמישהו מקצועי יבדוק את הרכב ויאמור לך מה בדיוק צריך להחליף, לפי זה להתקדם.

בהצעת מחיר שקיבלת מחנות חלפים מופעים שני חיישני חמצן, קידמי ואחרי. אבל צריך להחליך רק אחד מהם (אם בכלל). כנ"ל גומיה לצירה, צריך להחליף אחת ולא שתיים.

שיבדקו עם סורק תקלות את התקלות. שיסתקלו על הבלמים. האם צריך רק רפידות או או גם רפידות וגם דיסקים. כמה גומיות ציריה קרועות יש? שיתנו הצעת מחיר מסודרת.

אחרת זה רק ניחושים.

תודה על התגובה, אבל הבעיה שאם אכנס למוסך (לכל מוסך) - גם לאמין ביותר ואגיד לו שיש לי כמה בעיות ושיסתכל, בטוח שידחפו לי עוד דברים סתם.. במיוחד שמדובר על חיישנים שעדיף לעשות את זה במורשה

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תחפש כאן המלצות על מוסכים, לא חסר אמינים.

להחליף חיישנים זה שטויות, צריך לדעת מה בדיוק וכרגע אתה סתם מושך את הזמן.

פורסם
תחפש כאן המלצות על מוסכים, לא חסר אמינים.

להחליף חיישנים זה שטויות, צריך לדעת מה בדיוק וכרגע אתה סתם מושך את הזמן.

אני בדילמות כבר 4 חודשים שאני מושך את הזמן עם זה.. הבעיה שאני מקבל הצעות מחיר מאוד גבוהות

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תיפגש עם חבר מכנופיית הטיפולים שיגיד לך מה דחוף ומה לא להם לפחות ממה שידוע לי אין אינטרס בהחלפת חלפים סתם.

חוץ מזה לכל אלו שמתלהמים מהמחיר שאבי הגיש לו, לאיזה מחיר ציפיתם כשהבן אדם מתעקש לטפל בחלקים מקוריים?

עצתי כמו שאבי מאבי חלפים אמר לי פעם תזמין מחו"ל כי יש גבול עד כמה חנות חלפים חותכת לעצמה את הרווח מהמוצר.

פורסם
תיפגש עם חבר מכנופיית הטיפולים שיגיד לך מה דחוף ומה לא להם לפחות ממה שידוע לי אין אינטרס בהחלפת חלפים סתם.

חוץ מזה לכל אלו שמתלהמים מהמחיר שאבי הגיש לו, לאיזה מחיר ציפיתם כשהבן אדם מתעקש לטפל בחלקים מקוריים?

עצתי כמו שאבי מאבי חלפים אמר לי פעם תזמין מחו"ל כי יש גבול עד כמה חנות חלפים חותכת לעצמה את הרווח מהמוצר.

איך אני מגיע למישהו מהכנופיה?

הבעיה בהזמנות מחו"ל שאני לא יודע לחפש חלפים מקוריים ולדעת מה מתאים

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

עדכון;

נכנסתי למוסך בנתניה שהמשפחה של הבת זוג שלי מכירה, והוא החליף מוטות מייצבים, הרכב מגיב קצת יותר טוב..

החיישן חמצן היה מנותק בגלל שהקליפס היה שבור אז הוא חיבר וחיזק עם אזיקון, עדיין יש צ'ק אנג'ין אבל זה כנראה בגלל החיישן אוויר, כמו כן הוא אמר שאין צורך להחליף תפוח וציריות כי הם תקינות.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...